Det jag beställde med personlig gravyr, blev jättebra. Dock var e-mail konversationen lite långsam. Men överlag var hela upplevelsen bra.
Lees wat reviewers zeggen
Väldigt fina underlägg, och bra kvalitét på produkterna. Förpackningen kan bli bättre. Underläggsstället hade spruckit och hörnen på underläggen är utsatta, ett hörn var skadat.
Bedrijf heeft geantwoord
Förutom en superfin produkt som blev en väldigt uppskattad present så måste jag hylla kundservicen. Tack Patrik för att du tar så väl hand om kunderna och är så himla hjälpsam!
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket trevligt bemötande. Snabba svar på e-post. Önskade personlig gravering och fick ett snabbt svar. angående pris. Riktigt grym gravering. rekommenderas varmt.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
STOOR OF LAPPLAND tillhandahåller gravering och personlig gravering för presenter och inredning inredningsartiklar, med branschens ledande lasermaskin för lasergravering så erbjuder STOOR OF LAPPLAND gravyr i riktig kvalité som håller i många år framöver. Utöver glasgravyr så utför jag även gravyr på trä, i form av trätavlor, urnor, och kundens egna artiklar.
Contactgegevens
Vuolosjärvivägen 50, 98192, Kiruna, Zweden
- 0707783766
- patrik@stooroflappland.se
- stooroflappland.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det jag beställde med personlig gravyr
Underlägg
Hej. Är väldigt nöjd me varan o kommer att beställa mer från er
Mycket bra och snabb service
Mycket bra och snabb service! Och glasen är ju såå fina!
Var väldigt nöjd med leveransen av…
Var väldigt nöjd med leveransen av sambons julklapp , snabbt och lika fin som jag hade hoppats på 😊

Vackra vinglas
Beställde helt underbara vinglas. Leveransen gick snabbt och smidigt.

Ett fantastiskt fint glas
Ett fantastiskt fint glas! Kommer att bli en uppskattad julklapp 👌

Jag blev jätte nöjd…
Jag blev jätte nöjd…
…med både fina produkter och fin förpackning.
Smidigt att beställa, proffsig, bra service och trevligt bemötande.

Var mycket nöjd med min beställning
Var mycket nöjd med min beställning

Norrländsk touch
Fina underlägg med norrländsk touch som blev uppskattade presenter! Snabb leverans innan jul :-)

Väldigt fina underlägg

Superfina glas
Det enda som drar ner betyget var leveranstiden, den var lite längre än tänkt så det var på håret att jag fick dem i tid. Glasen är ännu finare på riktigt.

Antwoord van Stooroflappland
Superfint glas och bra paketerat
Superfint glas och bra paketerat. Tack snälla.

Rekommenderas!!
Väldigt fina och proffsigt gjorda produkter! Rekommenderas!

Superbra service!
Superbra service! Fick hjälp med design och hemleverans med kort varsel. Stort tack 🙏

Antwoord van Stooroflappland
Supernöjd med både produkt och…
Supernöjd med både produkt och kundbemötande! Snabb på att leverera. Rekommenderar varmt 😊🙏

Exceptional craftsmanship
Exceptional craftsmanship, very fast delivery & great service. Can wholeheartedly recommend, will be ordering again!

Fantastiskt service

Antwoord van Stooroflappland
Snabb leverans på riktig fina…
Snabb leverans på riktig fina shotsglas.
Har beställt annat tidigare och då riktigt fina glas
med personlig gravyr.
Trevligt bemötande och en riktigt serviceminded.

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Snabba svar på e-post.
Önskade personlig gravering och fick ett snabbt svar.
angående pris.
Riktigt grym gravering.