1. Kledingwinkel
  2. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Up to 70% Discount - 24h - Free Worldwide Shipping - Wholesale

1,7

Zeer slecht

wegwerpmondmaskers…

Ik heb in juni wegwerpmondmaskers besteld bij Store Belgie.
Die zijn ondertussen nog niet aangekomen. Ik heb al verschillende mails gestuurd maar daar reageert men niet op.

11 december 2021

Hollister België

Hollister België, retour zending krijg enkel mijn geld terug als ik deze code invul van 70 cijfers en tekens lukt nooit... belachelijk gedoe ,al 5 maal geprobeerd ... steeds niet gelukt ... voor 29,95, euro terug te krijgen... lachen doen die ...🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

3 november 2021

Misleidene reclame

Misleidene reclame! Wij verzenden binnen 24-48u.... maar leveren 7 tot 25 dagen! Ik dacht dat de post sneller werkte of gebruiken ze een stoomboot of postduif? Dan raden ze je nog aan om de super save verzending te gebruiken. Mijn god, wat een diefstal is dat! Je betaalt meer voor in feite niks meer service.

11 juni 2021

Wat een onpressesioneel bedrijf

Wat een onpressesioneel bedrijf. Je krijgt de toezeggen, na veelvuldig aan dringen, dat ze je klacht intern doorsturen. Dit was op 27 februari. Nu vandaag 23 maart krijg je ineens een rekening. Maw ze hebben er niks mee gedaan. Ik neem weer contact op. Resultaat. Ze kunnen niks zien. Moet weer alles doorgeven. Ik vind het een stelletje treiteraars. Je krijgt van een familielid een gratis box en ineens zit ik eraan vast. Asociaal.

Bedrijf heeft teruggereageert. 4 weken geleden mijn klacht ingediend. Ze hebben het doorgestuurd en na 4 weken hoor je nog niks. Ze reageren alleen met standaard antwoorden en op de vragen die je stelt gaan ze niet in.

23 maart 2021

Mijn ervaring met het bedrijf Store België.

Hierbij mijn ervaring met het bedrijf Store België.
Op 23 mei 2020 een bestelling geplaatst van een TV-Box MX10Pro 6K. Deze werd geleverd op 6 juli, maar deze werkte niet liet alleen een logo zien en liep meteen vast en deed totaal niets meer. Hiervan meteen melding gemaakt bij Store België per e-mail, maar geen reactie. Op 8 juli weer contact opgenomen met Store maar ook nu geen antwoord. Op 9 Juli weer een e-mail naar Store gestuurd met de vraag of en hoe ze het probleem gaan oplossen. Ook nu weer geen reactie.
14 juli weer een e-mail gestuurd en nu wel een reactie met de vraag wat het probleem was en of ik hiervan wat foto’s en een filmpje kon maken die het probleem aantonen. Dit meteen gedaan voor zover dat mogelijk is. Nu op 15 juli op het eind van de dag nog geen reactie.
Ik zal het verdere verloop hiervan telkens bijwerken.
Kees Kanters
16 juli Nog geen reactie van Store België.
18 juli. Weer maar eens aan Store gevraagd of ze al bezig zijn met het oplossen van de klacht.
20 juli Nog geen enkele reactie van Store.
21 juli Weer maar eens om een reactie gevraagd, wat een bedrijf ze reageren niet eens.
26 juli. Nog steeds geen reactie van Store, wat is dat toch voor een bedrijf? Ga weer maar eens proberen.
29 Juli, Store reageert gewoon niet op e-mails.Neemt niet eens de moeite om een klacht op lossen,wel verkopen maar bij een klacht zijn ze niet thuis. Dit is geen bedrijf maar gewoon zakkenvullers. Wordt vervolgt.
2 Aug. Op 29 Juli weer maar eens geïnformeerd of ze de klacht nog gaan oplossen, maar Store neemt niet eens de moeite om een antwoord te geven. Koop bij Store geen elektronica want bij klachten is Store niet in staat om deze op te lossen, je kan een niet werkend apparaat niet eens terugsturen en als je vraagt om de koop ongedaan te maken en het aankoopbedrag terug te storten dan reageren ze niet meer. Hoe kan je dat verder afhandelen? Ik ga Store toch maar weer eens vragen om te reageren.
5 Aug. Geen enkele reactie van Store ontvangen.
Dit bedrijf is een mooi voorbeeld van Dropshipping. Bij het bestellen wordt met geen woord gerept waar de waar vandaan komt,daar kom je pas achter als je betaald hebt dan komt de melding pas dat het verzonden wordt vanuit China. Nu begrijp ik ook waarom de mediabox niet werkte deze heeft in China een andere voltage dan in Europa. Ze laten je gewoon barsten.
9 Aug. Nog geen enkele reactie van Store ontvangen , Weer maar eens gevraagd wanneer ik een antwoord kan verwachten. Tevens een klacht ingediend bij Thuiswinkel.org
16 Aug. Nog geen enkele reactie van Store Belgie, ga weer maar eens vragen of ze de klacht nog gaan oplossen.
22 Aug. Het enige wat ik te horen kreeg was dat ik de resetknop moest indrukken ,dat gedaan maar de box blijft zo dood als een pier. Dit weer gemeld maar kreeg geen reactie. Vandaag weer maar eens gevraagd hoe ze het gaan oplossen.
27 Aug. Weer helemaal niets van Store gehoord. Bedrijf stuurt wel een bevestiging van ontvangst maar antwoordt niet. Vandaag weer maar eens de vraag gesteld of ze nog antwoord geven.
5 Sept. Vandaag een klacht ingediend over dit bedrijf bij de Belgische Ombudsman. Hopelijk helpt dat om het probleem op te lossen.

