Steam and Dream MB Reviews 54

4,7

1. Sauna

Custom Build Outdoor Saunas & Hottubs Crafted in Lithuania, Delivered in the UK / Ireland and across the EU. Barrel / Cube / Pod Saunas. Equipped with Harvia heaters.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer tevreden over de sauna en de communicatie. TOP!

Afgelopen weekend hebben ze mijn sauna achterin de tuin geplaatst. De mannen werken aan 1 stuk door en ze zijn zeer aardig en attent! De sauna kwam eerder dan verwacht, daar was ik erg blij mee! Afgelopen vrijdag alles voorbereid, 2 uur aan met de deur open en daarna er heerlijk in gegaan. Wat was het fantastisch, zo fijn. Twee rondjes gedaan met 2 maal een heerlijke koude douche. De communicatie gaat erg vlot en net. Overal kreeg ik antwoord op . Ik ben meer dan tevreden!!!!

19 april 2026

Erg blij met onze barrel sauna nieuw…

Erg blij met onze barrel sauna nieuw geplaatst in onze tuin.
Staat echt heel mooi en is een prachtige aanwinst erbij voor ons.
Super goede service vanaf het 1e contact tot levering en plaatsing.
Vakkundig afgemonteerd
Zeer blij en tevreden met het resultaat👍

8 maart 2026

Mooi werk

Mooi werk, great job! Fijne mensen. Mooie sauna. Volledig volgens afspraak. Vriendelijk, snel, vakbekwaam,.. zeker een aanrader!

1 februari 2026

Verwachting zeker waar gemaakt!

Verwachting zeker waar gemaakt!
Alles geleverd en geinstalleerd zoals afgesproken.
Sauna is van goede en mooie kwalitiet en de installatie is met zorg en vaardigheid opgebouwd. Het is echt een mooie sauna om te zien en wij maken er dagelijks met ontzettend veel plezier gebruik van!

25 januari 2026

Aan te raden om mee samen te werken

Vanaf het begin duidelijke communicatie, op alle vragen kreeg ik een antwoord, ook tijdens de productie werd alles goed besproken.
Levering perfect volgens afspraak.
Alle mijn wensen zijn voldaan zoals ik de sauna wou.
Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden 👍

8 december 2025

Mooie Barrel Sauna, een aanrader!

Alles verliep vlot met de keuze en het plaatsen van onze barrel sauna met houtkachel. Contact met het bedrijf verliep steeds snel, correct en vriendelijk, zowel voor als na de bestelling. Afspraken werden nagekomen en het plaatsen was niet lang na de bestelling.
De opbouw zelf was professioneel en vak-bekwaam. Het resultaat is perfect, degelijk en mooie afwerking.
De sauna ziet er prachtig uit en werkt prima!
Volledig zoals gewenst!

29 september 2025

Wij hebben een sauna 2,5 m gekocht via…

Wij hebben een sauna 2,5 m gekocht via SteamDreamSaunas. Ik heb de verkoper via Marktplaats leren kennen, dus ik vond het spannend wie ik zou ontmoeten. Ik ben echt zeer tevreden. Vanaf moment 1 super goed contact gehad. Op de dag van levering kwamen twee heren die precies wisten wat ze aan doen waren. Dit resulteerde in een prachtige sauna. De heren zijn zeer vriendelijk en verstaan hun vak. Ik raad iedereen aan om hier hun sauna te kopen. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zelfs zo tevreden, dat ze binnenkort een hottub komen plaatsen.

8 maart 2025

Aanrader!

Beste prijs, Goede communicatie & top service! Ik ben heel blij met mijn sauna en kan het iedereen aanraden! Dankuwel Heren :)👍

4 januari 2025

Heel mooie, kwalitatieve sauna met topservice

Ik kocht een op maat gemaakte sauna. Zowel het ontwerp als de uitvoering verliep zeer vlot en aangenaam. Deze firma staat garant voor kwalitatief materiaal, het nakomen van zijn afspraken en een topservice, ook na plaatsing.

12 januari 2025
Reviews in alle talen tonen. (54 reviews)