Kleding is onwijs goede kwaliteit en ziet er altijd goed uit. Snelle verzending en goede retour opties. De klantenservice is echt heel goed en ze zijn altijd super behulpzaam!
Super fijne en snelle service. Had een artikel ontvangen waar een gaatje in bleek te zitten. Had hierover op zondag gemaild en kreeg meteen dezelfde dag nog antwoord. (Terwijl de werkdagen van ma t/... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Through traveling, being young, exploring and by questioning life, Stieglitz started one year ago with the question where do I stand in this world? In our world, that is constantly changing, we hardly know what to do any more. A world with so many poss...
Palamedesstraat 3HS, 1054 HS, Amsterdam, Nederland
- stieglitz.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit en nog betere klantenservice
T shirt via partner aangeschaft en een…
T shirt via partner aangeschaft en een vergelijkbaar verhaal met een eerdere review. Shirt had enorm afgegeven op andere kleding en ik moest daarmee maar terug naar de verkopende partij. De verkopende partij gaf de schuld aan het merk en de klantenservice van stieglitz sloten mijn klacht af met de boodschap dat ze zich niet voor konden stellen dat ik op die manier was afgewimpeld. Mail teruggestuurd met de reactie van de verkopende partij waarin duidelijk stond dat mijn klacht niet verder zou worden opgepakt, hier nooit meer reactie op ontvangen. De kleding is duur genoeg, dit verdiend echt betere klantenservice!
Hele fijne klantenservice
Hele fijne klantenservice. Je krijgt heel snel en uitgebreid antwoord op je e-mail. Probleem werd heel snel opgelost. Alda is top! Kleding is van hele goede kwaliteit
Mooie kleding en top klantenservice
Hele mooie kleding. Klantenservice is ook echt top! Je wordt goed geholpen :)
Fijne klantenservice
Mooie kleding, hele goede kwaliteit, leuke designs en vooral heel eigentijds. Klantenservice is prima en bereid tot oplossingen! Ik bestel hier graag!
Super service
Super service, heel blij met mijn nieuwe trui. Mijn favoriete nieuwe merk, goede kwaliteit en snelle service. Ga zo door!
Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice! Ik had een bestelling van 4 artikelen gedaan, waarvan helaas 2 artikelen een gaatje bleken te hebben bij het stiksel. Ik heb dit gemeld en kreeg super snel een vriendelijke reactie. Ik mag de artikelen gratis houden. Zo kan ik het op eigen kosten laten maken en kan alsnog genieten van de broeken. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor Stieglitz niet fijn is, maar ze waren toch ontzettend klantvriendelijk! En het is en blijft een meeeeega leuk merk :)!
Geweldige service
Door problemen met de pakket automaat van Budbee lukt het niet om de bestelling van Stieglitz op tijd voor Kerstmis te ontvangen. Na een mailtje naar Stieglitz kreeg ik direct de volgende ochtend een bericht met een oplossing. Geweldige service en een zeer vlotte reactie.
Kado schoondochter
Mooie legging gekocht als kado voor mijn schoondochter van haar favo merk Stieglitz. Bij het uitpakken bleek een gaatje in te zitten. Mailtje gestuurd met foto vanochtend en binnen een uur reactie met de toezegging een nieuwe te sturen.
Kortom fantastische service!
Wendy
Altijd heel goed geholpen
Altijd heel goed geholpen. Foutje van mijn kant lossen zij probleemloos en super snel op.
Heel blij met Stieglitz
Heel blij met Stieglitz! Toen ik bij een van mijn zwangerschapsleggings een klein gaatje ontdekte, werd ik super snel en vriendelijk geholpen. Ze stuurden direct een nieuwe op en ik hoefde de oude niet eens terug te sturen ivm duurzaamheid. Echt topservice, een aanrader!
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Ik ben erg tevreden over het merk Stieglitz. De kwaliteit is erg hoog. De service de winkel en via de mail is vriendelijk, snel en oplossend.
Ik draag de kleding al jaren en de kwaliteit blijft goed.
Hele goede service met direct een goede…
Hele goede service met direct een goede oplossing, dank voor de hulp!
Ontzettend fijn geholpen door Alda
Ontzettend fijn geholpen door Alda, snelle reactie en een perfecte oplossing!
Snelle levering en hele goede service…
Snelle levering en hele goede service na een vraag over mijn product!

Super klantenservice
Waanzinnig goed door Alda geholpen. Ik had zelf het was label niet goed gelezen en heb mijn kledingstuk niet goed gewassen waardoor de kleur niet meer zo mooi was.
Na een hele prettige en begripvolle communicatie is het probleem opgelost.
Dank je wel voor je begrip en geduld
Mega slechte klanten service
Mega slechte klanten service. Kleurrijk T shirt had afgegeven in de was, ik dit gemeld. Krijg pas een week later reactie van klantenservice met verzoek tot bewijsstukken aanleveren. De kleren waar het om ging had ik inmiddels al in een kleurbad gegooid. Totaal niet meedenken oid. Je betaald de hoofdprijs voor deze kleren en je krijgt trage reactie van de klantenservice. Op een gegeven moment gewoon nooit meer iets van de klantenservice gehoord.
Reactie nav reactie op deze beoordeling:
Ja inderdaad jullie mailen terug als ik jullie eraan herinner dat ik geen reactie heb gekregen. Goed dat jullie je door AI gegenereerde bericht nog even hebben aangepast. Staat ook zo slordig hè!
En daarbij ook nog ontzettend kinderachtig reageren per e-mail op het feit dat ik kritiek uit op het gebrek aan service. Grow up!

Afhandeling retourzending slecht!
Ik koop regelmatig kleding van dit merk. Wanneer je de juiste maat bestelt, is er niets aan de hand. Maar als de kleding niet past en je de bestelling retourneert, duurt het een eeuwigheid voordat je je geld terugkrijgt. Twee keer heb ik er zelf achteraan moeten gaan. Bij mijn laatste retour wacht ik nog steeds op een reactie, terwijl ik de kleding al ruim twee weken geleden heb teruggestuurd.
Het gaat om een flink bedrag wat ik nog moet terugkrijgen!
De verwerking van retour artikelen moet echt beter!!
Verliefd
Verliefd op al mijn Stieglitz items én heel erg blij met de uitstekende klantenservice. Ze reageren super snel en komen meteen met een oplossing 🩷

Top!
De klantenservice is altijd fantastisch! Het komt niet vaak voor dat er bij Stieglitz iets fout gaat of dat er een storing is, maar als dat gebeurt wordt je altijd heel goed geholpen. Shoutout to Alda😊💛