B-stock speakers gezien bij Stengo via Marktplaats, helaas waren deze al weg. Echter een hele mooie korting gekregen op een set nieuwe speakers van hetzelfde type. Communicatie was super snel en verze... Toon meer

Via Marktplaats zag ik een advertentie van Stengo van Wharfedale luidsprekers die die retour waren gekomen. Na telefonisch contact met een van de medewerkers kwamen we tot een mooie deal. Reeds de vol... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Stengo is een online winkel met een breed aanbod kwaliteit CE merken. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai mooie producten voor in en rondom je huis, kantoor of andere omgeving. Stengo.nl heeft moderne state of the art en klassieke apparatuur, onverslaanbare prijzen, gerenommeerde merken, en exclusieve modellen. Bij Stengo kunt u 24 uur per dag veilig, ontspannen en op het moment dat het u schikt CE producten kopen.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Canton.nl onderdeel van Stengo

Bestelling die volgens de website Canton.nl ca 5-7 werkdagen geleverd zou worden is maar gedeeltelijk uitgeleverd na drie weken. Het andere artikel is ineens niet meer leverbaar. Er is wel een vervangend product aangeboden maar, na vier weken nog niets geleverd. En iedere keer beloven dat het product direct wordt nagestuurd.
Communicatie naar de klant is er niet. Er wordt alleen gereageerd als de klant zelf contact opneemt. Ondertussen staan het NIET meer leverbare product nog gewoon op de site uiteraard met een levertijd die niet waar te maken is want, niet meer leverbaar.
Kortom, dit bedrijf is een zeer slechte dozenschuiver of misschien wel te vergelijken met de alom aanwezige dropshippers.
Aanvulling 23 februari.

Volgens de “klantenservice” is het laatste gedeelte van de bestelling onderweg maar nu, 6 dagen later, nog geen tracking code ontvangen. Gelukkig wel het tweede gedeelte van de bestelling ontvangen. Wel in een verkeerde kleur, hoogglans i.p.v. mat maar dat laat ik maar zo om verder gezeik met dit bedrijf te voorkomen.
Ze zijn zeer goed in het aanbieden van excuses maar, oplossen van problemen valt niet onder de competentie van dit bedrijf.
Deze review gaat niet over de kwaliteit van de producten van Canton maar enkel over dit bedrijf.

19 februari 2026

Goede ervaring met Stengo

Goede ervaring met Stengo. Snelle bezorging, ondanks dat het pakket één werkdag vertraging had. De klantenservice is goed bereikbaar tijdens openingstijden. Via de chat werd ik snel geholpen en kreeg ik een mooie deal op een paar Wharfedale Evo 5.1 speakers.

Ik was in het begin wat sceptisch omdat Stengo minder bekend is dan grote spelers zoals Coolblue, HiFi Klubben of MediaMarkt, maar heb toch besteld. Er werd beloofd dat de bestelling dezelfde dag verzonden zou worden bij bestellen voor 18:00 uur. Dat is helaas niet gelukt en hierover werd ik niet proactief geïnformeerd. Na zelf bellen werd ik wel gerustgesteld en de volgende dag had ik de speakers in huis.

Alles was uitstekend verpakt en compleet nieuw, zoals het hoort. Met iets duidelijkere communicatie over levertijden of wijzigingen zou het nog beter zijn. Al met al zeer tevreden en ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

13 januari 2026

De originele aankoop ging nog goed, maar daarna…

De originele aankoop ging nog goed, maar toen er service verleend moest worden …. Maanden moeten wachten op een vervangende versterker nadat de originele aankoop - ruim binnen de garantietermijn - niet meer functioneerde. Ik weet niet hoeveel mailtjes en telefoontjes dit heeft gekost.
En toen begon het gedonder pas echt goed: de reparatie van de eerste versterker heeft naar bleek ruim 4 maanden geduurd; deze moest dus hierna terug naar de Stengo omdat ik inmiddels een vervangende had.
UPS, Stengo en de reparateur (Audio Service) kregen dit niet voor elkaar; de versterker is inmiddels 3 keer bij ons aangeboden (en even zoveel keren geweigerd). Geen idee hoe lang dit nog gaat duren; wordt vervolgd

8 september 2025
Logo Stengo

Antwoord van Stengo

Beste Erik,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen goed dat dit voor u een vervelende en frustrerende situatie is geweest, zeker gezien de duur van het proces. Dat erkennen we volledig.

Wel willen we graag toelichten dat wij pas na enkele maanden van dit probleem op de hoogte zijn gesteld. Vanaf dat moment hebben we direct actie ondernomen en de gebruikelijke stappen gezet om het zo goed en snel mogelijk op te lossen. Omdat hierbij meerdere partijen betrokken waren (UPS, de importeur en de reparateur) duurde het helaas langer dan wenselijk. Dat vinden wij uiteraard ook jammer.

