Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Steffs Place i Billund lufthavn er den første mulighed hjemvendte danskere har for at få noget at spise når de kommer til landet. Her har man gjort en helt særlig dyd ud af at severe kunderne... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Steffs place Frederikshavn Har fået bøfsanwich i mange år fra Grilbaren på Frederikahavnsvej men iaften var sidste gang hvad sker der med bøffen den er blevet tam,smuldrende,tør ja hele min madopleve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Steffs place Rødovre Centrum. ALTID udsøgt høflig og god betjening der ligger klasser over hvad man normalt kan forvente på en fastfood restaurant. Derud over er maden altid perfekt. Fem stjerner he... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brændte gamle pølser, flæskestegssandwich uden flæskesteg

Brændte gamle pølser, bløde pomfritter og en flæskestegs sandwich uden flæskesteg i? Ja sådan så min aften ud, takket været jer. Jeg troede næsten at det var skjult kamera jeg var med i og at det var en prank, men det skulle vise sig at være sandt.
Aldrig om i nogensinde får en bestilling fra mig eller mit netværk igen. Føj siger jeg bare! Det her var en uforglemmelig dårlig oplevelse i dag fra Steff’s Place i Hvidovre…

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Velkommen til Danmark - vi hader dig!

Her har man gjort en helt særlig dyd ud af at severe kunderne på den mest arrogante og ligegyldige måde. Man skal være utrolig taknemmelig for at blive serviceret må man forstå

Varerne er i nogenlunde samme kategori. Tørre brød og pølser, der har ligget alt for længe, så halvdelen af dem er skorpe

Det eneste gode man kan sige er, at stedet er konsistent: Det er ligegyldigt hvem der er på arbejde: behandlingen er altid den samme!

5 september 2025

Wow for en oplevelse i Friheden Hvidovre

Wow for en oplevelse - hold op en usympatisk og uempatisk ejer af Steffs Place i Frihedens butikscenter i Hvidovre med virkelig ringe servicegen. Stod med min gamle demente mormor på 92 år i kø i Føtex ved kassen som ligger 2 meter fra Kenn’s pølsebiks. Min mormor kunne ikke stå mere - fik krampe i benet og jeg sagde hun lige skulle sætte sig på den nærmeste stol som jo så tilfældigvis var Pølse-Kenn’s stol, imens jeg lige betaler vores få varer og pakker dem i posen. Hun sidder der Max 2 minutter - idioten farer ud og beder hende rejse sig fra hans stol for det betaler ikke hans husleje at hun sidder der uden at købe en pølse 😳 undskyld what! Jeg forklarede ham situationen - at hun er 92 og dement - men det ville han ikke tage sig af hun kunne traske hen og sætte sig på den dertil indrettede bænk i centret! Men hør her lille Pølse-Kenn min mormor kan ikke gå ret mange skridt uden at have mig under armen så den nærmeste stol - som var hans - 2 meter fra Føtex kasse måtte blive redningen for at hun ikke havde sat sig på centrets gulv imens jeg betalte vores varer! Iskold var pølse-Kenn. Føj for en usmagelig mand 🤬
Han fortjener uden tvivl at miste kunder - forhåbentlig mange - da jeg ikke glemmer at fortælle alle i området om hans elendige - ja faktisk ikke eksisterende service - FØJ!
Hvad går der af ham at der sidder en gammel dame på en af hans utallige TOMME stole foran hans klamme biks i 2 min! Kunne forstå hvis hun optog en plads fordi kunderne stod i kø, men nej det var så ikke tilfældet. Virkelig virkelig småligt og ubarmhjertigt! Og flere som jeg fortæller denne historie siger “nååå ham der tror han er kongen oppe i centret”!
Er faktisk dybt målløs over hans opførsel. Gud forbyde at nogen gider tage sig af ham når og hvis han bliver 92 år og dårligt gående 🤮

16 augustus 2024

-10 stjerner

-10 stjerner. PADBORG!
Vi bestiller 4 forskellige retter, i den ene burger er der insekter i! Vi ønsker at få alle vores penge tilbage da vi ikke ønsker at spise mere af maden. Men de nægter! De anerkender dog insekter i den ene burger og får pengene tilbage for den.

