Banner for Storstrøm Forsikring g/s

1.048
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god service! Victor Strecker har været en super kompetent rådgiver og god til at forstå vores behov, og give os en rigtig god oplevelse, med et selskab vi faktisk tidligere havde valgt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige opsagt bauta forsikring efter 28 gode år, men mine forsikringer er steget støt de sidste par år, og er nu gået over til Storstrøms Forsikring. Indtil nu rigtig god og hurtig service, Selv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis der havde været 10 stjerne så havde de fået det👏👏 var nød til, at aflyse min rejse pga. sygdom i familen, skriver til Lotte og endda i hendes ferie, får svar på hvordan jeg skal forholde mig o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forsikringer er en tillidsag. Storstrøms forsikring giver en fantastisk betjening også ved skade. De har især en medarbejder jeg vil fremhæve Lukas, man kan alrid regne med hvad han siger. Mine be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Verzekeraar

Over Storstrøm Forsikring g/s

Geschreven door het bedrijf

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Geschreven door het bedrijf

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kim Jensen fin service

Kim Jensen fin service

20 juni 2026

Hej Søren

Tusind tak for de fortjente 5 stjerner til Kim.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ekstraordinære personlige service…

Den ekstraordinære personlige service fra Kim Jensen og gode dialog samt kompetent vejledning.

3 juli 2026

Hej MS-B Service ApS

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Hos os er der garanti for personlig rådgivning fra dygtige rådgivere - både i hverdagen og ved en skade.

Du ønskes en dejlig sommer af

God og venlig betjening.

Særdeles god og venlig betjening.

15 juni 2026

Hej Kristian

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om vores betjening.

Det mangler bare, synes vi, så du siger altid bare til en anden gang.

Rigtig god sommer ønskes du af

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et igen et godt møde med Lotte…

Vi havde et igen et godt møde med Lotte Dannerfjord om tilretning af vores forsikringer så de passer til os igen. Alt i alt et godt møde med konstruktive løsninger. tak for det

14 april 2026

Hej Robby

Tusind tak for de 5 stjerner til Lotte. Jeg er super glad for at høre, at du har fået dine forsikringer tilpasset igen.

Vi ser frem til mange flere møder.

Du ønskes rigtig god weekend og sommer af

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er dejligt med personlig betjening

Det er dejligt med personlig betjening, og at de kommer ud og tager snakken med en.

13 juni 2026

Hej Per

Tusind tak for de 5 stjerner.

Vi er jo til for vores kunder, så vi møder dem, hvor og hvordan det passer dem.

Du ønskes en skøn sommer.

Utrolig god service fra Mathias

Utrolig god service fra Mathias, der selvom mine mange spørgsmål altid var servicemindet og løsnings orienteret!

Priserne var også gode i forhold til øvrige tilbud jeg havde indhentet fra konkurrenter!

4 juni 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord om Mathias og vores priser.

Jeg er rigtig glad for, at du valgte Mathias og os. Det gør mig super stolt, når vi bliver valgt til af lokale, fordi vi så kan gøre endnu mere for vores lokalområde.

Tak og rigtig god weekend.

Skiftet for-dæk uden bøvl

2 uger efter køb af El-bil, var jeg uheldig at få kørt en skrue op i det ene forhjul -
Dækmanden vurderede at det ikke kunne lappes og begge dæk måtte skiftes grundet ens slid og sikkerhed - STOFO Kasko+ dækkede begge forhjul, samt tilvalgt vejhjælp kom aftenen før og lappede nødtørftigt så jeg kunne komme på værksted.

Jeg har også tidligere fået skiftet forrude efter stenslag fra lastbil.

Stor ros til min kunderådgiver @Lotte Dannerfjord, som jeg har haft alle årene, og som har vejledt mig til de gode forsikring jeg har i dag - helt uden bøvl.

Jeg kan kun anbefale STOFO - Både ved ydelse og pris er de bedst - testet i forsikringstjek flere gange.

1 juni 2026

Hej Bjørn

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores bilforsikring, skadebehandling og den gode service, du får fra Lotte.

Jeg er super stolt af, at du har testet os af på flere parametre, og at vi i din optik gør det godt på både dækninger, skadebehandling, service og priser. Så kan man ikke ønske sig mere.

Vi håber at gøre os fortjent til din anbefaling i årene fremover også.

Rigtig god dag ønskes du af

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig kommunikation og hjælp…

Nem og hurtig kommunikation og hjælp til forsikringsskift. Prisen er go og konkurrencedygtig

1 juni 2026

Hej Amalie

Tusind tak for, at du har valgt at tage dig tid til at gå ind på Trustpilot og dele din oplevelse med os med andre. Det sætter jeg utrolig stor pris på.