Dat de versterker meerdere keren verkeerd is aangeboden is erg vervelend. Daarvoor hebben wij eerder onze excuses aangeboden en dat willen we hier nogmaals doen. Gelukkig is de kwestie inmiddels afgerond en hebben we u een compleet nieuw product geleverd. We zijn blij dat we dit samen hebben kunnen oplossen en hopen dat u weer met plezier gebruikmaakt van uw aankoop.

Jitse van Stengo

Geweldig mooie luidsprekers en een aangename ervaring

Ik heb een paar weken geleden de Wharfedale Linton + stands aangeschaft en ik ben zeer tevreden. Eindelijk weer naar muziek luisteren zoals het bedoeld is. Een verschil van dag en nacht met mijn oude Jamo S606.

De luidsprekers zijn zeer mooi afgewerkt met walnoot houtfineer en gespiegeld aan elkaar. Echt een mooie klassieke verschijning in de woonkamer. Voor de stands geldt hetzelfde en je hebt meteen ruimte voor het opbergen van je LP's.

De service en communicatie met Stengo was ook prettig. Netjes geleverd op 2 europallets (die gelukkig weer werden meegenomen door de vervoerder).

25 augustus 2025

Goede klantenservice en laagsteprijsgarantie!

Na mijn aankoop bleek het product een dag later goedkoper te zijn. Dit is netjes opgelost: ik kreeg het verschil direct terug. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk, en de speakers werden vlot geleverd. Product is top!

14 augustus 2025

Slechte service en geen verantwoordelijkheid na defect product

Ik heb een dure Shokz OpenRun hoofdtelefoon gekocht via Stengo. Na relatief korte tijd raakte het product defect. Helaas bleek de garantietermijn net verstreken. Hoewel ik mocht verwachten dat een product van €139 langer meegaat, weigert Stengo enige verantwoordelijkheid te nemen. Ze verschuilen zich achter regels en schuiven het probleem af op de fabrikant, zonder enige coulance of fatsoenlijke oplossing.

De klantenservice blijft bij een minimaal “aanbod” dat feitelijk neerkomt op een kleine korting voor een nieuw exemplaar. Op meerdere verzoeken om een passende oplossing of zelfs maar inhoudelijke reactie wordt simpelweg niet meer gereageerd.

Stengo laat hiermee zien totaal geen waarde te hechten aan klanttevredenheid of wettelijke consumentenrechten. Ik kan deze winkel helaas niet aanraden.

21 april 2025

Goed totaal pakket als aanbieder Audio

-Duidelijke website (o.a. levertijd wordt aangegeven)
-Klantenservice goed bereikbaar, duidelijk en eerlijk advies. Bellen zelf om vertraging door te geven.
-Scherpe prijzen. Je kan zelfs vragen om extra korting wanneer een andere aanbieder goedkoper is.
-Product was goed verpakt.
-Product ontvangen zoals beschreven.

10 januari 2024

Erg goede deal op een mooie…

Erg goede deal op een mooie luidsprekerset en nadat de bezorging niet geheel liep zoals gehoopt, snelle en goede service om ze alsnog netjes geleverd te krijgen. Contact was vriendelijk en behulpzaam, antwoorden op dezelfde dag.

Eindoordeel: ik twijfelde omdat ik deze winkel niet kende, maar uiteindelijk zeer tevreden over het gehele aankoopproces!

2 januari 2024

Klantvriendelijke Hifi shop

Klantvriendelijke Hifi shop. Heldere communicatie over mijn bestelling en goede (telefonische) bereikbaarheid.
Enige verbeterpuntje: de track & trace gegevens ontving ik aan de late kant, het pakket was inmiddels afgeleverd :)

3 januari 2024

Site is niet up-to-date en zeer triest terugbetaalbeleid

Op basis van de informatie op de website ging ik ervan uit dat het bestelde product op voorraad was. Echter, na het plaatsen van de bestelling werd ik geïnformeerd dat het item niet leverbaar was. Ondanks hun belofte om binnen 14 dagen terug te betalen, hebben ze nagelaten dit te doen, zelfs nadat ik hen drie keer hierop heb gewezen. Deze onprofessionele aanpak en het niet nakomen van hun eigen terugbetaalbeleid maken mijn ervaring met hun service ronduit teleurstellend. Het is frustrerend dat ze geen moeite doen om het openstaande bedrag terug te storten, en dit getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

8 januari 2024

wat een fijne zaak

wat een fijne zaak, snel en goed contact met de klantenservice. de Speakers die ik wilde hadden ze niet in mijn kleur in de aanbieding. Toch hebben ze er een aanbieding van gemaakt. Levering sneller dan aangegeven

8 december 2023

Goed.

Mooi assortiment, goed advies.
Mooie spullen gekocht voor een mooie prijs. Netjes verstuurd. Duidelijke communicatie. Ik ben blij. Bedankt.

6 december 2023