Hannibal hjalp os smertefrit igennem vores årsrapporter, selvom vi var lidt udfordret med bankskifte, midt i regnskabsår, fejl i primosaldo, og fejl i indberettede lønudgifter. Alt faldt på plads o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Vi har gjort brug af Stadsrevisionen til at omlægge en enkeltmandsvirksomhed til APS. Efter initierende samtale med Alexander blev vi enige om at de ville pådage sig opgaven, til fast aftalt pris, h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ved, vi altid kan regne med Stadsrevisionen, når vi har brug for hjælp. Vi er superglade for, at de altid er hurtige til at svare, og samarbejdet fungerer altid bare flydende. Vi føler os i... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Stadsrevisionen Danmark er hele Danmarks lokale revisor med et digitalt speciale i små og mellemstore virksomheder. Vi forener moderne teknologi med klassiske dyder som personlig rådgivning, tillid og høj faglighed. Hos os vægtes den tætte relation, god service og proaktiv rådgivning højt.
Vores organisation samler nogle af landets dygtigste revisorer, advokater og skatteeksperter, der arbejder tæt sammen for at skabe værdi og tryghed. Som kunde får du din egen personlige revisor og bogholder – vi tror på, at specialister leverer bedre end generalister. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at ingen forlader samarbejdet utilfredse.
Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder i hele Danmark med bogføring, lønadministration, årsregnskab, skatterådgivning og revision – altid med fokus på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service. Vi arbejder sikkert og dokumenteret efter gældende standarder, med faste aftaler, gennemsigtige priser og høj tilgængelighed.
Vi understøtter systemer som e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta, Business Central og SAP, opsætter digitale workflows med fx OCR, Pleo og Corpay One, og integrerer bank, webshop og rapportering. Vi sikrer bogføringslovens krav, effektive procedurer og solid økonomisk styring – fra daglig bogføring til årsafslutning og erklæringer.
Stadsrevisionen Danmark – digitalt, personligt og professionelt.
En af Danmarks bedst bedømte regnskabsvirksomheder.
Dronning Olgas Vej 24 , 2000, København, Denemarken
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alt faldt på plads og Hannibal var hele vejen igennem løsningsorienteret og meget imødekommende.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
From our first contact to our day-to-day collaboration, it’s been a genuinely positive experience. Everyone at Stadrevisionen is dynamic, knowledgeable, and focused on solving problems.
Our accountant, Hannibal, has been an excellent adviser—collaborative, practical, and solution-oriented. He works with us rather than simply telling us what to do, which is a refreshing change from our previous accountants. He’s always available and consistently on top of things.
We’ve run companies in the UK for over 18 years and worked with two different accountants during that time—both proactive and advisory by nature. Our first experience with an accountant in Denmark was, unfortunately, the complete opposite. With Stadrevisionen, we’re back to feeling like someone is with us, not against us.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Da vi først fik gang i kommunikationen, føler jeg, at min problemstilling blev forstået, og at jeg har fået god rådgivning.
Så ikke noget at klage over. Slet ikke i betragtning af, at det var omkostningsfrit for mig.
Tak for hjælpen.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Anbefaling herfra - God faglig sparring for mindre virksomheder, håndterer effektivt rapportering af årsregnskab mm.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Stadsrevisionen. De er professionelle, grundige og altid hurtige til at svare på spørgsmål. Det giver en stor tryghed at vide, at der er styr på tingene, og at man får kompetent rådgivning hele vejen igennem.
Kan klart anbefales til andre, der ønsker nogen pålidelig og dygtig revisore.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Nemt at blive enige om aftalegrundlag. Nem introduktion. Nemt 1. netmøde med revisor. Fik endda oplyst en fejl jeg havde lavet der betød ca. 10000 kr. mere netto til mig.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Det har været et smertefrit forløb hele vejen fra den første samtale med Søren til stiftelsen af selskaber og med Sara ombord har der været fuld fokus på mig som kunde.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
God oplevelse med Stadsrevisionen. Har brugt dem over en længere årrække og fået regnskabsassistance fra deres Statsautoriserede revisorer. 5 stjerner herfra

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Jeg skrev en anmeldelse af Stadsrevisionen i december 2025, på baggrund af fejl i vores regnskab, manglende opfølgning og uafsluttede opgaver i forbindelse med omdannelse fra EMV til ApS.
Nu, 3 måneder senere, har jeg stadig intet hørt fra Stadsrevisionen. De har ikke sendt den timeoversigt de lovede, og vi bliver komplet ignoreret når vi forsøger at få svar.
Det er fuldstændig uacceptabelt for en virksomhed, der agerer i det felt som Stadsrevisionen gør, at de ikke tager hånd om deres kunder og svarer dem. Men det må jo være fordi der ikke findes nogen timeoversigt.
Indtil videre fastholder vi vores ene stjerne, og det vil vi fortsat gøre fremover, og løbende opdatere på situationen, da vi ikke mener at andre skal opleve lignende.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Hannibal Blytt var en fornøjelse at arbejde sammen med! Altid en tryg og god oplevelse at arbejde med Stadsrevisionen! Kæmpe anbefaling:)

