stillantis.nl Reviews

4,3

Een refurbished hp laptop gekocht bij computerwinkel Stillantis in Groningen. Niets anders dan lof over deze bedrijf. Siev de eigenaar van de winkel is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Mijn zoo... Toon meer

Via Marktplaats na lang onderhandelen een redelijke prijs afgesproken voor een laptop. Bij de afspraak om de laptop te versturen moet ik ineens €9,50 verzendkosten betalen. Bij de advertentie staat v... Toon meer

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zou van te voren wel even bellen

Zou van te voren wel even bellen. Niet open op afgesproken tijden. Hij zou er met een uur zijn. Na uur wachten nog steeds niemand en wordt er doodleuk na weer bellen gezegd dat ze toch niet open gaan

23 februari 2026

Aanrader

Aanrader! Vriendelijk, prima advies en keurige laptop voor mijn dochter gehaald voor een erg nette prijs.

21 januari 2026

Ze denken goed mee

Ze hebben enorm goed met mij meegedacht wat voor mij een goede laptop zou zijn binnen mijn budget en ze hebben mij een heel mooie deal gegeven. De laptop was er binnen een dag en hij werkt super! Helemaal blij en ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

10 december 2025

Een refurbished hp laptop gekocht bij…

Een refurbished hp laptop gekocht bij computerwinkel Stillantis in Groningen.
Niets anders dan lof over deze bedrijf. Siev de eigenaar van de winkel is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Mijn zoon heeft voor 5 jaar terug ook daar een computer gekocht, en draait nog steeds.

1 september 2025

Goed bedrijf en super betrouwbaar en klantvriendelijk

Een heel goede tweedehands laptop voor mijn zoon gekocht. Nette service, kregen er zelfs een laptoptas bij. Helaas ging hij na 1 week gebruik kapot, oude schade waardoor hij het op de een of andere manier niet meer deed. Gebeld en hoewel eigenaar van Stillantis op vakantie was nog dezelfde avond onderzocht en door collega gerepareerd onder garantie. Supernetjes, de computer is weer als nieuw en geen problemen meer. (nu half jaar intensief gebruikt) Dus dit bedrijf is een echte aanrader; zowel goede prijs als heel goede service.

10 augustus 2024

Goede service en komt afspraken na.

Goede service en komt afspraken na.
6 maanden garantie is uniek
Ik had een storing met de laptop is keurig gemaakt zonder enig probleem.

Volgende die ik ga kopen is weer bij Stillantis

26 november 2024

Goede laptop, snelle bezorging, uitstekende service

De laptop is binnen twee dagen geleverd. Hij is supersnel en prima geschikt voor mijn werk. Ik had even een connectie probleem met een beamer maar dat werd op een zeer adequate manier opgelost door Stillantis via de telefoon. Een aanrader om bij dit bedrijf je laptop te kiezen.
Hartelijk dank voor de service!

16 november 2024

Behulpzaam, deskundig en meedenkend

Dit is de tweede keer dat ik een laptop heb gekocht bij Stillantis. Ik kwam met een vraag naar een nieuwe laptop en gaf aan wat ik ongeveer wilde. Hij wist wat ik bedoelde, gaf me opties en extra uitleg bij de verschillende opties maar liet de uiteindelijke keuze bij mij.
Ik liep tevreden met een nieuwe laptop de winkel weer uit. De prijs-kwaliteit verhouding was weer uitstekend!

22 oktober 2024

Prijs kwaliteit is helemaal top

Prijs kwaliteit is helemaal top. Laptop word geleverd zoals omschreven in beschrijving. Office voor 39 euro is een mooie prijs. Levering is snel. Heb al 2 refurbished laptops gekocht en beide zeer tevreden over. Echt een aanrader als je een laptop zoekt met goede specificaties en een mooie prijs.

17 oktober 2024

Topervaring

Ik heb een jaar geleden een laptop aangeschaft bij stillantis met passend advies waardoor ik een geschikte laptop kon aankopen voor de werkzaamheden die ik moet verrichten.

Ik heb recentelijk een probleem ervaren met de beeldscherm van de laptop maar dat probleem is snel opgepakt en opgelost. Ik heb een nieuwe moederbord erin gekregen, een nieuwe beeldscherm en zelfs de behuizing is vervangen. En dat allemaal binnen 1 week.

Top ervaring en topservice , ik ben zeer dankbaar!

2 augustus 2024

Ze doen wat ze zeggen en beloven

Ze doen wat ze zeggen en beloven. Laptops zijn bijna allemaal in nieuw staat. Het is al de vierde laptop die ik er bestel en voldoen iedere keer meer dan aan de verwachting. Klantgericht, Super service en zeer goed verpakt. Kortom voor mij geen andere leverancier voor laptops ..enz

8 juli 2024

Snelle correcte en persoonlijke…

Snelle correcte en persoonlijke service, dat vindt je tegenwoordig niet snel meer!
Geweldige laptop en accessoires gekocht.
Als er 6 sterren te geven waren had ik het zeker gedaan:)

20 juni 2024

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Ik kwam binnen met een hele boel vragen waar ik goed bij ben geholpen. Samen gekeken naar en aantal modellen die beschikbaar waren en die het beste bij mij zou passen. Uiteindelijk naar huis gegaan (zonder laptop) met een keuze die ik nog moest maken welke ik zou kopen. Ik wist zeker dat ik terug kwam na deze fijne ervaring. De volgende dag (zondag op afspraak) terug gegaan en tevreden naar huis met mijn nieuwe laptop! Super fijn geholpen en alles is netjes uitgelegd. Een echte aanrader voor elk budget en elke soort laptop, van studie tot gaming.

1 juni 2024

Topzaak!

Bijzonder goed geholpen bij Stillantis: goede prijzen, erg klantvriendelijk en ter zake kundig. Zeer aan te bevelen!

27 februari 2024

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf. Ik was opzoek naar een Surface laptop en kwam hier uit. Op de website een zeer goede laptop gevonden, scherp geprijsd, in goede staat en met uitbreiding mogelijk naar een SSD 1tb. Eerst was ik wat sceptisch, maar de reviews hebben mij overgehaald.

Na de bestelling kwam een dag later een T&T in mijn mail en heb ik vandaag de laptop ontvangen. Keurig verpakt, en alle bijbehorende spullen aanwezig. Zoals op de website beschreven geen schades en hij werkt top.

100 punten voor dit bedrijf, zo zijn er nog maar weinig. Goede en zeer scherpe prijzen, top levering en ook scherpe inbouw kosten voor extra hardware.

10 februari 2024