Bedrijfsgegevens

2. Fotoprintservice
  3. Fotowinkel
  4. Fotograaf
  5. Fotografieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi sprer fotoglede gjennom butikk, nettbutikk, lab, studio, kurs og brukt

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Anbefales varmt!

Proft, veldig godt utvalg og trivelig kundeservice! Har bestilt av dem flere ganger, og så surra det seg litt med feilsendte varer. Stavanger Foto svarte raskt og hyggelig med en løsning jeg var fornøyd med. Veldig ålreit utvalg også (dog Paterson-fremkallingstankene er litt jalla, fremkallingstanker i stål ønsker jeg meg noe innmari!), handler der flere ganger i året. Fornuftig på pris også, (alt er dyrt nå uansett) men de har ikke voldsomt høy dekningsgrad på mye av det de selger, og om det blir en tier eller femtilapp på en filmrull, så gjør det ganske mye med hvor mye bilder jeg tar - og billigere film = flere bilder), så det er en fin filosofi å ha; å ikke flå kundene sine!

1 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God opplevelse

Stavanger foto har de gangene jeg har handlet der vært både konkurransedyktige på pris og raske med leveringen. En veldig god opplevelse altså. Skulle det være noe å trekke er det at nettbutikken deres(systemet som kjører den) er moden for utskiftning og at kommunikasjonen med oss kunder om kjøp og leveranser er ganske dårlig.

21 november 2025

Super fotobutikk

Rask service og gode priser på fremkalling. Kommer til å bruke Stavanger Foto mye mer i fremtiden.

8 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kompetanse og imøtekommende personale :)

Gikk fysisk i butikken for å få råd om kamerainnstillinger og tips til nytt kamera. Butikkmedarbeider, med god kompetanse, tok seg tid til å svare utfyllende på alle mine spørsmål og ga meg gode råd og tilbud på kamera og utstyr. Er kjempefornøyd med produktet jeg kjøpte og rådene jeg fikk!

26 mei 2025

Rask levering!

Varen jeg skulle ha var tom på lager men jeg registrerte e-post om varsling når varen kom tilbake på lager. Det sto også en «antatt» dato for når varen kom tilbake på lager som viste seg å stemme og varsling på e-post kom. Bestillte varen og fikk den raskt tilsendt. Frakten gikk kjempe fort og alt var godt pakket inn. Jeg er kjempe fornøyd.

9 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lite oversiktelig handel der hvor jeg…

Lite oversiktelig handel der hvor jeg må ta kontakt for å høre hva som skjer og når. Måtte etterlyse pakken flere ganger før daglig leder endelig fikk fikset dette.
Kamerinnbytte ved kjøp av nytt kamera er bare en gimmick for å få business, da de dikterer helt hva de vil ta imot på deres premisser selv om det er oppgitt på forhånd. Kommer til å ta handelen min en annen plass, da dette var rotete og i tillegg veldig frekk kundebehandling på tlf av ansatt. Ikke anbefalt!

7 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke på lager. 28 dager venting.

Tok 28 dager før jeg mottok varen jeg kjøpte. Sending tok 3 dager.
På kamera jeg kjøpte, så stod det ubekreftet levering dagen etter kjøpsdato, så forventningen var at det ville komme inn relativt raskt. Dette var da ikke tilfellet.
Jeg håper at jeg tar feil, men siden de ikke har oppdatert lagersituasjonen sin de siste tre dagene, så går jeg ut i fra at de bestiller når de får et salg. I en tid der vi fortsatt lider litt av mangel på "chips and semiconductors", så syntes jeg dette er en veldig dårlig praksis som kan la kundene henge i vent.
Når det nærmer seg tiden for å involvere forbrukertilsynet og/eller forbrukerkjøpsloven, så slår jeg generelt sett på varsellampene.
Å ha salg er greit, men ha gjerne salg på varer en har på lager eller forventer å kunne sende ut raskt.
Jeg håper jeg er unntaket og ikke regelen, men fordi min erfaring teller, så er den eneste stjernen å gi her det faktum at kamera kan - etter første øyekast - forventes til å være i orden.

15 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og kjempehyggelige folk!

Veldig god service og kjempehyggelige folk! Var på leting etter et nytt objektiv til mitt gamle Olympus Pen kamera og søkte rundt om på nettet og fant et til slutt på Stavangerfoto.no. Varen var - selvfølgelig - utsolgt så jeg tok kontakt og spurte om dem ville få varen inn igjen på lageret. Jeg fikk et raskt svar at det gjorde dem ikke, men dem kunne bestille til meg om jeg ønsket det. Jeg opprettet en brukskonto og la inn en bestilling. Det tok ikke lang tid før jeg mottok en e-post fra dem at varen var bestilt, men det tok veldig lang tid - 3 måneder - før varen ble sendt til meg med Postnord. Objektivet kostet nesten like mye som det jeg en gang betalte for selve kameraet da det var nytt - kvalitet koster - men det var helt klart verd pengene! Jeg kommer garantert til å bestille fra dem igjen senere om jeg trenger noe mer til kameraet (eller noe annet fotoutstyr) Jeg anbefaler Stavangerfoto på det sterkeste 👍🏻

10 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og fantastisk service

Stavanger Foto leverte en veldig fint produsert fotobok og viste en helt fantastisk service før jul. Da boka jeg hadde bestilt ved en feil ikke ble sendt inn til butikken i Hillevåg lille julaften ordnet de det slik at den ble levert på døra og det ble jul likevel. 100 stjerner fra meg!

23 december 2023

Veldig fornøyd

Kjøpte et brukt nikon fra Stavanger foto igår, og idag var det levert. Usannsynlig raskt. De renset sensor før de postet. Takk Morten. God emballasje, 3 mnd garanti, kvittering med org nr og mva i boksen. Helt strålende på alle måter.

10 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og veldig bra service da det manglet tilbehør!

Har kjøpt fra bruktavdelingen til Stavanger Foto ved to anledninger. Begge gangene har varene vært som beskrevet og til og med blitt levert til Østlandet dagen etter! Det manglet noe tilbehør til den første bestillingen, men etter at jeg kontaktet kundeservice og sa fra ble også det sendt og levert dagen etter. Så jeg har bare gode erfaringer og kan gjerne handle derfra igjen!

31 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.