Ad ad ad. Kan absolut ikke anbefale dette stede.

21 juli 2023

Steffs place Rødovre Centrum

Fem stjerner herfra

10 juni 2023

Steffs Place Billund Lufthavn

Bestilte en bøfsamdwich i Billund Lufthavn. Et brød, en bøf,en lille smule ketchup og remoulade,4 skiver agurk og lidt ristede løg. Pris kr. 56,-. Det er rent optrækkeri.
HISTORISK RINGE!

2 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var i steffs place i frihedens…

Var i steffs place i frihedens indkøbscenter
Vi ventede 5 min da der ikke var nogen betjening da hun endelig kom gik hun direkte igang med at lave maden uden at vaske sine fingre . Jeg påtalte det og fik at vide at hun havde vasket fingre
Jeg sagde at det var et godt signal at vise sine kunder at man vaskede hænderne mens de så det, hvor hun demonstrativt tog noget sprit på fingrene og sagde “må jeg røre din mad nu”
Kommer der aldrig mere
Ps har oplevede samme kvinde gøre det en anden gang , der sagde jeg bare ikke noget.

4 oktober 2022

Havde bestilt 2 bøf sandwich med sovs

Havde bestilt 2 bøf sandwich med sovs. Det var simpelhen uspiseligt. Bøfferne var små, og kunne kun med meget besvær skæres over med en steakkniv …… utrolig tørre, smagløse og bestemt ikke ny stegt indenfor de sidste par dage.
Slut med at komme der.
Steff’s place i Skjern

12 juni 2022

Steffs place Frederikshavn

Fik en ribbensand dam den var så tør uden rødkål eller noget. der var lige en lille klat i bunden med 2 syltet agurker. fik en anden gang en bøf med sovs. Den var så dårlig at jeg var nød til at smide den ud. smagte forfærligt. Nu har jeg prøvet deres hotdog. Ved ikke hvad de vasker pladen med men de smagte af metal og andet kemikalier og ikke af pølser. og med den vare som er så uspislig idag, burde de sku lukkes for altid. jeg er færdig med den grilbar.

10 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelig oplevelse i Frihedens…

Forfærdelig oplevelse i Frihedens butikscenter. Vi var blevet færdige med at handle i Føtex efter arbejdet. Vi skulle have noget let og bestilte 4 franske hot dogs til 100 (eller 110) kr. Jeg bad meget venligt om "kun at få lidt ketchup i" og jeg fik et uhøfligt og brovtende svar tilbage. Jeg undrede mig meget over, at jeg ikke kunne bede om det i en venlig tone. Da vi kom ud måtte vi smide det hele væk (eller klage, men vi kommer ikke igen), da brødet ikke engang var blevet lunt (og var helt hvidt) og de svømmede i ketchup.

Elendig oplevelse. Hold jer langt væk, når man ikke engang kan lave en fransk hot dog eller svare pænt tilbage.

2 til 50 (eller 55) er jo ikke engang billigt. Så lav det da ordentligt!

8 april 2022

Steffs placere i Juelsminde

Steffs placere i Juelsminde. Føj for en mangelfuld hygiejne. Hvordan kan man i disse Corona tider servere mad, uden brug sf handsker. Maden var total smagsløg. Dårlig servering. Sur og ubehøvlet. Kommer der ALDRIG mere.

11 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde…

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det , Steffs-Place Lundby er gået fra god og lækker mad , til det ringeste måltid i mands minde , kør forbi og spis i Rudkøbing , ikke så meget som 1 kr var deres Kyllinge burger eller Ribbensteg sandwich værd, ALDRIG MERE ET BESØG VÆRD , føj da 🤮

24 juli 2021

Steffs place Frederikshavn
Har fået bøfsanwich i mange år fra Grilbaren på Frederikahavnsvej men iaften var sidste gang hvad sker der med bøffen den er blevet tam,smuldrende,tør ja hele min madoplevelse gik fløjten har sjældent været så skuffet,håber de går over til de gamle bøffer igen....

