Lees wat reviewers zeggen
Bedste pizza fra et pizzaria vi var fået i lang tid. Lækker bund og godt fyld. Vil helt klart bestille her fremover. Derudover virkelig god service og meget børnevenligt. Kan klart anbefales!
Rigtig godt pizzaria hurtige til og lave pizza maden fejler aldrig noget. flink mand og snakke med bestemt et sted man kan komme og hente pizza
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gratis Udbringning - Pizza og mere på menukortet hos Stevnstrup pizza i Langå og når du bestiller på vores hjemmeside, får du mulighed for rabatter. Du kan betale nemt og sikkert online eller betaler kontant
Contactgegevens
Dårlig hygiejne
Jeg ankom til restauranten, og jeg ser ejeren ryge cigaretter imens han laver mad. Klamt. Jeg anbefaler ikke.
Super flinke og god service
Super flinke og god service.
Gode pizzaer
Super service
Super service - altid venligt og imødekommende personale!
God mad hver gang
Vi henter pizza og pitaer herfra mindst én gang om måneden. Det er lige godt hver gang! Kan klart anbefales
Rigtig godt pizzaria hurtige til og…
Bedste pizza fra et pizzaria vi var…
Smager mega godt
Rigtig god mad men dog er det lidt dyrt🙂
Rigtig god pizza
Rigtig god pizza, kommer helt sikkert igen👍
Super gode pizzaer og skøn service
Super gode pizzaer og skøn service
Rigtig god pizzaria
Rigtig god pizzaria! Bestil gerne! Deres pizzaer er helt autentiske og smager virkelig godt. 10/10.
Handler der ikke igen
Ringede og bestilte, da vi skulle være sikre på at de kunne levere til det område vi har i. De modtog bestillingen og fik adressen tilsendt via sms og ejeren sagde at det ikke var noget problem at levere (11 km fra vores lokation). De nævnte ikke noget og pris på levering. Pizzaerne kom 60 min efter bestilling og ved betaling var prisen steget med intet mindre end 110kr! Vi betalte, men synes at det er noget svineri. Så ‘Stevnstrup pizza og grill’ anbefaler vi ikke til andre.
God service samt virkelig god pizza og…
God service samt virkelig god pizza og pita kebab
Jeg bestilte en pizza for et par dage…
Jeg bestilte en pizza for et par dage siden. Den var klar på 10 minutter. Der var intet at klage over. Jeg fik deres hjemmelavet dressing på, som også var rigtig god! Han var sød og smilende da jeg kom en. En god oplevelse!
VÆRSTE OPLEVLSE
VÆRSTE OPLEVLSE
maden er mere end 1 time og 30 min forsinket!!!
Og pizzaerne var meget små men smaget Ok,
IK HANDL DER !!!!!!!!!!! DET ER SKAM!!!!
Skynd jer væk
Vi har fået mad herfra to gange. Første gang var der et elastik i pizzaen (ca fem år siden). Vi gav dem en chance i går og det fortrød vi. Maden var 20 min forsinket, da det skulle hentes. Da vi kom hjem, så var maden forkert og derfor krævede det en tur tilbage igen. Alt i alt fik vi først vores mad 1,5 time efter aftalt tid. Derudover var det slet ikke ventetiden værd. Eneste trøst var en gratis sodavand 👎
Generelt gode pizzaer
Generelt gode pizzaer, men der er lidt nogen gange med at få peperoni pizzaen helt bagt, og så kunne der nok bruges en bedre kniv til at skære pizzaen i skiver. Forholdsvis tilfreds, hvis man tager i mente at det er en lille "restaurant", som ligger i en lille by.
kold mad og 35min forsinket......
Jeg bestilte mad for ca 260kr. Vi fik at vide der gik 1 time før maden ville komme, det tog dog 1 time og 35 minutter før den ankom.. maden var helt kold. han ville have 297kr for maden hvilket var alt for meget.. vi ringede til pizzariaet som ikke ville gøre noget ved det da de havde lukket da maden ankom.. bestemt ikke et sted jeg kunne finde på at bestille fra igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.