Vlotte reservering via StayForLong. Ook voor om te betalen en correcte informatie. Bij het inchecken in Hotel Trevi (vlakbij de Trevifontein in Rome) vrij lang moeten wachten omdat het onderli... Toon meer
Heb moeten omboeken van 4 naar 3 nachten. Kon helaas niet meer op de website van Stayforlong. Heb dan uiteindelijk naar het hotel gebeld. Antwoord van het hotel: je zult jouw centen moeten recupereren... Toon meer
Vaker geboekt via stayforlong. Is altijd prima en zonder problemen gegaan. Voor een hotel kijk ik altijd eerst bij stayforlong. Ook de prijzen die zij bieden zijn meestal goedkoper dan andere sites.
En Vie Beach in Alanya heeft een geweldige ligging recht op het strand en dichtbij het centrum. Het is een prachtig hotel met verzorgde kamers en een uitgebreid ontbijt buffet. Het personeel is zeer... Toon meer
Over Stayforlong
We are an online travel agency, born as a tech start-up in Barcelona, with one clear goal: to reward holiday makers with the best hotel offers the more nights they stay.
Why we do what we do
We realized that these customers deserve enhanced benefits to enjoy longer holidays and decided to make them the center of our efforts. This is why our team works hard to shake the travel industry, developing new products and connecting our travellers with the best accommodations so they can live long-memorable experiences.
How Stayforlong get better prices in hotels and accommodations
We offer competitive rates for long-term stays because we believe these types of holidaymakers are the most valuable, and so do the hotel owners.
It's a win/win situation:
- Hotels attract better customers because they are holidaymakers who stay more nights.
- Customers save the most on their accommodation and get to enjoy longer vacations at the best price.
Barcelona, Spanje
- reviews@stayforlong.com
- stayforlong.com
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen reactie op vragen, slechte service
Onze vliegreis ging vanwege onrust in het Midden-oosten niet door. We hebben 4 keer op diverse manieren geprobeerd om contact op te nemen met Stayforlong waar we een van onze accomodaties in Maleisië hebben geboekt. Ze reageren gewoon nergens op. En ik blijf geautomatiseerde mails ontvangen met 'prettige reis'. Ik boek hier niet meer, geen klantenservice dus als er een probleem is.
Slechtste service ooit
Slecht bereikbaar, niet helpend, alleen maar nee nee nee verkopen. Mensen aan de lijn die alleen Engels spreken en totaal geen empathie hebben voor de situatie. Denken alleen maar aan zichzelf.
Goed in t boeken van de reis
Goed in t boeken van de reis. Niet goed in het oplossen van twee verschillen bij de accomodatie. Een week geleden aangekaart en nog geen reactie daarop. Het aanbod van Stayforlong was veel mooier dan de werkelijkheid. De toeristenbelasting bleek tweemaal hoger en er zat ineens geen ontbijt bij. Wel boekte we voor 4 het hogere bedrag, incl. ontbijt. Daar kwam dus 2 nachten x 4 personen x €23 bij (€184). Dit was teleurstellend. Wel een fijn verblijf gehad.
Goede deals altijd
Alleen maar goede ervaring mee gehad. Nooit problemen. Altijd goede deals.
Geen reactie op klachtmail
Ik heb meerdere malen per mail een klacht naar aanleiding van ons hotelbezoek gestuurd en hier wordt niet op gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen.
Duurt to long
Na bijna 3 maanden bellen mailen etc nog steeds mijn geld niet terug !!!
Nooit meer stay for long alles duurt lang!!!
Niet doen!
Ik heb afgelopen zomer een hotel geboekt en geprobeerd om de boeking aan te passen. Stayforlong gaf niet thuis en reageerde niet op diverse contactverzoeken.
Goed hotel maar zeer weinig sfeer
Goed hotel maar zeer weinig sfeer, perfect voor oudere rustige klanten. Ontbijt viel tegen voor ons.
de reviews die worden geplaats op…
de reviews die worden geplaats op jullie site is te achtergesteld, en niet updated. Dit heeft er voor gezorgd dat we nu afgelopen vakantie een hotel gekozen hebben puur de cijfer maar het was zo een teleurstelling
Prima hotel
Prima hotel, goed ontbijt en vriendelijk personeel. Kamers waren schoon en ruim.
