Teleurstellende service en kwaliteit bij lekkage-onderzoek en eerder werk.
Teleurstellende service en kwaliteit bij lekkage-onderzoek en eerder werk
Ik heb Steady Rocks ingeschakeld via mijn VvE voor een lekkage-onderzoek in een appartement. De lekkage bleek een simpele losse slang aan de vaatwasser (zichtbaar aan de voorzijde eronder), maar ondanks een bezoek van twee personen (maximaal 30 minuten) vonden ze het niet. Ze verplaatsten de wasmachine en testten met kleurstoffen, maar een basis visuele controle van de aansluitingen had direct volstaan. Dit voelde inefficiënt en resulteerde in een factuur van €302,50 die niet in verhouding stond tot de eenvoudige oorzaak en korte tijd.
Bovendien ontdekte ik bij de overname van het appartement dat Steady Rocks eerder stucwerk, schilderwerk en kitwerk had uitgevoerd bij de vorige eigenaar. Alles zat los: kit bij aansluitingen was niet hechtend, stuc en verf lagen volledig los van elkaar, wat wijst op het ontbreken van primer/voorstrijk. Ik moest dit zelf verwijderen en afvoeren, wat extra tijd en kosten met zich meebracht.
Als voormalig bouwkundige met jarenlange ervaring in de bouw, vind ik dit onder de maat. Geen aanrader voor VvE’s of particulieren die op betrouwbare en efficiënte service rekenen. Klantenservice via de VvE was traag en inflexibel op vragen over specificatie.