Produktet var gått ut på dato for 3 år…
Produktet var gått ut på dato for 3 år siden. Ble returnert. Hadde ikke flere på lager,
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg mottok ikke varen etter flere uker. Jeg ble spurt om jeg ønsket at de sendte en ny vare. Jeg ba om at de kansellerte kjøpet og refunderte meg. Neste dag fikk jeg beskjed om at de hadde sendt en ny vare, da det var deres policy. Veldig absurd. Veldig skuffet.
Hvis du vill ha mer fugler i din hage skal du kjøpe disse ”sluggers føringstasjon”. Helt ubrukelige da fuglene kan åpne hele och spise rett ur. Jeg måtte børre hull og bruke teltpinner för att få lokket på plass. Men det hjelper lite da stasjonen er åpen på 2 sider så fugler kan spise uansett! Styr unna disse!
Ikke mottatt varene jeg bestilte og lite hjelp å få
Rask levering og god pris, takk for hyggelig handel!!
Jeg har ikke mottatt varen og får ikke kontakt med kundeservice.
Der er heller ikke mulig å sende epost med mine spørsmål.
Har aldri mottatt ordrebekreftelse og kan derfor ikke bruke skjemaet da det krever ordrebekreftelse.
Rask levering, var usikker på selskapet fordi hadde aldri hørt om de, men ikke noe problem.
Fraktkostnad ved bestilling: 45 kr. Returfrakt ved angrerett: 100 kr – altså mer enn dobbelt. Dette burde opplyses tydeligere før kjøp, slik at man kan ta et informert valg. Selve kundeservicen var grei og svarte raskt.
Bryter egne kjøpsvilkår, også leverer varer ikke i forhold til avtale.
Kundeservice fremstår som belærende, og ikke rettet for kunden.
Glimrande! Bra kundservice, bra produktutbud och lynrask leverans!
De fikset et nytt batterilokk gratis for oss, selv om produktet ble kjøpt for flere år siden. Svarte umiddelbart på epost. Bare positivt å si
Fikk raskt svar på spørsmålet
Elendig produkt og arrogant kundeservice. Jeg kjøpte en myggbekjemper, brukte den en måned forrige sesong, og lagret den etter anbefalte retningslinjer. I år virket den ikke.
Jeg tok kontakt med kundeservice hvor det er en hel liste man må krysse av at man har prøvd med produktet før man kan ta kontakt med dem, likevel åpner de svaret med den samme listen, og fortsetter å spørre for tredje og fjerde gang om jeg har satt i ledningen. Dessuten kan jeg ikke reklamere i følge dem, fordi produktet virket da jeg mottok det.
Fikk ingen hjelp av kundeservice da fakturaen jeg fikk fra Billie/klarna ikke inneholdt kontonummer for å betale. Fakturaen oppga kun et iban nummer, som var norsk og dermed kunne jeg ikke betale fra en norsk bank. Etter flere mailer frem og tilbake uten hjelp, fant jeg kontonummeret da jeg logget med inn hos Billie. Men kundeservice løftet ikke en finger for å hjelpe meg med dette.
Varer leveres (i mitt tilfelle) fra Sverige, det kan gi forsinkelser på mer enn de 3-6 dager som de opplyser om. Har nå venter i mer enn 2 uker og ingenting skjer hos transportør.
Support vil ikke heve kjøpet før varen er returnert - catch 22. Helt håpløst å ha med å gjøre, kommer til å slette betaling via Visa!