De eigenaar kwam na even een mail te sturen de Steps zelf aan huis brengen. Ook nog even gepraat en veel uitleg gekregen. Zeer goede indruk. De Steps werken prima. Ze zijn grotendeels al in elkaar g... Toon meer

Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Wel is het regelmatig nodig 2 of 3x mee te steppen voordat... Toon meer

Mooie degelijke step die ook nog eens probleemloos over straat mag rijden Hernia wel even wennen vanwege de achterwiel aandrijving en de stepondersteunig maar prima ding Ik geef 4 sterren omdat de... Toon meer

Pro's/ Het werkt prima nadat je uitvogeld hoe de versnellingen werken. Heerlijk om in de zomer te gebruiken, het is legaal zo je kan er geen boete voor krijgen. En het is heel chill om verlichting... Toon meer

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Afgelopen week bij stapstep de pro+…

Afgelopen week bij stapstep de pro+ gekocht wij zijn zeer tevreden over deze step en zeker het bedrijf.
Duidelijke informatie, uitleg en klant vriendelijk ook een zeer snelle levering.
Echt top bedrijf ga zo door !
Wij raden dit bedrijf ook zeker aan.
Heel erg bedankt voor de snelle service, levering en wij hebben er zeker veel plezier van.

15 januari 2024

Waardeloze kwaliteit en concept

Het product is van zeer slechte kwaliteit voor de 600 euro die het heeft gekost. Binnen 1,5 jaar is de step 3 x defect geweest. De step is 2 x voor reparatie opgestuurd en 1 x viel dit onder de garantie. Toen heeft het totaal bijna 6 weken geduurd voordat de step retour kwam. Ter compensatie is het eerste defect gratis vervangen. Toen ik de step terug had bleek de helft van de de schroeven eruit te zijn en niet meer terug geplaatst konden worden. De step is van zo'n slechte kwaliteit dat ik zelf niet durf de step open te maken voor reparatie en heb ik zelftappende schroeven gebruikt om de step enigzins een beetje weer vast te zetten. De step heb ik naar een fietsenmaker gebracht voor reparatie maar deze had zelf een stapstep gekocht en deze weggegooid vanwege de slechte kwaliteit en daarom weigerde de step te repareren. Het laatste defect was de connector en deze is door jullie vervangen samen met een nieuwe display. In eerste instantie vragen jullie altijd of ik de step zelf kan repareren zodat de step niet opgestuurd hoeft te worden met de opmerking dat het een eenvoudige handeling is om onderdelen te vervangen. Totale onzin want jullie kunnen zelf de step niet eens fatsoenlijk repareren. De laatste reparatie zijn alle andere mankementen niet opgevallen of in ieder geval niets mee gedaan wat ik vreemd vind. Nog vreemder is dat het defect van de connector volgens jullie door waterschade is ontstaan dus dat de reparatie niet onder de garantie valt.of ik moest 100 euro betalen voor de reparatie en dit was uit coulance met 50 euro korting op de onderdelen. Op zich prima maar ik kan niet begrijpen dat door 1 x in een plas te zijn gereden zo' n step defect gaat en ik kan ook niet controleren of dit echt het probleem was. Het komt over dat het een heel makkelijke manier is om jullie verdien model in stant te houden. Mede door het fijt je via de website moet communiceren en ik sterk de indruk krijg dat er maar 1mogelijkheid is om de de step onder garantie op te sturen. Maar ja daar komt mij grootste ergernis, ik kan niet in discussie gaan omdat er geen mogelijkheid is om iemand telefonisch of life te spreken. Alles gaat via de mail of chat en het is net of met een computer zonder emotie te maken hebt. De beleefdheidsvorm van communiceren is wel goed ingesteld maar het schiet echt niet op. Ik heb zwaar getwijfeld of ik de laatste reparatie wel zou uitvoeren maar wist als ik zou weigeren te betalen ik de step waarschijnlijk defect had retour ontvangen en eerlijk gezegd ik heb geen zin in gedoe. Nu he heb ik hem retour en op een of andere manier trekt de batterij heel snel leeg , probleem nummer 4! Ik kan m dus ook niet meer op marktplaats zetten. Helaas wilde jullie bij de eerste repetitie niet mijn geld retourneren omdat de eerste twee weken verlopen waren en toen ik vroeg om de step in te ruilen voor een zwaardere of nieuwere versie. Kreeg ik 50 euro terug voor een step die 600 euro had gekost dus dat heb ik niet gedaan. Nu heb ik een step die niet meer surf te gebruiken omdat ik bang ben dat ie uitelkaar valt, bij een spatje regen de connector defect gaat en de batterij direct leeg trekt. Ik ga luisteren naar de fietsenmaker die blijkt verstand te hebben van zaken en breng de step naar het milieu park. Ik hoop een beetje duidelijk jullie vraag te hebben beantwoord hoe jullie het in mijn ogen doen!

