ander halve week geleden javaanse stoffen besteld, heeft 8 dagen geduurd voor ontvangst. uiteindelijk niet de juiste stoffen ontvangen, besteld via klarna maar ga ze gewoon terug sturen
Inmiddels al ruim 2 weken geleden besteld. Op de website staat; geleverd binnen 1 tot 5 werkdagen. 4 keer gemaild naar de klantenservice. Geen reactie. Gebeld; hadden geen inzicht vanwege coron... Toon meer
Had ik dit maar eerder gelezen, bestel 24 meter stof krijg het in 2 stukken, en deze wijken ook nog af in kleur.... 1x zwart 1x paars zwart. Mail gestuurd, nu even afwachten De fout is hersteld, ve... Toon meer
Eikenhof 2, 5243RJ, Rosmalen, Nederland
- 0738517206
- info@stoffenwinkel.nl
- stoffenwinkel.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
niet te vertrouwen
Eerst verzendkosten betaald
Eerst verzendkosten betaald. daarna mail waarin ik voor de keuze werd gesteld, of op rol verzenden voor 15 euro extra of een kans dat er kreukels in komen. De eerdere betaalde verzendkosten worden niet in mindering gebracht. Uiteindelijk tussen de 20-25 euro aan verzendkosten voor een waardeloze pakketbezorger als DPD betaald. Zou ik deze rol zelf versturen dan kost mij dit 1/4 van de prijs.
Ik kreeg na 3 dagen de volledige…
Ik kreeg na 3 dagen de volledige bestelling geleverd en deze was ook overeenkomstig mijn bestelling.
De klantenservice was goed te bereiken, controleerden voor mij of alles op voorraad was.
Stoffen voldoen aan de kleur en kwaliteit die ik besteld heb
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!!
Ik had een stof besteld, vervolgens is er iets geleverd dat in kleur en materiaal afwijkt van de beschrijving. Ze nemen geen retouren volgens de klantenservice, ookal gaf ik aan dat ik naast de verkeerde stof te hebben ontvangen, ook nog eens een allergische reactie had op wat ze mij hebben gestuurd. Tot 3x toe gemaild en steeds hetzelfde antwoord: ze doen niet aan retour. Ik heb de bestelling nog geen 2 weken geleden geplaatst. Pure oplichterij dit!!!
Had ik dit maar eerder gelezen/ alsnog tevreden
De fout is hersteld, verkeerd geleverde deel van 6 meter id gecompenseerd. We maken allemaal fouten en als het goed is opgelost is moet dat ook gezegd worden
Heb begin augustus 2021 op 4 werkdagen…
Heb begin augustus 2021 op 4 werkdagen meerdere malen gebeld bij elke keer bellen krijg je via een bandje te horen dat ik in de wacht sta en na 5 minuten en 12 seconden krijg je te horen dat het druk is en dat de verbinding word verbroken. Heb daarna eenformulier ingevuld of ze contact met me op willen nemen, toen nog een email erachteraan maar tot op heden niks vernomen
Heb nu mijn 17 meter vilt in Uden gekocht en opgehaald en werd super snel én vriendelijk geholpen
lang wachten en verkeerd product
het versturen van het pakket duurde 6 werkdagen, dat is erg lang. 8 dagen voor ontvangst vanaf bestelling. Eenmaal ontvangen bleek een van de stoffen niet overeen te komen met de beschijving en foto's. (de andere twee wel, maar dit was echt een ander soort stof). mailtje gestuurd maar nooit meer wat van vernomen. erg slordig en had van te voren de reviews moeten checken.
Goede service, fijne stof
Al 2 maal besteld, eerste keer zonder problemen, 2e keer contact opgenomen met klantenservice en de klantenservice was aardig, behulpzaam en loste snel het probleem op. Ik raad deze website zeker aan.
Waardeloos
Hoe deze webshop 4 sterren heeft is me een raadsel, een deel van de positieve reviews zijn waarschijnlijk "nep" als je het mij vraagt. Ik heb een stof gekregen die sterk afwijkt van de foto op de website, hierover heb ik op 11 maart contact gezocht en vandaag (29 maart), nadat de foto's op de website een update hebben gehad, krijg ik als antwoord van een externe klantenservice dat er in het verleden best een andere stof met dezelfde naam geweest kan zijn.. alsof ik hierover zou liegen, de screenshots liegen er niet om toch?
Zoals al eerder benoemd in andere reviews is de klantenservice van dit bedrijf nauwelijks bereikbaar. Er staan meerdere e-mail adressen op de website waarvan er een niet werkt, erg verwarrend. Inmiddels heb ik contact met een "externe klantenservice" die eigenlijk geen antwoorden geeft op mijn vragen en ook niet echt behulpzaam is.
De stoffen zijn gelukkig niet super duur (de kwaliteit is ook niet heel denderend), maar ik zal hier niet nog eens bestellen.
Super slechte communicatie en levering
Op 7 februari vol goede moed voor 150 euro aan stoffen besteld. Na 7 februari niets meer van deze zaak vernomen. Mail komt retour van de klantenservice, op de info wordt niet gereageerd. Chat werkt niet. Uiteindelijk gebeld en allerlei excuses, sneeuw, corona, spullen niet meer voorradig. Okay dat kan maar informeer je klant netjes. En ga niet je klant vermoeien dat je niet door de sneeuw durft te rijden.
