STASHER Reviews

1.335
TrustScore 4 uit 5

4,0

Sterke community, beste leermeesters die je kan krijgen. Is niet voor de weak minded. Als je denkt snel geld verdienen dan is dit niet je plek. Je gaat jaren keihard moeten werken om alles te begrijpe... Toon meer

1000% je geld waard. Al meer dan 3 jaar onderdeel van deze community en zal altijd blijven verlengen. Wat je qua waarde krijgt is next level. Van live streams, mindset tot aan chart analyses. Je krijg... Toon meer

1 woord : abnormale integriteit in de vip met zoveel kennis & ervaring van de heren die ons elke dag zoveel bij leren. Zit al zelf 5 jaar in de vip & ik heb geen seconde spijt gehad ! wat een blessing... Toon meer

Waarom zou je comments onder je instagram post verwijderen en mensen blokkeren als ze hun ervaring willen delen met andere. Als zijn dienst echt goed was, mensen echt geld maakten, dan was he... Toon meer

1. Coach
  2. Blogger
  3. Cryptocurrency-dienst

Voor alle cryptogerelateerde content met betrekking tot een ijzersterke mindset.

Houd rekening met het volgende

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.335)

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Deze man is een keiharde scammer

Deze man is een keiharde scammer. Hij krijgt een deel van de supply van de coins die hij pusht, net als die Crypto Kazi. Bespaar jezelf de moeite en vermijd deze guy.

28 oktober 2025

Stasher is een topper!

In het begin was ik skeptisch, maar hij heeft zijn tegendeel bewezen. Veel calls die hij geeft doen het goed, niet allemaal maar dat is hoe het gaat in deze game! Met goed eigen risico management zou je hier zeker winst uit kunnen maken, dus Stasher moet niet je hele brein worden!

18 september 2025

Mentaal is Stasher nog een broekie

Stasher is een gast met een hart van goud. Soms maakt hij wel missers met altcoins. Maar over de long run geef ik wel gelijk dat het gaat om consistentie in met het investeren. Soms maak je missers, maar daarvoor krijg je wel multipliers voor terug. Higher risk, higher reward.

Ik ben nu al een paar jaar van zijn community lid. Ik merk wel dat ik wel helemaal klaar ben met zijn onprofessionele gedrag. Hij is al helemaal naast zijn schoenen gaan lopen sinds hij in Dubai woont. Elke keer dat Alpha gedrag, woordgebruik en doen alsof hij god is, daar ben ik onderhand wel klaar mee. Mentaal is Stasher nog wel een broekie. Wanneer mijn abonnement afloopt ga ik niet meer verlengen. Hopelijk wordt Stasher eens een volwassen man/professional.

16 september 2025

Stasher VIP erg leerzaam

Stasher geeft altijd goede context. Hij leert je echt de markt begrijpen ipv alleen maar calls geven. Bij Stasher leer je skills waar je de rest van je leven profijt van hebt!

En als laatste, hij gaat door het voor voor zijn communitie, letterlijk!

15 september 2025

Team stasher

Van alle mensen op sociale media die hun cursussen proberen te verkopen met neppe ervaring en gekopieerde calls kun je zeker verwachten dat stasher a real one is! Deze man is niet uit op je geld maar bouwt een imperium op voor hem en zijn volgers. Deze man geeft je de richtlijnen naar een leven met succes, voor die mensen die beweren dat ze geld hebben verloren door hem is enkel door hun eigen omdat ze te gierig zijn om op het juiste moment uit te cashen of verwachten dat ze instant rijk zullen worden.

15 september 2025

Ik ken niemand die zo oprecht is met…

Ik ken niemand die zo oprecht is met zijn community als Stasher. De barre omstandigheden omtrent crypto de afgelopen jaren is de reden waarom Stasher meer haat en negativiteit heeft ontvangen. Het is eigenlijk een reflectie van deze mensen wanneer het niet gaat zoals ze willen dat het gaat. Zelf ben ik al meer dan 4 jaar lid van de community en één ding kan ik met zekerheid zeggen: de professionaliteit en de waarde omtrent crypto (en alles wat daarbij komt kijken) is enorm verbeterd. En met de transitie naar Stasher Capital wordt dit alleen maar beter. Dit is absoluut geen snel rijk worden community, maar lange termijn investeren in toekomsttechnologie. Met de dagelijkse analyses en/of livestreams of video's wordt je continue goed op de hoogte gehouden wat betreft de cryptomarkt. De context die je krijgt is erg diepgaand en bevat technische analyses, fundamentele aspecten en informatie over macro-economie. Persoonlijk ben ik van mening dat de negatieve reviews voor een groot deel te maken hebben met toelaten van mensen die niet de juiste mindset hebben. Nieuwe leden zouden pas na een toelatingsproces toegang moeten krijgen tot de community.

