Köpte ett SUP-paket samt tillbehör online och hämtade upp i butiken på väg ut till landstället ett par dagar senare. Fick vänta lite vid upphämtning pga flera kunder i butiken före mig och endast en p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte neoprenskor. Stockholmkajak tipsade om att mäta foten och inte lita på storleksangivelserna. Jag som normalt har 40 i skostorlek beställde storlek 42, vilket stämde perfekt! Snabb leverans, jag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter att ha funderat länge på att testa att paddla havskajak, besökte jag butiken sommaren 2024. I butiken fick jag ett väldigt trevligt bemötande, och många goda råd och åkte hem därifrån med en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sveriges ledande paddlingsbutik! I över 25 år har vi hjälpt paddlare i hela Sverige att hitta rätt kajak, SUP och paddlingstillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment med kajaker från SeaBird Designs, SUP-brädor från SUN Paddleboard – både hårda och uppblåsbara – samt paddlingskläder, flytvästar, paddlar och säkerhetsutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare har vi produkterna och kunskapen för att göra din paddling ännu bättre. Hos oss får du personlig service, snabba leveranser och flexibla alternativ – hämta i butik i Stockholm, vid något av våra hämtlager runtom i landet eller få din beställning smidigt skickad hem till dig. Vi brinner för paddling och gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd med ditt köp!
Vintervägen 1, 192 70, Sollentuna, Zweden
Vraagt klanten om een review
Bra kommunikation via telefon med en riktig människa… Snabb leverans och välpackat.

Antwoord van Stockholmkajak
Bra hemsida och hjälp med storleken. Kunde dessutom mejlledes fylla på beställningen utan problem. Inte första gången jag handlar av dem. Troligtvis inte sista heller!

Antwoord van Stockholmkajak
Fick bra förslag på reservdelar till våra kajaker och dessa skickades mycket snabbt

Antwoord van Stockholmkajak
Bra produkt och snabb och smidig leverans

Antwoord van Stockholmkajak
Snabbt lätt att få tag på och svar snabbt på mail .

Antwoord van Stockholmkajak
Alltid hjälpsamma och kunniga med snabba leveranser.
En av Sveriges trevligaste vattensportbutiker.

Antwoord van Stockholmkajak
Tolle Beratung und Qualität.
Ich habe 2 Kajaks bestellt mit viel Zubehör. Ich bin komplett unerfahren und Peter von Stockholmkajak hat dann ein paar Empfehlungen zum Zubehör abgegeben und wir haben nach ein paar Umstellungen das richtige Equipment für mich zusammengestellt.
Bei der Lieferung hab ich dann auch noch ein paar Tipps bekommen.
Ich bin sehr zufrieden! :-)

Antwoord van Stockholmkajak
Smidig beställning på hemsidan.
Snabb och smidig leverans.
Bra kommunikation gällande leverans.
Köpte två kajaker mm och allt gick väldigt smidigt.

Antwoord van Stockholmkajak
Snabb leverans inom 24 Tim. Leveransen motsvarade mina förväntningar o var exakt det som jag behövde till min kajak.
Har handlat tidigare av företaget o kommer att fortsätta med det när jag behöver.

Antwoord van Stockholmkajak
För några månader sedan besökte jag butiken fysiskt. Fick mycket bra, rak och ärlig hjälp av personalen (inte "köp den dyraste"....)
Beställde nu kajaken på nätet och både bekräftelse och leverans gick förvånande snabbt. Väntar nu bara på att isen ska släppa i Luleå.

Antwoord van Stockholmkajak
Mycket serviceinriktad och hjälpsam personal. Som nybörjare behöver man vägledning. Personalen ser till kundens behov och vad som passar bäst, inget översälj. Bra att kunna provsitta och få känna på grejerna. Kommer garanterat att återkomma om vi vill köpa något annat eller komplettera. Extra plus för informativ och bra hemsida.