Stigefabrikken.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service over telefonen og rask levering av produktet av Stigefrabrikken. Selve badetrapp er vi litt skuffet over; • manglet 2 plugger til toppen av trappen. Det ble en produksjonsfeil og pluggen... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjelp, bra rettledning! Har dessverre ikke fått prøvd stigen enda! Har kjørt stigen på hytta- ligger nå i en bod. Skal gjøre den klar til sommerferien. Er spent på om taksteinene tåler meg på t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og produktet svarte til forventningene. Badestigen virker veldig godt konstruert og ikke minst ser den ut til å kunne leve i mange år ved å kunne løftes ut av sjøen og ligge plant med de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fine og solide materialer, rask levering. Et lite tips kan v øl re å få inn noen setninger i bruksanvisningen om hva som er lurt å gjøre og ikke gjøre når trinnene skal monteres. Fin kvalitet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ladderleverancier
  2. ook in
  3. Bouwmateriaal groothandelaar
  4. Bouwmaterialen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Siden oppstarten i 2012 har mer enn 75 000 kunder i inn- og utland handlet hos oss og antallet øker måned for måned. Blant våre kunder finner du alt fra gjør-det-selv folk til håndverkere, boligforeninger, dagligvarekjeder og større bedrifter innen bygg- og anlegg og industri. Foruten Stigefabrikken.no driver vi også Stigefabrikken.dk (DK) og Stegfabriken.se (SE).

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Treeeegt

Dett tar for lang tid fra bestilling til jeg mottar varen. Venter fortsatt.

9 september 2025

Hei Roar,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi forstår godt at det er frustrerende å oppleve forsinkelser.

Vi har sjekket sporingen du har fått tilsendt på mail, og pakken din har ligget klar til henting siden mandag 15.09.

Forsinkelsen skyldes ekstraordinære forhold utenfor vår kontroll – et avsporet godstog i Sverige, raset på E6 og stengt Nordlandsbane har ført til betydelige forsinkelser for all transport til og fra Nord-Norge. All transport går for øyeblikket via bil, og Bring beklager de ulempene dette har medført.

Vi håper du snart får hentet pakken og at du blir fornøyd med bestillingen.

Send en mail eller ring oss hvis du har flere spørsmål.
Jeg ønsker deg en fin dag og tusen takk for tålmodigheten så langt. 😀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det took langre tid Jeg trodde får å…

Det took langre tid Jeg trodde får å ble levert. Mvh,
Guillaume

8 september 2025

Hei Guillaume,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit, men forståelig å høre at du ikke er helt fornøyd med leveringstiden.

Vi er en ren nettbutikk og alle varene i vårt sortiment blir sendt direkte fra de ulike leverandørene. Leverandøren som leverer stigen du bestilte har dessverre hatt noen utfordringer med leveransene de siste ukene pga bemanningen. Jeg beklager så mye og vil si tusen takk for tålmodigheten din.

Jeg ønsker deg en fin dag! 😀

fornøyd.....

29 augustus 2025

Hei Liridon,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin tirsdag! 😀

God kvalitet

Levering som avtalt. God kvalitet på badestigen, rustfritt.

Hei Wolf,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både badetrappen og leveringen. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk mulighet til å gi god informasjon…

Fikk mulighet til å gi god informasjon om noen mangler ved levering av varen. Ble tatt på alvor og fikk god oppfølging. Meget fornøyd med kundeservice og alt ordnet seg.

Hei Roald,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen du tok deg tid til å skrive, det setter vi pris på!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kundeservicen og at alt ordnet seg til sist. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg mottak riktige varer som var lett å…

Jeg mottak riktige varer som var lett å montere.

Hei Dagfinn,

Tusen takk for tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd og ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Lett å bestille

Lett å bestille, god tilbakemelding og rask levering (på døren)

3 september 2025

Hei Morten,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både nettbutikken vår, servicen og leveringstiden. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin fredag! 😀

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forsinket levering og kun del av stigen kunne byttes.

Flere ukers forsinket levering. Skuffende at ikke hele stigen kunne byttes, kun stigeforlengelsen.

29 augustus 2025

Hei Halvor,

Takk for tilbakemeldingen. Det er kjedelig å høre at du ikke er fornøyd med handleopplevelsen hos oss.

