Vriendelijke Sneakergroep
Vriendelijke groep waarin regelmatig word gechat over van alles, voornamelijk sneakers natuurlijk. Als je een vraag of probleem hebt word je snel en goed geholpen door de staff.
We help our users win and get more limited sneakers for retail
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
4 sterren ⭐⭐⭐⭐
Stashed SNKRS heeft zeker geholpen mijn sneakerverzameling naar een hoger niveau te tillen. De early info, real-time updates en de ondersteuning van de community zijn echt handig. Niet alles loopt altijd perfect, en verbetering is mogelijk, maar over het algemeen ben ik tevreden met de resultaten. Een aanrader als je een voorsprong wilt hebben bij sneaker releases!
A nice friendly group with a lot of information.
Good server with good information. Worth the montly costs!
Ik zit nu bijna een week in de server en heb mijn geld er al terug uit gehaald. Zeker het joinen waard!
Twijfels? :
Ja Ik had twijfels over het verkrijgen van het lidmaatschap en ze waren of ik waar voor het geld / return on investment zou krijgen. Maar aangezien het lidmaatschap op elk moment kan worden geannuleerd, dacht ik dat het de € 30 zeker waard was. Een redelijke prijs voor 1 maand sneaker-educatie. Als het niet goed was, kon ik annuleren.
Ervaring:
Ik ging het lidmaatschap in met de mentaliteit om te leren en mezelf te onderwijzen over hoe je releases kunt voorkomen en hoe je nieuwe restocks kunt krijgen die ik in mijn winkel kan flippen. Geen echte verwachtingen om alle exclusieve drops te scoren.
Wat heb ik meegemaakt?: Ik heb veel geleerd en nu nog, ik heb veel restocks scored om in mijn winkel te verkopen, ik ben op de hoogte geweest van releases en dankzij alle members en admins heeft iedereen me geholpen bij het plannen van mijn cop’s en om goed voorbereid te zijn. Alle stocknumbers krijg je als je vraagt. Beheerders zijn altijd beschikbaar. Het is in de eerste plaats een geweldige community met veel gepassioneerde en goed opgeleide admins.
resultaten\cops:
Ik heb veel restocks scored. De meest dope was de eerste release van de dunk-world champ. Het hele team was de public een stap voor, en de meesten van ons hebben het heeel goed gecopped. Dat is slechts een van de vele. Ik ben oprecht aan het flippen met stashed, maar het is een groot voordeel dat ik een winkel heb waar ik mijn sneakers kan displayen en verkopen.
lidmaatschap aanbevelen?:
Mensen die meer kennis willen gainen, mensen die releases een stap voor willen zijn, mensen die sneakers willen flippen maar ook van het flippen houden, niet alleen de winst, de winst zou de bonus moeten zijn.
eigen input:
STASHED doen geweldig werk, ik kan niets anders bedenken om toe te voegen. Ik zit in maand 2 of 3, Ik kan het me niet meer herinneren, en ik heb het gevoel dat het waarde heeft voor mij als sneakerhobbyist en zakenman.
Marvin 🇸🇪🇳🇱
Mellow Jeans (Ameland)