30-Sept.2020 Dankzij de tussenkomst van de Belgische Ombudsman eindelijk een reactie van Store Belgie ze hebben het aankoopbedrag teruggestort. Maar met geen enkele toevoeging van excuses of iets dergelijks. Wat een klantonvriendelijk bedrijf is dit.
Mij complimenten voor de Belgische ombudsman.

15 juli 2020

bestelling mondmaskers

7 mondmaskers besteld op 16/03- 4 stuks werden geleverd, op de levering van de resterende 3 zitten we nog steeds te wachten - reeds herhaaldelijk mails hieromtrent gestuurd maar helaas zonder resultaat

15 juli 2020

Ik wacht al 2 maanden op mondmaskers en…

Ik wacht al 2 maanden op mondmaskers en handschoenen die ik 14 mei bestelde. Geen reactie gekregen wanneer ik informeerde via mail. Schandalig, dit is pure oplichterij. Ook al komt je product binnen 5 maanden aan, dan hebben ze ondertussen al goed met onze centen kunnen werken. Dit is geen klantenservice.

14 juli 2020

Mondmaskers duren al 30 dagen niet geleverd

Ik bestelde 4 medische mondmaskers bij dit bedrijf via Paypal. Al langer dan 1 maand wacht ik op de artikels. Meer dan 50 Euro betaald en nog niets ontvangen. Het antwoord van de klantendienst is dat ik een account moest maken om de status van mijn bestelling te zien?! Om te betalen moest ik toch geen account aanmaken! Ik wil gewoon mijn producten of mijn geld terug.

Ik begrijp dat door de Coronacrisis alle levertermijnen langer kunnen lopen. Maar andere bedrijven doen het veel beter dan dit ook door de crisis heen. Al een paar keren via Bol.com andere mondmaskers besteld. Ten minste kan ik wel op Bol.com rekenen dat ze hun leveranciers een betere dienstverlening opeisen.

Koop niets van Store-België. Ze zijn gewoon incompetent!

Ik heb de klacht ingediend bij PayPal om mijn geld op te eisen.

4 juni 2020

Begin mei voor 100€ mondmaskers…

Begin mei voor 100€ mondmaskers besteld. Al een dozijn aan e-mails verzonden omdat ik mijn bestelling ondanks beloofde leveringstermijn nog steeds niet in ontvangst mocht nemen. Steeds een auto reply dat mijn e-mail ontvangen werd maar nooit een uitleg waarom ik al meer 2 maanden zit te wachten op een levering terwijl ze beloven tussen 7-24 werkdagen!?!? Dit is PURE OPLICHTERIJ!!!! Ik zou iedereen afraden hier te bestellen!!! Ik ben het wachten beu en bekijk hoe ik mijn geld kan terugvorderen.

1 juni 2020

Levering bestelling van 25 naar 60 werkdagen ... onbetrouwbaar.

Op 16 april een bestelling gedaan voor mondmaskers met een verwachte levertijd van 7 tot 25 werkdagen. Gezien de huidige situatie leek mij de leveringstermijn niet abnormaal.
Intussen zijn de 25 werkdagen dan ook al verstreken en vroeg ik de status van mijn bestelling. Let op : annuleren kan niet want de status gaat snel naar verzonden en dan is annuleren niet meer mogelijk. Daarnaast blijken mondmaskers, ongeacht of de verpakking geopend is, niet te retourneren;
Vrij snel reactie gekregen van store belgium met een andere link die verwijst naar COVID-19. Leveringstermijn kan oplopen tot 60 werkdagen ...
IEDEREEN kan sneller leveren... bestel via Wish, Aliexpress, ... waarom zij dan niet?
Totaal ONBETROUWBAAR ... ik kan het niemand aanraden.
Doe héél veel online aankopen maar dit heb ik echt nog NOOIT meegemaakt.

28 mei 2020

Bedrog! Diefstal!

Euhm ik realiseer mij dat ik mijn geld voor de mondmasker kwijt ben. Dus het enige wat ik kan doen is naar de politie gaan. Mondmaskers zal ik dus nooit zien.

Doeiii!

30 april 2020

Eigenaardig bedrijf.

Eigenaardig bedrijf.. vermeld geen bedrijfsnummer op de website.
Geeft mogelijkheid te betalen via Pay Pall. Wat voor ons de veiligste betaalmethode is. Maar Pay Pall blokkeert de betaling omdat ze niet gebeurt via een beveiligde link.

25 april 2020
Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken