Word altijd keurig verzorgd geleverd en ook wanneer er twijfels zijn bij Stockx over de echtheid van de schoenen krijg je netjes een mail met dat ze er goed naar gaan kijken. Meerdere keren besteld en... Toon meer
De verzending en afhandeling waren uitstekend. Mijn teleurstelling zit echter in het product zelf. De Supreme Hanes Crew Socks voelen voor mij niet beter aan dan goedkope sokken uit de supermarkt... Toon meer
2 weken moeten wachten op en neppe Drake Anita Max win baseball cape. Die gewoon via temu is gekocht opgestuurd en gewoon er doorheen is gekomen en ik krijg deze zooi binnen
Op 22-6-2026 mijn eerste bestelling geplaatst en ik ben super tevreden over mijn ervaring met StockX. De Nike Air Max 90 Drift Sunrise die ik heb besteld voor mijn man was precies zoals omschreven en... Toon meer
Over StockX
How It Works
We strive to be the Marketplace of Current Culture. Our mission is to provide access to the world’s most coveted items in the smartest way possible. Buy and sell the hottest sneakers, shoes, apparel, electronics, collectibles, trading cards, and accessories, now including used sneakers, vintage fashion, and more, for customers in the United States.Shop With Confidence
Every item in our Verified Marketplace goes through our proprietary, multi-step verification process, or comes directly from a StockX Verified Seller who has met StockX’s rigorous standards for condition, safety, and security. On the Listings Marketplace, every seller has verified their identity, and StockX verification is available for purchase on eligible items. Every purchase on the Verified, Listings, and Live Marketplace is backed by our Buyer Promise.Learn more about Our Process process here.
The Power's In Your Hands
Buying on StockX We don’t determine the price, you do. As a live marketplace, StockX empowers you to Make an Offer or Buy Now at real-time prices that reflect the current demand.What's Else Are People Saying?
"The approach solves a longstanding problem of high-end peer-to-peer trading: trust." - The Wall Street Journal
StockX's powerful platform connects buyers and sellers of high-demand consumer goods from around the world using dynamic pricing mechanics. The disruptive model affords unparalleled access and transparency powered by real-time data empowering buyers and sellers to determine and transact based on fair market value. Read more about StockX. Questions? Learn more and chat with an agent in our Help Center.Our Buyer Promise
Shop with confidence
Learn more about our Buyer Promise here.
1046 Woodward Ave, 48226, Detroit, Verenigde Staten
- stockx.com
Vraagt klanten om een review
Nike
Nike air force waren niet meer leverbaar in mijn maat. Besteld via Stockx.
Snel geverifieerd en verzonden. Super blij mee
Slechtste service ooit
Wat een verschrikkelijke service, ik had schoenen besteld in maat 38,5 krijg ik maat 35,5 binnen. Ik kan nergens in het account een return label of iets vinden, die optie is niet beschikbaar alleen sell without fee’s, moet ik nu mijn schoenen voor minder gaan verkopen dan ik ze heb gekocht?!
Geen klantenservice beschikbaar, er staat in de openingstijden dat ze open zijn maar als je dan op de chat of iets wilt klikken staat er heletijd “ we are currently offline” je kan nog geen eens een emailadres vinden om ze te contacteren!!! Schandalig. Voel me echt opgelicht!
Item verkocht via de webwinkel
Item verkocht via de webwinkel en vervolgens correct verzonden volgens alle voorgeschreven regels. Helaas is het pakket onderweg verloren gegaan.
Ondanks bevestiging via de track & trace én vanuit DPD zelf, blijft StockX beweren dat het pakket nooit door de koerier werd opgehaald bij het pakketpunt. Daardoor weigeren zij een onderzoek op te starten.
DPD heeft nochtans aangegeven wél een onderzoek te willen openen, maar dit kan enkel in samenwerking met StockX. Helaas weigert StockX hier opnieuw aan mee te werken.
Resultaat: mijn schoenen zijn verdwenen en ik heb geen betaling ontvangen. De klantenservice is ondermaats en biedt geen enkele concrete oplossing of ondersteuning.
Zodra er iets fout gaat, sta je er volledig alleen voor. ik raad het absoluut af om hier iets te kopen of verkopen.
Weggegooid geld
Ik heb €234,- overgemaakt via iDeal voor een paar sneakers. Maar niets ontvangen. Veel mailcontact gehad met de klantenservice. De toon van de communicatie is vriendelijk maar de boodschap is dat ze niets kunnen doen, omdat ze geen transactie zien. Toen ik vroeg om het geld dan te retourneren (betaalbewijs toegevoegd) zeiden ze dat dat niet kon. Weggegooid geld dus, zal er nooit meer iets kopen.