Zeer slechte zaak
Zeer slechte zaak, service laat niets van zich weten wanneer er een probleem is. Ze negeren je emails, wanneer je belt kappen ze je af en wanneer je een aangetekende brief stuurt negeren ze dat compleet.
Dit is geen manier van zaken doen!! AUB bestel hier NIETS!! Dit soort zwendel zaakjes mogen niet bestaan!
Niets ontvangen en geen reactie
Op 13 december heb ik een cadeaubon besteld als kerstcadeau. Ik heb niets ontvangen en 4 berichten later geen enkele reactie gekregen.
Inmiddels al ruim 2 weken geleden…
Gebeld; hadden geen inzicht vanwege corona. Moet maar afwachten.
Wederom geen enkele reactie op de mail.
Klacht indienen bij Mollie lijkt mij het meest zinvol.
Waardeloze service
Waardeloze service en slechte stoffen. 3 x geprobeerd dezelfde stof te bestellen inzake het maken van een luipaard sprei. 3 x een andere stof gekregen. E-mail verzonden, geen respons, bellen, verbinding verbroken vanwege de 'drukte'. Kortom gewoon een slecht en onbetrouwbaar bedrijf waar je niet van op aan kunt. Oplichters!
Vreselijke mensen oplichters
Vreselijke mensen, oplichters, service van niks. Zij konden de vraag niet aan, duurde lang alvorens ik een reactie kreeg op mijn mail waar de bestelling bleef. Vervolgens bestelling geannuleerd. Dagen later hebben ze alsnog de bestelling, ondanks annulering, verzonden. Bestelling niet geaccepteerd direct retour. Zij hebben nog 4 keer de bestelling weer verzonden ondanks vele mails over mijn annulering en weigering ontvangst bestelling. Dus weer niet opgehaald bij afhaalpunt en retour Rosmalen. Bewijs van hun ontvangst pakket door Stoffenwinkel is in mijn bezit! Vele weken later en nog steeds gezeik met hun. Bij KLARNA loopt ook een procedure mbt deze stoffenwinkel.nl zij weigeren namelijk door te geven dat het pakket al ruim 1mnd geleden door hun is aangenomen, dus het bedrag geaccrediteerd moet worden. Oplichters zijn het bij stoffenwinkel.nl Rosmalen

Antwoord van Stoffenwinkel
Vlotte service en vriendelijke…
Vlotte service en vriendelijke communicatie .
OPLICHTERIJ!!!!
OPLICHTERIJ!!!!
Nog nooit, maar echt nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Ten eerste, er was bepaalde stof niet op voorraad. In plaats van mij dit direct te vertellen, werd dit bij levering op de pakbon geschreven. Nu moet ik dus 5.50 extra verzendkosten te betalen om nieuwe stof te bestellen. Ten tweede, de stof wel geleverd werd leek in de verste verte niet op de stof die ik had besteld, maar nog veel erger: de stof zat onder de vlekken en zelfs schimmel. Ik heb over beide problemen gemaild. Als reactie kreeg ik dat Caroline (de eigenaresse?) door de "corona drukte" geen overzicht had op de stoffen die er waren. Als ik niet tevreden was met de stof kon ik die terug sturen. Ik reageerde met dat ik de drukte begreep, maar of zij dan een andere stof kon opsturen, zodat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Ook vroeg ik waarheen ik het moest retouren en of ze een retour etiket had, zodat ik geen retour kosten hoefde te betalen. Geen reactie. Ten slotte heb ik foto's gestuurd die heel duidelijk lieten zien hoe vies de stof was. Ik kreeg weer het antwoord: als je niet tevreden bent moet je het opsturen. Ik gaf aan dat ik meerdere vragen en oplossingen had toegestuurd en stuurde de e-mail opnieuw. Weer geen reactie. Ik heb nu een klacht ingediend en hoop dat het zo wordt opgepakt, zo niet, dan ga k net zo lang door tot het wel wordt opgelost. Maar wees gewaarschuwd: het is echt mega OPLICHTERIJ!
wat een waardelooze klantenservice...
wat een waardelooze klantenservice...
zou een terug betaling krijgen, dee is mislukt en nou krijgen ze het niet voor elkaar om deze op orde te zetten..
jammer was wel van plan om vaker te bestellen, helaas ga ik dat niet meer doen naar deze ervaring
ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring…
ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad! Bestel 4 meter, ontvang 2 meter. Ik vraag dus om de helft van de betaling terug te storten. Doen ze niet, want iedereen kan wel beweren dat..... Stof teruggestuurd en dat is 4 weken geleden. Wacht nog steeds op m'n geld.....en ze reageren op geen enkel mailtje.
Prima
Op donderdag besteld, vrijdag in huis. Mogelijk om een PostNL afhaal locatie te kiezen, dat is fijn.Product was netjes verpakt en netjes opgevouwen en keurig op maat.
Minpuntje van de site. Wanneer je een soort stof aan kiest, bijvoorbeeld: velours de panne. Dan krijg je een overzicht met alle kleuren. Dan staat bij een heleboel soorten: "Op voorraad" maar wanneer je dan het product aanklikt staat er ineens: "Helaas niet op voorraad." en als je dan terug gaat naar het overzicht, staan er ineens nog maar 3 soorten I.P.V. alle mogelijke kleuren.