22 januari 2021

Super oplevelse med at gå amok på Steffs place Friheden

Jeg havde fået et gavekort for 2 til at gå amok i en Steff pølsevogn. Jeg tog min gode ven med, og havde i forvejen ringet og sikret mig at jeg kunne bruge gavekortet hos Steffs place Friheden (i centeret). Vi kom klokken 17 som aftalt og der var som lovet varme pølser på grillen, men til trods for at der står flere steder at gavekortet kun gælder pølser, var der frit valg på alle hylder (drikkevarer betaler man dog selv og det er helt ok). Vi fik verdensklasse service hvor vores kære vært, tog os igennem et væld af dejlige sager, for os der nu kan lide den slags. Da vi efter et fyrstelig måltid måtte give fortabt selvom vores time ikke var færdig, blev vi tilbudt en fransk hotdog til at tage med (som vi pænt takkede nej til). Er i til lidt godt humør fra en gammel og erfaren pølsemand, og vil udfordre ganen og maven, så tag forbi Steffs place i Friheden, med eller uden gavekort :-). Stort tak for en uforglemmelig oplevelse.

24 januari 2019

Sindssyg dårlig mad

Sindssyg dårlig mad, sindssyg dårlig service!! Skulle grundet Black friday og travlhed skynde os forbi og have noget mad hos Steffs place pølsevognen i Grenaa. For det første undrede vi os over vi ikke blev spurgt om hvilken slags dyppelse vi ønskede til fritterne. Da vi så kom hjem 5 min efter med maden of åbnede blev vi slemt skuffede. Min kæreste skulle have fiskefilet med fritter - fiskefileterne var helt “kullede” og tørre/hårde som sten. Der var ingen remoulade eller noget til. Fritterne var uspiselige. Både til fileten men også den ekstra lille pommes frites - hvor der i øvrigt intet dressing var med og næsten ingen salt på. DET ER UNDER AL KRITIK!! VI KØBER ALDRIG DERFRA IGEN!!! 200 kr lige ud af vinduet. Man kunne også mærke ekspedienten var fuldstændig ligeglad - hun ville bare gerne have fri. Vi ville SÅ gerne have vores penge retur!!!!! Har taget billeder som dokumantion - hvis det var der faktisk kunne gøres noget! NOGET RIGTIG SVINERI OG ELENDIGERE KUNDEBETJENING FINDES VIST IKKE!!!
Skulle IKKE engang have én stjerne !! Meget skuffet !!

24 november 2018

Steffs i Fisketorvet🤮🤮🤮

Steffs i Fisketorvet. I burde ikke tilbyde mad. Ingen håndhygiene. Samme hanske bruges til mad og penge. Smed min mad i jeres skral. Uden at få penge retur... 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤑😄🤮🤮🤮🤮

23 oktober 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Steffs place i Kjellerup, dårlig mad og dårlig kundeservice

Steffs place i Kjellerup, plejer at være et godt sted at spise, men idag var en rigtig dårlig oplevelse, vi bestilte frankfurter og pommesfrittes, pølserene så ud og smagte som de havde lagt der hele dagen, og pommesfritterne var fulde af sorte pletter, som om at friture olien virkelig trængte til at blive skiftet, da jeg påtalte dette fik jeg et meget spidst svar om at det var pommesfrittes smulder, hun byttede dog pommesfritterne ud med en anden bakke, som jeg fik serveret med en meget sur mine. Den bakke pommesfrittes var i øvrigt lige så sorte som de første.
Rigtig dårlig kundservice og rigtig dårlig mad, så alt i alt en rigtig skuffende oplevelse.
Linda Kristensen

24 juli 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.