Klachten worden niet opgelost
Ik heb gemaild omdat we een down grade kregen van de bij hen geboekte hotelkamer. Na een eerste reactie van hen, reageren ze nergens meer op
Diep triest !
We zijn drie weken verder en Stay for Long laat nu helemaal niets meer van zich horen. Rechtsbijstand ingeschakeld, Rabobank gebeld om mijn geld terug te krijgen maar helaas. Stay for Long is een misleidend platform die positieve revieuws koopt ! Laat je niet misleiden, voor ons 615 euro verloren. Nou gestolen zeg maar. Wat een waardeloze organisatie is dit
Problemen worden niet opgepakt door de klantenservice
Ik heb in het verleden vaker geboekt via dit platform en was zeer tevreden maar daar is weinig van over. Ik heb op de dag van aankomst (april 2026) in het hotel een uitgebreide klacht neergelegd omdat de site qua informatie gebrekkig en misleidend is geweest waardoor wij als gezin voor een specifiek hotel hebben gekozen. Je verzoeken worden niet doorgegeven aan het hotel en andersom wordt aanvullende belangrijke informatie van het hotel ook niet met je gedeeld. Ondanks de belofte dat er binnen 48 uur een reactie zou volgen is er zelfs na mijn herinneringsmail inhoudelijk -na twee weken en inmiddels een afgeronde vakantie- nooit meer gereageerd. Voor alle toekomstige boekers: goedkoop wordt duurkoop als je dit platform overweegt! Laat je keuze niet alleen afhangen door de prijs want als je een probleem hebt, sta je in de kou met hun klantenservice.
Topper
Scherpe prijsverschil ten opzichte van booking.com.
Na Stayforlong hoef ik niet meer verder te kijken.
Booking van 24 April tot 30 April in…
Booking van 24 April tot 30 April in Regal Oaks Kissimmee Florida. Volgend bookinggegevens zouden we euro 105 bij aankomst moeten betalen voor lokale kosten. Moesten USD 333 afrekenen anders konden we niet in huisje. Stayforlong was niet bereikbaar . Tijdens vakantie gebeld hierover en moest de rekening opsturen . Hierna nog enkele malen gemaild maar nog steeds geen reactie ontvangen , Bellen lukt zondermeer niet wordt niet opgenomen oftewel je komt in wachtrij te staan. Was voor de eerste en laatste keer dat wij gebruik zullen maken van Stayforlong en raden dit ook af voor anderen.
Misleid
Wat een slechte service bieden zij. Je stuurt een mail naar klantenservice en hebt na 96 uur nog steeds geen antwoord. Verder ben ik ook misleid met de reisverzekering. Het bedrag is niet voor meerdere kamers maar voor elke kamer. Nu wil ik dit met hun bespreken en dan is niemand thuis. Wat slecht zeg.
Niet 100 % vertrouwen hebben !
Ik heb 2 kamer in 5* hotel in Sarajevo geboekt met een verzoek van 1 kamer met groot bed en de andere met 2 bedden .Bij mijn aankomst blijkt dat het hotel heeft geen mogelijkheid van kamers met 2 bedden . blijkbaar dat zij hebben vaaker dit verhaal met de platform . Advies : goed informeren en als dat kan contacteren het hotel voor dat je op vakantie gaan . Ik heb een verzoek gestuurd naar de platform maar geen reactie gehad . Jamme , Jammer
Een zeer mooi resort
Een zeer mooi resort. Met veel sport en zwem mogelijkheden. Zeer schoon zowel binnen als buiten op het park. Zeer ruime kamer . Direct aan de zee. En op 2km lopen van Cambrils. Wij met zeezicht dus heerlijk op het balkon. 1 minpuntje. Kwaliteit van het matras. Je ligt letterlijk op de stalen veren.
Plotselinge prijsverhoging
Je ziet welke kamers van een bepaalde reis wel en niet beschikbaar zijn. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, gaf het systeem aan: niet beschikbaar. Ik refresh en zie nu dat dezelfde kamer voor een hogere prijs wel beschikbaar is. Dus opeens een prijsverhoging. Dit was precies hetzelfde de vorige keer toen ik boekte op deze website, dus geen toeval.
Het is een overzichtelijke boekingssite…
Het is een overzichtelijke boekingssite met scherpe prijzen.