Verstopping keuken afvoer
Verstopping keuken afvoer. Snelle serice, goed en snel verholpen. Nette werkers en vakundig team. En wij zijn blij

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Verstopping? Zo opgelost! Snelle en betrouwbare service voor alle rioleringsproblemen in heel Flevoland. 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. - Riool ontstoppingservice - Camera inspectie - Stank detectie - Reparatie - Aanleg riolering - Septic tanks. Professioneel vakmanschap met echt verstand van zaken en dat voor de laagste prijs.
Karveel 46, 8242 VH, Lelystad, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Fijn bedrijf met:
- heldere website met tarieven
- goede telefonische bereikbaarheid
- afspraak binnen redelijke termijn
- kundigheid
Meer heb je niet nodig.

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Goede snelle sevice, leuke gasten en duidelijk ervaren,👍

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Wij hadden een behoorlijke stankoverlast. Stef Rioleringswerken heeft onderzoek gedaan en oorzaak gevonden. Offerte gekregen plus een rapport voor de verzekering. ( viel onder opstalverzekering) Keurig op tijd en hebben zeer professioneel de klus geklaard. Werken zeer nauwkeurig en kwaliteit is perfect. Laten ook de plek weer keurig en schoon achter. Prima en goed bedrijf.

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Deze mannen waren er snel. Goed bedrijf. Laten je niet 2 weken wachten als je een verstopping hebt. Heel tevreden. Die begrijpen mensen beter. Heb je een verstopt riool bel Stef Rioleringswerken.

Antwoord van Stef Rioleringswerken
's Ochtends gebeld met een verstopping, in de middag was een vriendelijk, vrolijk en kundig team paraat op de boel op te lossen. Aan de hand van de problemen een offerte uitgebracht om herhaling in toekomst te voorkomen en dat werk binnen een paar dagen ook netjes uitgevoerd. We hopen ze niet meer nodig te hebben, maar als wel .. dan bellen we Team Stef weer!

Top service!
Snelle reactie!
Vakkundig!
Het probleem was snel verholpen.
Ook hadden ze nog wat gebreken in het riool opgespoord met een camera dus na overleg heeft Stef deze werkzaamheden gelijk uitgevoerd. en kon al weer snel gebruik maken van de riolering.

Top service!
De heren van Stef Rioleringswerken konden snel komen en hebben het probleem in no time gevonden en opgelost.
Hierna nooit meer last gehad van mijn riool.

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Super tevreden, komt afspraken na en levert goed werk!

Antwoord van Stef Rioleringswerken
Aardige gast die veel van zijn vak af weet! Zeker aan te raden!

Erg tevreden!
Zeker aan te raden!