Vi er en ren nettbutikk og alle varene i vårt sortiment blir sendt direkte fra ulike leverandører/ produsenter. Vi må derfor forholde oss til hva de ulike leverandørene tilbyr.

Du ønsket å kjøpe løse vanger og trinn til din badetrapp, men disse selges dessverre ikke som løse deler. Badetrappene selges komplette, med vanger, trinn og håndtak. Jeg forstår at det er irriterende å måtte kjøpe flere deler enn du har bruk for, men leverandøren vil dessverre ikke åpne pakker og sende enkeltdeler.

Jeg har stor forståelse for at du ble frustrert over den lange leveringstiden. Dette tar vi videre med leverandøren.

Jeg ønsker deg en fin dag! 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og produktet stod til mer…

Rask levering og produktet stod til mer enn forventningene!

Hei Brage,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og badetrappen du bestilte. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig leveringspålitelighet

Dårlig leveringspålitelighet - forsinket levering

7 augustus 2025

Hei Vidar,

Vi er en ren nettbutikk og alle varene i vårt sortiment blir sendt direkte fra de ulike leverandørene. Leverandøren som leverer stigen du bestilte har dessverre hatt noen utfordringer med leveransene de siste ukene pga sykdom. Jeg beklager så mye.

Send en mail eller ring oss hvis du har flere spørsmål.
Jeg ønsker deg en fin dag og tusen takk for tålmodigheten så langt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stigen var helt topp, men skadet i transport

Stigen var helt topp, men den ble litt skadet i transporten. Når transporten i tillegg var veldig dyr, synes jeg det er greit å trekke en stjerne.

6 augustus 2025

Hei Stephan,

Takk for tilbakemeldingen.
Det var ergelig at leveransen var skadet og ikke som forventet.

Kan ikke se at vi hatt noe dialog rundt denne, så ta veldig gjerne kontakt på mail eller tlf, så skal vi se om vi kan få ordnet opp.

Håper å høre fra deg og en god dag videre :)

Niklas / Stigefabrikken.no

Solid stige

Solid stige. Enkel å montere

5 augustus 2025

Heisann Paul,

Tusen takk for en hyggelig annmeldelse.
Håper du kommer tilbake ved en senere anledning.

Ha en fin dag!

Niklas / Stigefabrikken.no

Hei Bård,

Tusen takk for tilbakemelding!😀
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Hei Lars-Even,

Tusen takk for tilbakemelding!😀
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rask leveranse

Lett å bestille.

Hei Terje,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både selve handleopplevelsen og leveransetiden. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hei Bjørn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både service og responstiden. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Meget hurrtig levering

Meget hurrtig levering, men litt dyr frakt.

Hei Sven Arve,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveringstiden. Vi er en ren nettbutikk og alle varene i vårt sortiment blir sendt direkte fra de ulike leverandørenes lager. Det betyr at det er leverandørene som selv bestemmer fraktpris og transportør. Jeg tar uansett tilbakemeldingen din ang. fraktprisen videre med den aktuelle leverandøren.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Superrask levering

Superrask levering, og prisen er heller ikke skremmende høy!

26 juni 2025

Hei Steinar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både prisen og leveringstiden. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte en dyr krause stige 8,6m

Bestilte en dyr krause stige 8,6m, den kom raskt men. Transportøren fikk spm om det var noen evt skader og han svarte det mente han ikke det var . Da vi fikk tatt bort plasten den var pakka inn i så såg vi diverse bulker/riper. Da sa jeg i fra på mail til stigefabrikken. Ettersom jeg hadde skrivet under hos transportør så kunne de ikke annet enn å tilby 400 kr fra egen lomme..

16 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Hei Silje,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både stigen og leveringstiden. Det var kjedelig å høre at stigen hadde bulker/ riper. Hvis du ønsker at jeg skal ta en ny kikk på saken din, så kan du sende en mail til oss med ordrenummeret ditt. Jeg beklager så mye og takker for tålmodigheten din.

God kundebehandling

God kundebehandling. Forsendelsen fra bring/postens lager i lørenskog tok flere dager enn forventet. Stigefabrikken kan ikke lastes for Posten/bring sin ferieavvikling.

7 juli 2025

Hei Kjell Tore,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen. Stigen du bestilte blir sendt fra et lager i Sverige, så det kan forklare at leveringstiden var lenger enn forventet. Jeg beklager så mye og takker for tålmodigheten din.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!