Super sneaker adres
Dik tevreden over StockX, contact is perfect, Werdt steeds op de hoogte gehouden, best snel gegaan allemaal.
Top sneakers gekocht bij StockX.
Ik ben erg tevreden.
Nike air Max 90 ultramarine
Nike air Max 90 ultramarine besteld en binnen 6 dagen geleverd. Dus Stockx mijn complimenten.
Onterechte boetes, slechte afhandeling en geen enkele inhoudelijke reactie .
Mijn ervaring met StockX is ronduit slecht.
Ik heb op 24-04-2026 een paar schoenen verkocht en deze op 25-04-2026 aantoonbaar en ruim binnen de gestelde termijn verzonden (inclusief tijdstempel en verzendbewijs). Ondanks dit harde bewijs wordt de zending door StockX ten onrechte als “niet verzonden” bestempeld.
De gevolgen hiervan zijn absurd:
• een onterechte boete van €12,84
• annulering van de verkoop
• verwijdering van mijn aanbiedingen
• uitsluiting uit het Flex-programma
Alsof dat nog niet genoeg is, is een andere zending (verzonden op 28-04-2026) in het retourproces volledig verdwenen. Hiervoor heb ik inmiddels een officiële verklaring van niet-ontvangst van de vervoerder.
Wat dit echt onacceptabel maakt, is de manier waarop StockX hiermee omgaat:
ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar er wordt niet inhoudelijk gereageerd. In plaats daarvan krijg je automatische berichten of totaal irrelevante reacties. Problemen worden niet opgelost, maar simpelweg genegeerd.
Kort samengevat:
• aantoonbaar correcte verzending wordt genegeerd
• fouten in hun eigen logistieke keten worden op de verkoper afgewenteld
• er worden zonder grond boetes opgelegd
• en serieuze klachten blijven onbeantwoord
Ik heb inmiddels een aangetekende brief gestuurd om dit formeel aan te kaarten.
Conclusie:
Dit is geen incident maar wijst op een structureel probleem in communicatie en afhandeling. Als verkoper sta je hier volledig in de kou zodra er iets misgaat — zelfs als je alles aantoonbaar correct hebt gedaan.
Wees hier dus zeer voorzichtig mee.
Prima platform
Prima! Wel duurt de verzending wat langer door de controle maar is je daar rekening mee houdt is het prima.
Wat deze aankoop extra prettig maakte
Wat deze aankoop extra prettig maakte, was de levering. De schoenen werden snel en netjes bezorgd, goed verpakt en zonder beschadigingen. Je merkt dat er zorg is besteed aan het verzendproces.
Mooie schoenen
Mooie schoenen! Goede prijs!
Snelle bezorging.
Dus goede ervaring en reden om vaker bij Stocks te bestellen.
Zeer snelle levering en product zoals…
Zeer snelle levering en product zoals verwacht, geweldig !
Mijn eerste 3 bestelling allemaal geannuleerd
Ik heb een erg frustrerende ervaring gehad met StockX. Ik heb drie afzonderlijke bestellingen geplaatst, en alle drie zijn geannuleerd omdat de verkopers de producten niet hebben verzonden.
De geannuleerde bestellingen waren: 03-9EFG6ZZQLS, 03-0X577A6E0Y en 03-HHDZDC6TS0.
Wat dit extra vervelend maakt, is dat StockX de verkoper volledig anoniem houdt. Als koper weet je dus niet of je iets koopt van een betrouwbare verkoper. Je plaatst een bestelling, wacht af, en uiteindelijk word je teleurgesteld omdat de verkoper simpelweg niet verzendt.
Na drie mislukte bestellingen op rij ben ik mijn vertrouwen in het platform kwijt. StockX zou veel meer moeten doen om de betrouwbaarheid van verkopers te controleren en kopers te beschermen tegen herhaalde annuleringen. Het proces voelt onbetrouwbaar, oneerlijk en enorm frustrerend.
Super tevreden met mijn aankoop
Super tevreden met mijn aankoop! De schoenen zijn precies zoals beschreven en in perfecte staat. De levering duurde iets langer, maar dit was vooraf duidelijk aangegeven en alles kwam netjes verpakt aan. Zeker een aanrader — ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen!
Kijk eerst goed rond en zoek de actuele prijzen op, ook op andere sites
Uniek product, goede prijs en binnen de tijd ontvangen. Is een aanrader ❤️