Het is niet mogelijk om op te zeggen
Het is niet mogelijk om op te zeggen. De opzegknop werkt niet en er komt geen bevestiging van opzegging als je een mail stuurt of een bericht achterlaat.
If you want to raise your energy levels, expand your consciousness, increase your health and well being and feel awesome always, then visit Star Magic Healing, download the Infinity App and start a new and empowered way of living. Star Magic Healing offers cutting edge meditation products, energy healing training experiences and life changing healing tools to elevate global consciousness, connect every human being to their divine potential, and activate the deep and profound essence of love that lies at the core of their being, which in turn will unify the world as a global community and enhance the life of every soul on Planet Earth. Star Magic Healing is global and operates online and in person to provide a multitude of services to its members, on a regular basis including weekly meditations, bi-monthly sessions, monthly interactive masterclasses training and workshops. Star Magic Healing has an online app which contains guided meditations, meditation music, light language transmissions, cosmic yoga, nutritional recipes, breath work, qigong, distance healing sessions, a private telegram group and more. Star Magic Healing is building healing centres in 13 locations around the world to serve its global audience.
Baltimore , Verenigde Staten
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
19 juli 2024 heb ik een privé healing ontvangen van Jerry. kosten ca. € 1200,- Tevens moet je een "infinity member worden om de meditaties die bij de healing horen. Kosten €33,- per maand Totale kosten voor mij ongeveer €1400,-. Ik ben behoorlijk ziek dus hierdoor in de bijstand. Maar goed deze healing was mijn eigen keuze, niet waar. toch wil ik mensen waarschuwen. 1 van de dingen die hij zei die mijn ziekte veroorzaakt hebben is dat ik veel misbruikt ben door mannen fysiek en geestelijk en dat ik een vertrouwens probleem heb (dat klopt!) En dat is tevens de ironie. Hij zei mij dat ik mijn medicijnen moest afbouwen, die ik al 20 jaar slik vanwege een chronische ziekte. En als er iets niet goed ging ik contact moest opnemen. Ik moest ook hele nachten naar de meditaties luisteren, dus vandaar het lidmaatschap voor de infinity. Ook voorschriften hoe te eten en wanneer. Wat voor mij, heb een lekkende darm, zeker niet goed is... Enfin na het gedeeltelijke afbouwen v.d. medicijnen heb ik, na 6 weken, bloed laten prikken om te zien of er verbetering was. Echter waren mijn bloedwaardes van o.a. de schildklier veel te laag. Ik heb hier contact voor opgenomen via de mail (6x) maar heb nooit enig antwoord ontvangen. Ik kreeg hier behoorlijk wat stress van, en voelde me onmachtig. Daar ik al weinig energie heb, was dit niet bevorderlijk voor mijn gezondheid. Na het beëindigen van het lidmaatschap kreeg ik wel binnen 5 minuten een mail met de vraag waarom. Na dit uitgelegd te hebben, dat Jerry niet reageerde op mijn updates, kreeg ik wederom geen response. Ik denk dat de medewerkers instructie hebben om bij een negatief oordeel niet te reageren. Nogmaals ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn keuze om dit te doen. Maar wil mensen waarschuwen om niet blindelings te vertrouwen op deze marketing truc. Want de marketing zit goed in elkaar. Voor mij voelt het een beetje sekte achtig......