Snabb och trevlig service. Vill kundens bästa genom att rätta till fel som kunden gjort i beställningen men som innebär en ekonomisk förlust för företaget. Anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fyra av fjorton stolpar var spruckna. Vid påpekade av detta var svaret jag fick att det är kärnvirke jag köpt. Dagen därpå fick jag ett nytt mail där stängselbutiken ursäktade sig och erbjöd sig at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra kvalitet på stolpar, stängsel och monteringsdetaljer, allt var med och inget saknades. Tog dock lite längre tid än jag räknat med att få leveransen. Lade beställningen lördag 8/5 och fick leveran... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick 2 transportskadade sektioner till hundgården. Ringde om detta och 2 nya sektioner skickades till oss direkt, inget krångel, funka jättebra. Mycket trevligt bemött av er personal och fick all... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skandinaviska områdesskydd säljer och monterar stängsel, staket, smide, glas, bullerskydd, grindar och mycket mer. Vi kan hjälpa dig att montera oavsett var i landet du bor. Vill du montera själv kan du köpa material i samma proffskvalitet i I vår E-handel Stängselbutiken. Välkommen till oss!
Kilowattvägen 12, 136 44, Handen, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra priser och bra utbud. Lite leveransproblem men det löste de snabbt

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
Undvik detta företag – riktigt dålig upplevelse
Vi har haft stora problem med både leveranser, produkter och kundservice. Vi fick fel leverans två gånger, och popnitpistolen vi fick fungerade aldrig. Vid minsta problem skyller företaget direkt på montagefel.
Stolparna vi fick var för korta, eller så var ankarna för djupa – det rörde sig om 5 cm på varenda stolpe. Det blir därför inte 100 cm mellan stagtrådarna. Deras lösning var att vi skulle nita för att justera höjden, men det är omöjligt eftersom ankaret då redan sitter under marknivå. Enligt dem ska man i så fall gräva upp på båda sidor för att kunna nita – en orimlig lösning för ett stängsel som är tänkt att slås ner i marken.
När vi använde det medföljande donet så fastnade det i ankaret. När vi skulle byta till stolpen följde ankaret med upp igen, på grund av dålig precision på ankaret. Det är ologiskt att behöva nita upp alla stolpar 5 cm bara för att kunna använda de förborrade hålen. Betalar man för ett ”premiumstängsel” ska väl inte varenda stolpe behöva justeras 5 cm. Ena stunden är det nedre hålet på bilden till för stagtråd och sen är det till för ”avrinning”. Det övre hålet blir 3 cm fel om man sätter den i det. Man ska alltså borra genom alla ankare och alla stolpar höja upp det, gräva och nita.
Trots upprepade försök att lösa problemen genom kompensation hävdar de gång på gång att det är vi som monterat fel trots mina förklaringar. Det nämns inget i anvisningarna om att man ska behöva gräva upp för att nita. När vi påpekade detta var svaret: “Om vi ska ha en anvisning för alla sätt att göra det, blir det en hel bibel.”
När vi försökte hitta egna lösningar avråddes vi från detta – men i nästa stund sa de att man måste hitta egna speciallösningar vid montering. Logiken är alltså helt inkonsekvent.
Grindstolparnas ankare var dessutom för dåliga – vi var till slut tvungna att gjuta för att få något hållbart, vi har beställt gjutningsfritt för att slippa. När bilden nedan visades upp så fick jag höra att det var fel stolpe vilket det definitivt inte är. Efter jag påpekat detta får jag en helt ny förklaring att ”det inte är så lätt att sätta stängsel”.
Efter över 30 mejl och 45 minuter i telefon har vi fortfarande inte fått någon lösning. Vi anser att man ska kunna följa en anvisning utan att anklagas för montagefel. Fick till slut avsluta då jag fått allt jag redan hört upprepat om och om igen.
Enligt företaget har de förstås aldrig tidigare stött på några liknande problem
Felaktiga leveranser, dåliga produkter och undermålig kundservice. Undvik detta företag. Otroligt dåligt.
Efter svar: Det är inte OM utan det är alltid som jag behöver justera stolpens höjd.
Popnitarna testade vi för att bevisa att det var omöjligt trots er rekommendation. Sen kom ni helt plötsligt fram till att man skulle gräva ur för att kunna popnita. Mycket märkligt med stolpar som ska bankas ner. Det ni sagt står det inget om i montageanvisningen. Argumenten håller inte, löjligt. Vi satte en hörnstolpe just där för att både lutning och riktning ändras därefter. Jag vill ju inte att stolparna som är mellan ska börja sväva i luften då jag spänner stagtråden. Det hade dessutom inget med saken att göra.

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
Det var något litet fel i beställningen. Bilder jag skickade till firman besvarades inom en timme med en perfekt lösning. Kunde helt enkelt inte bli bättre!!

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
Allt var precis som det beskrevs av säljaren, och en relativt snabb leverans.👍

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
skickade beställningen och bokade dag för upphämtning. bokningen bekräftades och när jag kom för att hämta hade dom inte varorna jag beställt. Då krävde jag fri leverans av mina varor och de gick med på detta, men gav mig inte något leveransdatum fören jag själv bad om det en vecka senare.

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
snabb hantering av beställningen, bra kund bemötande
snabb leverans av materialet

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
Oseriöst företag som utan att skicka fakturapåminnelser använder ytterligare ett oseriöst företag för att "driva in" betalning - allt detta 10 dagar efter det att den ursprungliga fakturan skulle ha varit betald. Vi missade p g a semester.
Jag avråder från att handla här.

Antwoord van Skandinaviska Områdesskydd AB
Lees meer over geverifieerde reviews.