19 december 2023

Leuk idee, maar niet erg goed uitgevoerd

Ik heb een van de eerdere edities van de stap step. Hij is al een keer stuk geweest omdat hij niet tegen de kou kan en er toen water in het systeem is gekomen. (niet in de regen geweest). En het achterspatbord blijft maar klapperen. Ik moet elke keer na een step beurd het spatbord opnieuw aandraaien omdat hij elke keer los gaat. Zelfs aantal keer nieuwe schroeven gehaald, maar dit blijft een probleem.

Ook is het jammer dat je van 25kmpu moet wachten tot je ruim onder de 20kmpu komt voor je weer een boost kan krijgen/geven. Maakt de ervaring toch wat minder praktsich.

Maar het is wel fijn dat deze step er is. Ben alleen bang dat ik hem te vroeg heb gekocht. Hoop dat de nieuwe modellen dit niet hebben.

Ik heb vorig jaar ook ruim €600 euro betaald voor de step. Prijs kwaliteit verhouding klopt dus niet helemaal...

9 maart 2023

Koop niet het 2024 model van de StapStep (maar wel de versie zonder F-knop)

Update mei 2024:
Na telefonisch contact met StapStep heb ik de StapStep opgestuurd en is deze (tegen een vergoeding) omgebouwd naar een versie zonder F-knop. Binnen een week was de StapStep weer terug en het is een genot om er op te rijden. Gewoon genieten van de omgeving, zicht hebbende op het verkeer en steppen als je voelt dat de ondersteuning niet meer aan is. Heerlijk!
---
De StapStep model 2024 is zeker geen verbetering tov. het 2023 model en de geadverteerde verbeteringen die voor de veiligheid zouden zijn, werken juist averechts.
Met ervaring van zowel het 2023 en het 2024 model is duidelijk dat de "verbeteringen" de veiligheid alleen maar teniet doen. Om te kunnen steppen moet elke paar seconden de F-knop ingedrukt worden, maar deze zit tussen de aan/uit en de stand lager knop. Dus onlogisch. Ook relatief ver van het handvat om makkelijk in te drukken. En je moet op het scherm kijken om te zien of het wel gelukt is, je niet per ongeluk te vroeg of 2x er op hebt gedrukt, want dan werkt de trapondersteuning niet meer. Er is geen enkel duidelijk signaal, behalve een scrollende tekst op het scherm die duidelijk maakt dat de stapondersteuning even werkt of niet. Dus meer aandacht voor het indrukken van de F-knop en het scherm dan voor het verkeer en de omgeving.
Het enige wat beter werkt dan het 2023 model is de registratie van de aanzet bij het steppen, die niet altijd lekker wordt geregistreerd bij het 2023 model. Maar dat is niet heel erg moeilijk als je eerst een knop moet indrukken om aan te geven dat je gaat steppen bij het 2024 model.
De StapStep model 2024 is geen aanrader, elk plezier in het steppen is weg. Contact hierover gehad met de leverancier, maar de problemen zijn doorgegeven aan de fabrikant, maar wanneer er een oplossing is, is de vraag. En oh ja, de oplossing moet dan gekocht worden.
Als je een StapStep wilt kopen, dan raad ik het 2023 model aan, blijf weg van het 2024 model.

