Snelle levering en, hoewel dat nu niet nodig was, heel coulant in terugzenden van schoenen, ook al waren ze in de opruiming. Dank daarvoor! Onze zoon is gehandicapt, heeft brede voeten en kan zelf n... Toon meer

Steenbergen Schoenen Supergoed, Mijn nieuwe Mephisto schoenen die ik voor 15 uur bestelde kwamen ondanks zeer veel sneeuwval in Utrecht en het Oosten met de beste Antiliaanse postbode van post.nl Ner... Toon meer

Ik heb eerder een negatieve review geplaatst. Daarna heb ik gelijk een app gekregen. Helaas is mijn retour niet aangekomen bij Steenbergen. Maar omdat ik het kon aantonen heb ik gelijk zonder pardon... Toon meer

Paar Van Bommels dat nergens anders meer in mijn maat (47) verkrijgbaar was, ondanks aanvang seizoen, toch gevonden bij Steenbergen. Op zondag besteld en dinsdag (!) geleverd in België. En, mét €50 k... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Opa Jan Steenbergen begon ooit met het ophalen van reparatieschoenen thuis bij de klanten. Na het herstellen van de schoenen knoopte hij ze met de schoenveters aan zijn fi etsstuur en zo bracht hij het schoeisel weer bij de mensen thuis. “Zo is het dik 75 jaar geleden begonnen,” zegt kleinzoon Jurgen Steenbergen van Steenbergen Schoenen in Rijssen. “Maar de cirkel is rond: door de webshop brengt de post de schoenen weer bij de klanten thuis. Ouderwets in een digitaal jasje, zou je kunnen zeggen.”

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Leuke schpen

Mooie schoen
Alleen het is geen H breedte want de schoen zit best strak!

3 april 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Dank voor uw 4-sterren review! Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent. Als er iets is waarmee we uw ervaring nog beter kunnen maken, laat het ons weten. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Prijs op internet is lager…

Prijs op internet wordt lager weergegeven dan uiteindelijk bij het betalen. Bug in het systeem, netjes zou een tegemoetkoming zijn maar dat ziet de verkopende partij dan niet zitten. Raar

20 februari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Bedankt voor uw review en het eerdere contact hierover. Vervelend dat er verwarring is ontstaan over de prijs tijdens het afrekenen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Zoals ook besproken, komt de uiteindelijke prijs overeen met de prijs die op het moment van bestellen in het systeem staat. Jammer dat we hier samen niet uit zijn gekomen. We hopen u in de toekomst alsnog naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Zeer goede ervaring, wederom...

Keurige en snelle levering van mijn bestelling.
Betrouwbaar adres voor goede kwaliteit schoenen.
Uitgebreide keuze....

12 februari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Hartelijk dank voor de mooie review! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Snelle en juiste levering

Service zoals verwacht en snel

3 februari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Wat fijn om te zien dat u tevreden bent! Bedankt voor uw 4-sterren beoordeling. We streven ernaar om uw volgende ervaring 5 sterren waardig te maken. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Snelle service

Snelle service. En heel erg fijn dat er zoveel keus is in breedtematen

6 februari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Juiste product en snelle levering

De laarzen die ik besteld had, werden snel geleverd. Ze zijn precies zoals ik verwacht had. De beschrijving, de foto en de werkelijkheid komen overeen.

31 januari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Mooie collectie en scherpe prijzen

Mooie collectie, scherpe prijzen en zeer vlotte levering. Kortom, top!

20 januari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor de lovende woorden! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen, hele snelle verzending, altijd goed.

7 januari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Dank voor uw review! We doen ons best om elke klant blij te maken. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Steenbergen Schoenen Supergoed,

Steenbergen Schoenen Supergoed,
Mijn nieuwe Mephisto schoenen die ik voor 15 uur bestelde kwamen ondanks zeer veel sneeuwval in Utrecht en het Oosten met de beste Antiliaanse postbode van post.nl Nerville de volgende middag al mooi bij mij aan de deur.De schoenen zitten heerlijk.

7 januari 2026

Antwoord van Steenbergen Schoenen

We zijn blij dat u zo tevreden bent! Dank voor uw mooie review. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Gewoon prima

Minimaal 10 tekens

14 december 2025

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Dank voor uw positieve reactie! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Snelle service en goede kwaliteit…

Snelle service en goede kwaliteit schoenen

3 december 2025

Snel geleverd

Snel geleverd

27 november 2025

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw feedback. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Middags besteld andere dag direct…

Middags besteld andere dag direct geleverd

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Ook een wijziging in de bestelling was geen probleem. Netjes aangepast

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Heel erg bedankt voor uw warme woorden. We zijn blij dat u tevreden bent! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Mooie winkel met ervaren personeel

Mooie winkel met ervaren personeel, goed geadviseerd en een mooie collectie schoenen!

17 november 2025

Antwoord van Steenbergen Schoenen

Dank u voor uw complimenten! Het motiveert ons om zo door te gaan. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Goede winkel fijne medewerkers en een…

Goede winkel fijne medewerkers en een zeer goede service!!