Slechte kwaliteit, na regen verslijt het direct en plakt totaal niet goed. Het gaat direct krom staan en los na een regenachtige dag. Had beter verwacht
Goede en correcte service. Na het (heel snel) ontvangen te hebben van stalen van stickers, de bestelling gedaan. Bij aankomst bleken er op heel wat stickers kleurverschillen te zitten. Er werd onmidde... Toon meer
Let op alle kleine lettertjes. Wij wilden een transparant logo voor op ons bootje bestellen. Het is niet zomaar een bestand uploaden en klaar. Wij kregen daardoor twee foute sticker. Jammer 60 euro we... Toon meer
Top bedrijf! Zeker een aanrader! Ik heb half jaar geleden voor het eerst bestelt, kwaliteit nog steeds het zelfde! Heb nog andere bedrijven geprobeerd, maar dit blijft keuze nummer 1, als je bestelt i... Toon meer
Sticker.nl is een compact en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het produceren en leveren van stickers. Sinds 2000 produceren wij online bestelde stickers in alle soorten en maten voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.
Bedrijvenpark Twente 425, 7602KM, Almelo, Nederland
- 0546539877
- info@sticker.nl
- sticker.nl
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Dronken sticker van €70.-
Een sticker besteld van €70.- nog nooit gedaan.....krijg ik een sticker met uitgetrokken pixels. Lijkt of je dronken naar een plaatje kijkt. Krijg je als antwoord eigen verantwoording kunnen we niet allemaal in de gaten houden. Dag €70.- bestel mijn andere stickers wel ergens anders.

Antwoord van Sticker.nl
Verzending duurt al een week
Verzending duurt al een week, nog niets binnen. 2 mails gestuurd, geen antwoord. Ik heb mijn twijfels......
Update: nieuwe set is vandaag binnengekomen na mailcontact.
Kwaliteit is top, ik maak er 5 sterren van
Had stickers besteld maar een aantal…
Had stickers besteld maar een aantal vellen waren niet goed gesneden. Heb een mailtje gestuurd en binnen 2 dagen had ik de nieuwe goede stickers in huis. Heb hier niks voor hoeven te betalen dus de tegemoetkoming was heel erg goed. Snelle en vriendelijke klantenservice en zal hier zeker nog een keer bestellen.
LET OP! MISLEIDENDE WEBSITE!
LET OP! MISLEIDENDE WEBSITE!
Ordernummer: R24078047
Na lang zoeken naar een partij die stickers kan bedrukken voor aan de binnenzijde van het raam ben ik terecht gekomen bij Sticker.nl. Na een klik op de advertentie die duidelijk weergeeft dat het om stickers gaat voor aan de binnenzijde van het raam, kwam ik terecht op de bestelpagina. Ook hier staat duidelijk aangegeven dat het gaat om stickers voor de BINNENZIJDE van het raam.
Na bestellen en vooruit betalen heb ik binnen de beloofde tijd de sticker ontvangen. Kwaliteit ziet er prima uit, maar het enige probleem is dat de plakzijde aan de achterkant zit. De sticker kan dus NIET aan de binnenzijde van het raam. Anders dan de website doet vermoeden.
Na contact met de klantenservice kreeg ik het verweer dat ik 0/4 had moeten selecteren. Wat dat dan ook zou moeten zijn. Vervolgens ben ik meermaals het proces opnieuw doorlopen maar nergens was de optie 0/4 te vinden.
Na weer een mail naar Nick van de klantenservice kreeg ik het verweer dat ik dan op 'maatwerk' had moeten klikken, en dan op een sticker soort en dan op 0/4. Al met al erg misleidend want op de webpagina staat dat je stickers aan het bestellen bent voor de binnenzijde van het raam. Althans, de dikgedrukte zin ''Raamstickers kunnen aan de plakkant bedrukt worden: plak aan de binnenkant, zie aan de buitenkant.'' doet dat toch vermoeden.
De klantenservice bood een korting op de volgende offerte. Echter ben ik van mening dat deze website en partij erg misleidend is en vind ik de tegemoetkoming niet passend. Ikzelf bestel mijn stickers niet meer bij deze partij. Helemaal na de achteraf geboden service die de schuld van de misleidende website bij de klant zelf probeert te leggen. Mijn advies is dan ook; zoek vrolijk verder naar een partij die wel duidelijk is en de beloftes gemaakt op de website nakomt.

Antwoord van Sticker.nl