6 november 2023

Goede klantenservice

Ben erg blij met mijn Stapstep. Ik gebruik hem nu een half jaar. Afgelopen maand had ik een probleempje met de step. Het handvat zat los. Vervelend natuurlijk, maar na het probleem gemeld te hebben kreeg ik snel een reactie en een passende oplossing. Binnen een week reed ik weer vrolijk rond :-)

30 oktober 2023

Goede kwaliteit, alleen moet de bediening voor de trapondersteuningsknop verbeterd worden!

De Stapstep 2024 Pro+ biedt een indrukwekkende combinatie van kwaliteit en bereik, waardoor het een solide keuze is voor mobiliteit. Het gewicht van 15 kg maakt het echter uitdagend om te dragen, zelfs met een draagband. Het ontbreken van een voelbare knopmarkering maakt het vinden van de trapondersteuningsknop minder intuïtief, vooral omdat deze tussen de aan/uit-knop en de versnellingsverminderingsknop is geplaatst. Omdat de trapondersteuning tijdens het rijden steeds via de F-knop binnen 8 seconden moet worden geactiveerd voor een betere snelheidsregeling, heeft Stapstep mij gelijk gegeven en zullen zij kijken naar mogelijkheden om de huidige bediening van de Stapstep 2024 te verbeteren. Mocht het probleem van de bediening van de trapondersteuning opgelost zijn zal deze review zeker geüpdatet worden en 5 sterren krijgen!

18 oktober 2023

Erg tevreden en aan te raden.

De step werkt erg fijn, ik had zelf een klein foutje gemaakt maar de klantenservice heeft me goed en snel geholpen onder garantie. Erg tevreden en aan te raden.

25 oktober 2023

Hmmmmm

50 km. haalt de accu zeker niet. Kom aan zo’n 30 km. ben wel 85 kg en rijd dan max. snelheid. Rijdt verder oké, maar handbediening is wel een stuk veiliger, dan meesteppen en de snelheid alleen met de rem kunnen regelen. voorband al snel lek gereden, schijnt veelvoorkomend probleem te zijn. Dan kan je weer €15.- aftikken om deze thuis te laten sturen. Lekker verdienmodel. Dan moet deze er nog opgelegd worden, want dat kan ik zelf niet. Servicedesk is zeer matig. Al met al, dure step, en het bedrijf doet weinig met veel voorkomende klachten, behalve extra geld opstrijken.

16 oktober 2023

Beste klantenservice van StapStep,

Beste klantenservice van StapStep,

Ik schrijf u vandaag met betrekking tot mijn recente aankoop van een STAPSTEP. Helaas ben ik uitermate ontevreden over mijn ervaring met betrekking tot mijn garantieaanvraag.

Op de tweede dag van gebruik viel de step plotseling uit na slechts 2 km te hebben gereden, en deze weigerde daarna weer in te schakelen. Dit gebeurde ondanks een volledige oplading voordat het probleem optrad. Nadat ik de step weer had aangesloten op het stopcontact, gaf de oplader aan dat deze volledig was opgeladen. Vervolgens heb ik de step losgekoppeld van het stopcontact, maar deze schakelde automatisch uit.

Wat mijn frustratie verergert, is dat ik bijna anderhalve maand moest wachten voordat de step werd gerepareerd en naar mij werd teruggestuurd. Tot mijn verbazing arriveerde de step met duidelijke fysieke schade aan het scherm (zie bijlage). Nu, na slechts twee dagen gebruik, ervaar ik opnieuw problemen waarbij de step zonder enige aanwijsbare reden uitvalt, zelfs na een volledige oplading. Het lijkt erop dat de eerdere reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, ondanks de lange wachttijd en de vele correspondentie over dit probleem.