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Vi ved, vi altid kan regne med Stadsrevisionen, når vi har brug for hjælp.
Vi er superglade for, at de altid er hurtige til at svare, og samarbejdet fungerer altid bare flydende. Vi føler os i trygge hænder, lige meget om det har noget med bogføring, revision eller andre rådgivende spørgsmål.
De får vores allerstørste anbefalinger.
Jeppe,
Markeity ApS

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Vi har lige netop fået gennemført vores virksomheds første årsregnskab med Stadsrevisionen, som Amazon sælger er regnskabet ikke lige just standard, men Hannibal gjorde det til en fornøjelse, kommunikation, viden og service var i Top! Ligefrem en fornøjelse.
Hannibal sørgede for det ikke føltes hverken tungt, tørt eller uhyggeligt, fuld tryghed og effektivitet.
Top anmeldelser vel fortjent.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Kan varmt anbefale Sarah fra Stadsrevisionen. Hun udarbejdede mit årsregnskab og hun er kompetent, hurtig, effektiv og hjælpsom! Ligeledes kan jeg varmt anbefale Eva, som hjalp mig med en mindre opgave, opsætning af løn. Igen kompetent, hurtig, effektiv og imødekommende – samlet set god service!

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Jeg har kun positive ting at sige om Stadsrevisionen. De har været revisor for mig, de sidste par år og der har aldrig været noget negativt.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Jeg ringede ind for noget vejledning og snakkede så med Søren. Selvom jeg ikke er kunde, var han meget flink til at hjælpe med de spørgsmål jeg lige havde. Allerede langt mere vejledning end jeg har oplevet steder jeg har været kunde. Klar anbefaling her fra!

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
jeg er lige startet op med virksomhed og havde en meget god og behagelig samtale med søren.
meget hjælpsom og forstående ifht. hvor jeg er i opstarten, glæder mig til et godt samarbejde og en anbefaling herfra.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Alexander fra Stadsrevisionen har givet mig en særdeles god behandling, med den helt rette rådgivning til min nystartede virksomhed - uden at prakke mig dyrere produkter på. Tilfredse kunder prioriteres højere end ren omsætning. Det har været en oprigtig og nærværende dialog fra hans side, som kun kan anbefales.
Jeg er meget tilfreds med forløbet og ser frem til at benytte Stadsrevisionen fremadrettet.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Jeg har været kunde hos Stadsrevisionen Danmark i tre år, og de har igen i år leveret et virkelig solidt stykke arbejde.
De har stået for mit årsregnskab og mit årlige revisormøde, hvor vi grundigt gennemgik året, der er gået. Alt blev lavet i god tid, og processen var både struktureret og tryg fra start til slut.
Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er den løbende og kvalificerede rådgivning, jeg har fået gennem årene. Det er tydeligt, at de ikke bare laver regnskab, men faktisk forstår min forretning og tænker fremad.
Jeg er tilknyttet både en revisor og en bogholder, og samarbejdet fungerer rigtig godt. Der er styr på detaljerne, kommunikationen er klar, og jeg føler mig altid godt klædt på til de beslutninger, jeg skal træffe.
Jeg kan varmt anbefale Stadsrevisionen Danmark til virksomheder, der ønsker kompetent sparring, ordentlig kvalitet og overholdte deadlines.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Over al forventning -jeg kyssede mange frøer, men kun Stadsrevisionen blev til mit økonomiske eventyr!
Jeg brugte virkelig lang tid på at finde en revisor, som passede til mig, og efter otte samtaler og tilbud valgte jeg Stadsrevisionen. Som kunstner med varierende branchekoder og forskellige regler for hver af mine opgaver har det været sådan en skøn lettelse at få så kompetente medarbejdere med på mit hold.
Jeg vil altid varmt anbefale Stadsrevisionen - især Søren, som har rådgivet mig med alverdens indsigt og blik for markedets muligheder. Mai håndterede min onboarding og matchede mig med min revisor Sarah, som både er empatisk, humoristisk og så fagkyndig, at hun faktisk allerede har lært mig en masse.
Det er beroligende at være i så gode hænder hos Stadsrevisionen. Jeg er taknemmelig for deres menneskelighed i et område, som for mig ellers plejer at være lavet af uro, angst og tørre kiks.

Antwoord van Stadsrevisionen Danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.