Samme historie som alle andre. Vi gjorde dog indsigelse i egen bank så snart vi fik den sidste mail. Vi har fået medhold i det, og har fået refunderet alle pengene. Måske andre kan gøre det sam... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har aldrig fått ett bättre kundbemötande. De har varit otroligt snabba med att hjälpa mig två gånger utan att ha tjänat en krona på mig. Tvärtemot har de lagt pengar på att sända gratis plugg till mi... Toon meer
Har haft god kontakt med Indehaver Simon fra stil&form troede jeg, igennem alt vores e-mail kontakt. Bestilte februar/marts køkken og badeværelse bordplader med mere til levering i Juli. Har betalt p... Toon meer
Fik i sidst uge leveret og monteret vores nye bordplader som næsten har forvandlet vores gamle køkken til et nyt. Har fået en super service, hele vejen gennem projektet lige fra kompetent rådgivning... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi leverer og installerer bordplader i DuPont™ Corian®, stål og messing i hele landet. Vi har desuden også borde og andre møbler i DuPont™ Corian® som kan findes i vores webshop.
Contactgegevens
Denemarken
- info@sform.dk
- stil-form.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Vi har brugt Stil & Form (Simon…
Vi har brugt Stil & Form til vores 2 x vaske / vaske skabe på badeværelser samt bordplade til vores køkken. Vi har haft en fantastisk oplevelse, alle aftaler er holdt og resultatet er fantastisk. Vi tjekkede markedet godt, men ingen havde den høje service som Simon og prisen var yderest attraktiv. Kan varmt anbefales, Simon & Sarah - Aabybro
Hurtig levering
Super service
God service og pris
God service og pris, de kan varmt anbefales fra en professionelvinkel og som privatkunde.
alt var i orden
Kvalitet samt levering i top
Hurtig levering af vareprøver..
Hurtig levering af et produkt jeg ikke…
Hurtig levering af et produkt jeg ikke kunne få andre steder. Perfekt
Fin og hurtig service
Super at I laver løsning til Ikea
Super at I laver løsning til Ikea, så man kan få sine skuffer til at passe under vasken. Tak for det!
Godt håndværk og god service.
Godt håndværk og god service.
Kan klart anbefale Stil & Form som leverandør af din corian bordplade.
Mine største anbefalinger
Mine største anbefalinger! Fantastisk kundeservice og produktet er lige som jeg forventede. Kommer klar tilbage
Alt i alt rigtig godt
Rigtig fin kvalitet i arbejdet med vores nye bordplade, desværre lidt udfordringer med leveringstiden, men det er hvad der kan ske i de her tider. Det vigtigste er at resultatet blev super godt. Stor ros til deres medarbejdere, både Simon på kontoret, og de 2 dygtige installatører.
Hurtig levering og varen passede perfekt
Meget flot og elegant håndvask med…
Meget flot og elegant håndvask med bordplade
God service ved forespørgsel pr mail
Fed oplevelse
Fed oplevelse, fede produkter, god jysk service med glimt i øjet og højt humør - både hos montør og chefen.
1000 spørgsmål er besvaret, min panik håndteret da vi manglede afløb - som blev sendt 5 minutter efter bestilling, og kom fra Nørresundby til København på 10 timer.
Og fik jeg sagt - lækre bordplader - vi er vildt glade for vores badeværelsesarrangement.

Antwoord van Stil Form
Dit is Trustpilot