Sinds mijn aankoop heb ik de step al een keer moeten terugbrengen voor reparatie, waarbij ik 10 dagen heb gewacht voordat ik deze weer terugkreeg. Vervolgens heb ik de step gedurende slechts drie maanden kunnen gebruiken. Na deze korte periode van nog geen 4 maanden begon de step disfunctioneel te worden (zie mijn eerdere e-mails met klachten).

In eerste instantie weigerde jullie het te repareren volgens de garantievoorwaarden, ondanks meerdere e-mailwisselingen van in totaal meer dan 23 e-mails. Dit terwijl het probleem zich binnen een onredelijk korte tijd voordeed en het onaanvaardbaar was dat ik mijn investering zo snel zag verslechteren. Uiteindelijk werd de step teruggestuurd voor garantie-inspectie en reparatie, waarvoor ik nog eens een halve maand moest wachten, ook voor nieuwe onderdelen (die niet onder garantie vallen) betaald en verzendkosten.

Helaas ontving ik na deze lange wachttijd de step terug en bleek deze nog steeds defect te zijn en niet naar behoren te functioneren. Daarom verzoek ik u dringend om een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, in overeenstemming met de garantievoorwaarden van STAPSTEP.

In de bijlage van deze e-mail vindt u twee video's waarin de problemen met de functionaliteit van mijn STAPSTEP worden gedemonstreerd, samen met foto's van de eerder genoemde fysieke schade op het scherm.

Ik verzoek u vriendelijk om deze kwestie met spoed en uiterst serieus te behandelen, met inachtneming van de garantievoorwaarden van STAPSTEP. Een snelle en bevredigende oplossing wordt zeer op prijs gesteld.

Ik zie uit naar uw spoedige reactie en dank u bij voorbaat voor uw aandacht voor deze ernstige zaak.

12 september 2023

even geduld met de step

In het begin nogal gestoeid met het stepje, helaas zelfs tot schade aan mezelf en de step toe, dus aanvankelijk ontevreden. Na enig oefenen, de step beter onder controle en ik ben nu best tevreden. Soms reageert ie niet, maar meestal wel. Ik vermoed, dat met het verder leren kennen van het stepje, de prestatie 100% zal worden. Jammer dat je 'm niet naar een dealer in de buurt kan brengen voor reparatie. De communcatie vd klantenservice is persoonlijk en behulpzaam, ook al moet je soms even wachten.

4 september 2023

Goeie service, redelijk goed product

De service van Stapstep is prima! Snelle reactie (zeker via WhatsApp) en goed antwoord op vragen.
Het product zelf is tot nu toe redelijk goed gebleken. Bij aankomst deed de step het niet (DOA). Maar uiteindelijk (door uitleg via WhatsApp) aan de praat gekregen. De handleiding is echter zeer matig! Geen uitleg hoe de step in elkaar te zetten, minimale uitleg over gebruik en tegenstrijdige (niet kloppende) informatie over de step.

6 september 2023

stapstep pro

Enkele weken geleden een stapstep Pro gekocht bij stapstep.nl. de step werd binnen 2 dagen geleverd. De step was degelijk in een doos verpakt. De step is kwalitatief hoogwaardig. Het display werkte niet goed maar is snel onder garantie gerepareerd. De service was dus goed. Ik ben tevreden over het gebruik van de step. Voor mij ideaal als 72 jarige die niet ver kan lopen. Stand 1 is ideaal voor mij.

14 september 2023

De StapStep geeft je bewegingsvrijheid

De StapStep doet het naar behoren en ik gebruik het regelmatig als vervanging van de bus. Scheelt heel veel rijstijd (30 min). De step inelkaar zetten was niet ingewikkeld en het steppen went snel. Ik ben snel geholpen en heb goed advies gekregen bij een lekke band, waardoor ik snel weer de weg op kon!

6 september 2023

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Stuur viel binnen 3 maanden uitelkaar. Het ijzerdraad in de handvaten was zeer snel versleten. Afgelopen week ook de as van waarmee de board en het stuur bevestigd zitten is gebroken. Nu kan ik het stuur niet meer uit klappen. Echt een miskoop voor een hoop geld.

31 augustus 2023