14 september 2025

Lifechanging

Stasher VIP heeft mijn kijk op heel veel dingen veranderd, ook los van de crypto space. De community is actief en het voelt alsof je niet alleen bent. De livestreams/calls ect. zijn top en Amir doet veel met de input van zijn members om de kwaliteit te verbeteren.

14 september 2025

Ik zit al ruim 4 jaar bij Stasher…

Ik zit al ruim 4 jaar bij Stasher Capital en ben erg tevreden. Ze hebben altijd het beste met ons voor, regelen alles heel zorgvuldig en zorgen voor duidelijkheid. Daarnaast is het ook nog eens erg leerzaam, waardoor je er zelf veel kennis aan overhoudt.
S2D🔥

1 januari 2025

Betrouwbaar, Transparant

Wat ik zo goed vind aan dit bedrijf is hoe ze je kapitaal willen beschermen en laten groeien. Ze zijn volledig transparant over hun werkwijze, en dat geeft een heel prettig gevoel. Echt een aanrader!

18 juli 2025

Stasher is ANDERS

Stasher is ANDERS. De inzichten, kennis en updates zijn van onmisbare waarde. Crypto is een game waarin je ten alle tijden zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor de handelingen die je verricht. Zolang je dat doet en je losses & profits niet op de schouders van Stasher blaimt is dit de ideale plek om door de cryptomarkt te manoeuvreren.

13 september 2025

Perfecte spot voor Crypto, FX en Mindset!

Ik ben sinds 2024 VIP-lid bij STASHER en mijn ervaring is tot nu toe uitstekend.
STASHER en zijn team bieden sterke marktanalyses en goed onderbouwde calls in zowel Crypto als FX.

Wat ik vooral waardeer, is dat STASHER je ook uitdaagt op je mindset – het gaat niet alleen om crypto/FX, maar ook om het ontwikkelen van de juiste mentaliteit om verder te komen in het leven.

Daarnaast zie ik dat STASHER constant streeft naar verbetering voor de VIP-leden. Er wordt openlijk om feedback gevraagd, en het gevoel is echt dat we dit samen doen.

Kortom: zeer tevreden en absoluut een aanrader voor iedereen die meer wil dan alleen signalen volgen.

Different!!!

Ik zit nu 2.5 jaar in de VIP groep, en het is elke euro waard! Super analyses en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Niet iedereen is voor crypto gemaakt, maar deze community is echt ANDERS.

We gaan het laten lukken met heel de VIP. S2D 🥷

Beste keuze

Stasher zijn manier van uitleggen en dat van het team is van hoog niveau. De afgelopen 2-3 jaar heb ik enorm veel kennis op gedaan binnen de financiële markten, voornamelijk binnen de cryptomarkt dankzij Stasher en zijn team. De insights en context die je in deze groep ontvangt zijn mega waardevol.
Dit is geen groep waarin alleen maar "calls" gegeven worden.
Stasher en zijn team doen hun uiterste best om je echt de kennis mee te geven en de context van de financiële markten te laten begrijpen.
Natuurlijk is het afhankelijk van je eigen input wat je eruit haalt, maar aan de insights, context en uitleg zal het niet liggen!

Naast de insights en kennis die je hier op kan doen over de financiële markten wordt er kennis gedeeld over het verbeteren van je mindset/discipline.

12 september 2025

Zonder twijfel de beste cryptogroep in de Benelux

Dit is absoluut de meest leerzame cryptogroep waarin ik gezeten heb.
Scherpe analyses en het is duidelijk dat het team erg veel verstand heeft van de materie. Scherpe calls die goed onderbouwd worden en veel livestreams waarin alles tot in detail wordt uitgelegd.
Na 4 jaar is mijn kennis enorm vergroot. Tuurlijk zullen niet alle calls x10 gaan, maar er ligt uiteraard ook een stukje verantwoordelijkheid bij jezelf.

13 september 2025

Ik zit nu ongeveer 1 jaar in de vip en…

Ik zit nu ongeveer 1 jaar in de vip en ik kan zeggen dat dit de beste keuze is die ik in mijn leven heb gemaakt ik krijg zoveel context over crypto en hoe het allemaal in elkaar zit ik wil amir en heel stashercapital bedanken voor het harde werk en de insights.