Top bedrijf. Prachtig product. Snelle levering. Goede klantenservice. Fijn dat je direct geholpen wordt en reactie krijgt en dat het resultaat uitstekend is. Erg blij en al meerdere posters in een lij... Toon meer
Ik had hoogzwanger een poster laten maken bij Starring You. Met mijn zwangerschapsbrein totaal de verkeerde datum ingevuld. In blinke paniek contact gezocht en ik ben echt super geholpen. Ik ben daar... Toon meer
Starring You heeft een prettige manier om een bestelling te plaatsen. Na een persoonlijke typefout te ontdekken op de poster heb ik contact gelegd met een medewerker waarna dit op een zeer nette manie... Toon meer
Wat een toppers in dit bedrijf! We hebben zelf een verkeerde poster uitgezocht, en we zijn zo ontzettend fijn geholpen! Meedenkend, vriendelijk en attent! Niets dan lof voor jullie! Nogmaals dank! En... Toon meer
Vereeuwig een moment van levensgeluk met je eigen ontworpen sterrenposter. De sterren zoals ze op dát mooie moment stonden, voor altijd te bewonderen.
Ontzettend mooie poster en lijst.
Super snel geleverd, maandagavond besteld, woensdag al in huis.
Heel netjes verpakt, geen beschadigingen oid.
Ik had een poster met lijst besteld, het is een prachtig cadeau geworden en kan niet wachten om het te geven.
Mooi product & super service
Mooi product en super service.
De lijst van niet van goede kwaliteit en we ontvingen snel een nieuwe. Kon ik het als een perfect cadeau weggeven.
Zeker vaker bestellen
Snelle levering,en bij…
Snelle levering,en bij vragen/opmerkingen direct antwoord gekregen. Hele fijne ervaring
Keurig betrouwbaar bedrijf.
Na een foute levering een telefoontje gepleegd en werd het keurig en snel opgelost en kreeg ik een juiste mooie poster.
Mooie poster
Mooie poster, snel geleverd en goede kwaliteit. Al 3x besteld als cadeau!
Geen goede kwaliteit.
Geen goede kwaliteit.
Ook zwarte strepen van het printen rechts vooraan op het blad.
Dit hadden we als cadeau voor iemand besteld maar kunnen we zo niet afgeven helaas.

Antwoord van StarringYou
Je ziet strepen op de poster omdat het…
Je ziet strepen op de poster omdat het dus gedrukt is, niet mooi.

Antwoord van StarringYou
Heel leuk om cadeau te geven en snelle…
Heel leuk om cadeau te geven en snelle goede service! Mijn pakket was vermist omdat DHL niet goed had aangegeven waar hij bezorgd was. Na dit gemeld te hebben bij starringyou kreeg ik direct een mail terug dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. Gelukkig is het pakket nog teruggevonden en was het uiteindelijk niet nodig. Bedankt voor de hulp!
Fantastische service
Fantastische service. Ons pakketje is door DHL niet geleverd of vermist geraakt. Dankzij de goede service van Starringyou heb ik dezelfde dag nog een nieuwe poster opgestuurd gekregen
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Teleurstellend, voor dat geld al helemaal! Koop hier nooit meer.

Ontzettend goede service
Ontzettend goede service, ook als er na het bestellen iets fout blijkt te zijn gegaan. Vriendelijke klantenservice!

Antwoord van StarringYou
Snelle levering en prachtig resultaat!
Ziet er geweldig uit en perfect verpakt…
Ziet er geweldig uit en perfect verpakt en snelle levering. Heel hartelijk bedankt en ik ben er heel blij mee.
matig enthousiast
Ik vind het idee echt heel mooi en leuk. Het materiaal van de poster is erg glad en stug. Bij het uitpakken waren er al kleine deukjes aanwezig in de poster.
Dus het materiaal valt me tegen, omdat dit een plastic-look heeft. In de woonkamer of ander huiselijk vertrek is dit niet zo sfeervol.

Antwoord van StarringYou
Bestelling is retour gegaan - en nu?
Mijn bestelling is om onbekende reden vlak voor aflevering met DHL retour afzender gegaan. De klantenservice reageert wel vriendelijk, maar tot op heden niks ontvangen of gehoord verder. En het evtl opnieuw naar mij verzenden: leuk, maar 2x zoveel kans op beschadigingen onderweg. Ik ben niet blij hiermee.

Antwoord van StarringYou
Bestellen en leveren ging vlot maar de…
Bestellen en leveren ging vlot maar de kwaliteit is niet goed. Er zijn naast de print ook 'letters/teksten' op de poster zichtbaar die er niet horen. Via klantenservice en e-mail contact geprobeerd te krijgen maar tot dusver geen reactie.

Vlotte service maar...
Bij mijn oorspronkelijke bestelling was er jammer genoeg een foutje gebeurd bij het drukken, maar na contact met de klantendienst hebben ze mij onmiddellijk en kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd. Dit was wel juist gedrukt, maar zat in een andere verpakking en bleek ook gedrukt op minder kwalitatief (lees: dunner) papier. Doordat het in een andere verpakking zat (kartonnen buisje) is het waarschijnlijk ook makkelijk beschadigd geraakt, de randjes waren namelijk wat opgekruld en het papier was gekreukt door het oprollen. Ook de kwaliteit van de print van de cirkel vind ik ondermaats voor de prijs: deze is niet volledig rond maar vertoont pixelachtige hoeken.