Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 1 og fik den efter meget kort tid, nem at påsætte. Havde også en på vores tidligere bil og har aldrig påkørt noget så tænker de virker😊Køber helt sikkert igen næste gang vi skifter bil👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt stopdyr gennem flere år, og ingen i min familie har siden påkørt råvildt. Hvilket vi ellers tidligere har haft en uheldig statistik på. Vi har flere gange oplevet, at dyret/dyrerne er s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdensklasse - Verdensklasse Nye stopdyr-fløjter er købt til de nye biler, vi har kørt en del år med stopdyr-fløjter på de gamle biler, de virker helt fantastisk. Rådyr, krondyr eller andet vildt,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte da vi køre i meget skov område, og modtog hurtigt min stopdyr alarm. Super nemt at montere og endelig en brugsvejledning, som viser hvordan den skal side. Kan klart anbefales⭐️⭐️⭐️⭐... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Musthave!!! - Rådyret bliver i vejkanten...

Vi har fået anbefalet en stopdyr alarm, og det har vi ikke fortrudt et sekund.
For 125 kr. sikre du dig, at hjortevildt ikke løber ud foran din bil. Det er små penge i forhold til en smadret bil, døde dyr og i værste fald store ulykker.
Den anden aften kommer vi kørende i 80'er zone efter mørket er faldet på. En stor flok rådyr kommer løbende, men stopper brat op da vi kommer kørende. De var med garanti fortsat over vejen, hvis ikke vi havde alarmen på bilen.
Du må ikke være i tvivl om, at du skal have sådan en alarm på dit køretøj. Kæmpe anbefaling herfra!
Tak til StopDyr.dk for at forhandle så genial et produkt.

3 oktober 2023

Bør være allemands eje

Hurtig levering. Dejligt med tryghed. Oplever ikke problemer med rådyr længere og nyder godt af trygheden for småpenge.

Alle bør have den på sin bil. Andet kan ikke betale sig.

4 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fair pris og Stop Dyr virker. Har købt mange og delt ud til familie i både Sverige, Tyskland og her i landet. Alle er begejstrede.

20 augustus 2023

Virker perfekt

Virker perfekt - vi har oplevet at dyrene stopper op i vejkanten og vender om.
Alle burde ha’ den på sin bil!
Hurtigt og tilfredsstillende levering.

19 augustus 2023

Super fantastiske dyrefløjter

Verdensklasse - Verdensklasse
Nye stopdyr-fløjter er købt til de nye biler, vi har kørt en del år med stopdyr-fløjter på de gamle biler, de virker helt fantastisk. Rådyr, krondyr eller andet vildt, løber aldrig ud foran bilerne mere på vejen, men er løbet ind over marker eller i skov.
Stopdyr-fløjter blev leveret 2 dage efter de blev bestilt online

19 augustus 2023
Logo Stopdyr

Antwoord van Stopdyr

Tak for svar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er bare skuffet, aldrig mere

Den 21.december har jeg bestilt 2 vildfløjte og betalt med MobilePay,
I januar har jeg spurgt, hvornår de kommer. Det blev sagt, at de skulle være hos mig, desværre ikke. Der blev sagt, at de sender igen. Det er nu igen 14 dage siden og jeg har ikke fået det. Så er de penge væk for ingenting. Jeg er virkelig meget skuffet

20 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Da jeg skulle montere den var…

Efter at have snakket med firmaet sendte de mig nye fløjter med ordentlige klæbepuder 🙏🏻😁Da jeg skulle montere den var klæbepuden tør og det var ikke fordi jeg ikke havde tørret området af som gammel klargøring mand i bilfirma ved jeg godt hvordan det gøres

15 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering godt produkt.

Hurtig levering af de bestilte vildtalarmer. Jeg er overbevist om at det virker. Har ikke påkørt et dyr efter at jeg for flere år siden monterede en på bilen. Jeg har derimod set dyr i vejkanten vende om når jeg er kommet kørende.

11 december 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det tog sin tid

Efter flere kontakter til stopdyr.dk og med lovning om, at produktet var sendt, ja så dukkede produktet langt om længe op. Så tak for det. Kan bare ikke forstå, at det er nødvendigt at rykke flere gange. Det giver jo en masse dårlig omtale.

6 juli 2022

Vildtalarmer virker IKKE!

Jeg købte et sæt "Vildtalarmer" hos Thansen efter et sammenstød med en stor hjort tilbage i december 2021, men kun 3 uger efter monteringen, løb en lille hjort direkte ud i min bil og blev dræbt!
Kan hermed konstatere, at de IKKE virker som lovet!

20 juni 2022
Logo Stopdyr

Antwoord van Stopdyr

Hej. Susanne Pedersen.

Du har købt et produkt hos T-Hansen og du giver os en 1 stjernet trustpilot. Du bedes rette henvendelse til det sted du har købt produktet. Vi sælger ikke den samme model som T-Hansen, men et patentet produktet som er kendt i Danmark i over 10 år.

Slut med faretruende oplevelser

Vi bor i et område med mange rådyr og andet vildt.

Inden vi fik "Stop Dyr" på bilerne oplevede vi tit rådyr komme faretruende tæt på en påkørsel. Desværre nåede vi også at påkøre et rådyr inden vi opdagede "Stop dyr". Det var en grim oplevelse for både fører og rådyret (som ikke overlevede). Økonomisk kostede det en selvrisikoen samt at måtte undvære bilen i flere dage.

Jeg kan kun anbefale "Stop dyr" - vi har det på 2 biler. Samt givet som gave - hvor modtagerne også oplever at det virker.

15 mei 2022

Stop dyr virker.

Stop dyr virker.
Det sidste 1 1/2 år har jeg hver dag kørt mere end 200 km. hvor der er skov og krat, et område med mange rådyr m.m. Jeg anskaffede mig Stop Dyr og har aldrig mødt et rådyr, kun set mange døde i vejkanten.
Men pludselig indenfor 14 dage, sprang der 4 rådyr ud foran mig , underligt så virker den nok ikke tænkte jeg.
Jo jo den virkede , for jeg opdagede ,at den var faldet af.
Så nu har jeg købt en ny..😉 jeg kan varmt anbefale den

20 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestil en og der er er trukken…

Har bestil en og der er er trukken penge men har ikke modtager den, og har både ringet og skrevet. Den skulle komme som brev pakke men nu er der gået over 1 uge uden at den er kommet, så vil ikke anbefale at købe sådan en

10 mei 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kun en ulempe

Jeg har nu kørt med rådyralarmen i 3 måneder og det har øget brændstofforbruget med 3-4 km pr. liter. Af og til sætter jeg tape over den og straks er bilen langt mere økonomisk.
Det er en voldsom effekt .

28 maart 2017

God rådyr alarm - Hurtig levering

Jeg købte denne stopdyr alarm i 2013, og har ikke siden påkørt nogen rådyr. I 2012 og 2011 påkørte jeg 2 rådyr og fik mine bil meget skadet pga. rådyret.

Bestilte den mandag aften, og havde brevet hos mig onsdag..

26 april 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.