Jag hade en mycket positiv upplevelse av att arbeta med Startabolag. Tom, Per och deras kollegor var professionella, tillmötesgående och tålmodiga genom hela processen. När jag skulle starta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Startabolag genomför uppdrag att bilda bolag på ett mycket effektivt sätt korta tider . Eurolawyers har haft ett långt samarbete med Startabolag ( över 10 år) vid bildandet av svenska bolag dotterb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi på Startabolag.com hjälper dig vare sig du ska starta upp eller stänga ner ditt aktiebolag. Med vår bolagsjuridiska och företagsekonomiska kompetens så behärskar vi det mesta vad gäller aktiebolag. Våra kunder är allt från småföretagaren och entreprenören till redovisnings-, revisions- och advokatbyrån. Vår huvudsakliga verksamhet är aktiebolagsärenden, försäljning av lagerbolag, inköp/avveckling av aktiebolag samt likvidationer av aktiebolag. Vi erbjuder även specialistkompetens vid företagsöverlåtelser (upprättande av köpeavtal aktier/inkråmsavtal). Vi upprättar även olika typer av bolagsrättsliga avtal såsom aktieägaravtal. Efter snart 30 års rådgivning inom bolagsfrågor och bolagsbildning har vi på Startabolag förvärvat en gedigen kunskap och erfarenhet inom dessa områden. Fram till idag har vi startat och sålt över 12 000 aktiebolag.
Contactgegevens
Funäsgatan 6, 168 72, Vällingby, Zweden
- 08 54 54 54 54 54
- per@startabolag.com
- startabolag.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Professionell och trygg hjälp genom hela processen
Jag hade en mycket positiv upplevelse av att arbeta med Startabolag.
Tom, Per och deras kollegor var professionella, tillmötesgående och tålmodiga genom hela processen. När jag skulle starta ett svenskt företag behövde jag hjälp att förstå flera administrativa och regulatoriska frågor, och de tog sig alltid tid att förklara processen och ge vägledning.
Teamet hjälpte till med bolagsbildning, EORI-relaterade ärenden och olika administrativa frågor, och kommunikationen var alltid tydlig, smidig och vänlig.
Jag uppskattade särskilt deras engagemang för att besvara frågor och hjälpa oss att navigera bland svenska affärs- och myndighetskrav när vi etablerade vårt företag.
Ett stort tack till Tom, Per och hela teamet för ert stöd. Jag rekommenderar gärna Startabolag till andra som vill starta och etablera företag i Sverige.
Bäst på marknaden
Vi har både startat ett bolag, samt likviderat flera bolag med startabolag. Det är alltid en toppen upplevelse att samarbeta med teamet där! De är snabba till svar, enkla och tydliga i kommunikationen. Tack för all hjälp!
Trygg, stabil och enkel hantering
Trygg, stabil och enkel hantering. Snabba enkla svar på mina frågor som uppstår då jag är ovan vid att stänga ner aktiebolag. Processen är pågående men redan efter några veckor är det som jag är som jag är inblandad i avklarat och pengarna på kontot.
Kompetent vägledning vid etablering av bolag
Per och Tom gjorde ett fantastiskt jobb. Snabbt, professionellt och mycket trevligt bemötande. De svarade tydligt på alla frågor och jag fick stöd hela vägen från start till mål . Rekommenderas starkt!
Pålitligt och snabbt
Snabb, professionell och pålitlig avveckling av vårt bolag. Tom löste vissa bokföringsproblem väldigt snabbt och kompetent.
Professionellt gäng
Professionellt, transparent, kommunikativt gäng på ett flexibelt och mänskligt sätt. Bra stöd i viktiga beslut.

Antwoord van startabolag.com
Fick rekommendation om att använda mig…
Fick rekommendation om att använda mig av Startabolag genom en god vän och de har verkligen visat sig att de uppfyllde mer än de förväntningar jag hade.Dessutom så tog det kort tid med allt från start till mål och hela tiden gjorde de uppföljningar via mail så man hela tiden kunde följa ärendet samt att man fyllde i pappren steg för steg på ett väldig snabbt och effektivt sätt.Ett 100% genofört uppdrag från dem och kan verkligen rekommendera detta för alla jag känner som vill starta ett bolag,jag har även provat att öppna ett bolag på det traditionella sättet men det går inte att jämnföra med hur bra och effektift detta var.
Uffe

Antwoord van startabolag.com
Professionella, snabba och lösningsorienterade!
Vi har samarbetat med Startabolag under en tid nu och hittills har allt gått otroligt smidigt. De är snabba, lösningsorienterade och mycket professionella i sitt sätt att arbeta. Kommunikation och hantering av ärenden fungerar alltid effektivt, vilket gör samarbetet både enkelt och tryggt.
Vi kan varmt rekommendera Startabolag till alla som söker en pålitlig och kompetent partner!
Jag har använt mig av Startabolag för…
Jag har använt mig av Startabolag för löpande bokföring och även för avveckling av ett bolag och allt har flytit på smärtfritt. Rekommenderas verkligen
Snabba
Snabba, tydliga svar. Snabbt genomförande. En problematik uppstod där de hade en enkel, bra lösning. Kan verkligen rekommendera deras tjänster.
Anders

Mycket nöjd
Proffsiga och snabba. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt.

Antwoord van startabolag.com
Kopmpetens, expertis och tillgänglighet!
Vi har haft förmånen att samarbeta med Starta Bolag i samband med företagsförvärv och nystart av bolag. Deras kompetens, tillgänglighet har varit ovärderlig under hela processen. De kombinerar juridisk och affärsstrategisk expertis med en lyhördhet för våra behov, vilket har skapat ett tryggt och effektivt samarbete från dag ett. Vi kan varmt rekommendera dem till andra företagare!

Snabb och professionell process,
När jag nu med ålderns rätt ville avsluta mitt konsultbolag kontaktade jag Startabolag. Efter en snabb och professionell process köpte de mitt bolag och jag fick ut innestående belopp i bolaget. Dessutom ett väldigt trevligt bemötande från Per och Tom.
Mycket bra hjälp vid avveckling
Fick mycket bra hjälp av Startabolag när jag skulle avveckla mitt aktiebolag. Snabba svar på alla mina frågor och överhuvudtaget tydlig vägledning hela tiden.

Antwoord van startabolag.com
Både Per och Tom var mycket hjälpsamma…
Både Per och Tom var mycket hjälpsamma och kunniga när jag ville avveckla bolaget.
Rekommenderas till 100% var inga problem

Rekommenderar varmt!
Fick snabb och proffsig hjälp när jag skulle avveckla mitt företag. Per och Tom var mycket hjälpsamma och informativa. Det gick snabbt och smidigt. Trevliga och förstående. Rekommenderar varmt Startabolag om du ska avveckla ditt företag eller behöver annan hjälp.
Fortsätt det fina arbetet gubbar!
Både Per och Tom är otroligt proffsiga
Både Per och Tom är otroligt proffsiga. Otroligt snabba på återkoppling i ärenden och vid frågor. Allting sker transparant och det känns alltid tryggt. Jag kan varmt rekommendera Starta Bolag.
Rekommenderas verkligen
Jag köpte ett lagerbolag från Startabolag och hade ingen tidigare erfarenhet. Per svarade snabbt och hjälpsamt på alla mina frågor. De översatte till och med svenska dokument till engelska för min första kund. De ger bra personlig assistans.
Jag rekommenderar verkligen att starta ditt företag med Startabolag.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.