De 5 stjerner varmer rigtig meget. Vi vil gerne være meget tilgængelige og gode til at forklare noget, som mange ikke rigtig sætter sig ind i, før det er for sent. At du har fået skarpe priser, skader jo heller ikke.

Du ønskes en fantastisk sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejligt møde med storstrøms…

Super dejligt møde med storstrøms forsikring, føler os tryk ved at skifte til dem, bare det at have sin faste assurandør ved evt opstået situationer er fantastisk.

11 juni 2026

Hej Morten

Tusind tak for de 5 flotte stjerner efter dit møde med os men særligt din faste kontaktperson, Lotte.

Jeg er glad for det gode stykke arbejde, hun som altid har lavet i forbindelse med din dialog med hende.

Velkommen til Storstrøm Forsikring. Vi glæder os til mange års samarbejde.

Aldrig nogen problemer

Aldrig nogen problemer, altid venlige og imødekomne at snakke med.

26 mei 2026

Hej René

Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med andre.

Vi er rigtig glade for samarbejdet og vil gøre alt for at leve op til din tillid i årene fremover også.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og kompetent behandling

Altid hurtig og kompetent behandling. Vores assurandør Lotte Dannerfjord er fantastisk hjælpsom og effektiv! Top karakter herfra!

4 juni 2026

Hej Tania

Tusind tak for de 5 stjerner til Lotte. Jeg er helt enig - hun er bare fantastisk.

Rigtig god sommer ønskes du af

5 stjerner og en varm anbefaling

Jeg skulle i forbindelse med køb af bil tegne en forsikring på denne. Jeg blev anbefalet Storstrøm af forhandleren og jeg er allerede nu godt tilfreds.
Andre forsikringsselskaber var dyrere og dækkede færre ting, samtidig var fri km en by i Rusland hos andre selskaber.
Her får jeg billig bilforsikring med bedre dækninger, fri km, samt en billigere og bedre indbo- og ulykkesforsikring. Og en personlig rådgiver - tak, Kim! :)
Og så var det ganske fint, at få et gavekort med i købet.
Jeg anbefaler Storstrøm! :)

8 juni 2026

Hej I D

Hvor er jeg rigtig glad for, at der er lokale virksomheder, der har gode erfaringer med os, og som ikke er bange for at dele dem med andre.

Vi gør hver dag vores ypperste for at leve op til vores kunders - nye og gamles - tillid, og derfor er jeg utroligt stolt af, at du både har fået bedre dækning, pris og rådgivning via Kim, end andre kunne tilbyde dig.

Tusind tak for de 5 stjerner men mest af alt for din anbefaling. Vi er altid klar til at tale med dine venner, kollegaer, familie og andet.

Hurtig og reel betjening

Hurtig og reel betjening

30 mei 2026

Hej Jan

Tusind tak for de pæne ord og 5 stjerner. Vi er altid klar til at give hurtige og reel betjening.

Du ønskes en skøn sommer af

Kompetent service

Kompetent vejledning

30 mei 2026

Hej Glenn

Tusind tak for de 5 stjerner og for at bemærke den gode rådgivning fra vores dygtige medarbejdere.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Meget behagelig betjening

Meget behagelig betjening. Hurtige svar - og gode priser.

22 mei 2026

Hej Vicki

Tusind tak for din ros af Lucas, som du har talt med og dermed også fremover vil have direkte kontakt til.

Vi har meget stor fokus på at svare hurtigt på henvendelser og på, at vi har glade medarbejdere med godt humør, der kan smitte af på vores kunder. Det fortjener de.

Jeg er også glad for din ros af vores priser.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et absolut fair behandling fra…

Et absolut fair behandling fra taksators side - taksator fulgt op omkring udbedring af skaden og afslutningen af sagen skete til min store tilfredshed - meget professionelt.

3 juni 2026

Hej Brian

Tusind tak for den 5-stjernede bedømmelse af vores skadebehandling.

Du er altid velkommen en anden gang.

Victor er Champ!

Jeg har Victor som rådgiver, og han er uden tvivl en champ!

Normalt er forsikring rimelig tørt, men Victor gør det faktisk både forståeligt og underholdende. Han siger tingene, som de er, og prøver ikke at sælge en masse unødvendigt – kæmpe plus.

Derudover er han bare sjov at snakke med, personligt ender jeg næsten med at glemme, at det er forsikring, man sidder med.

Hvis man kunne give mere end 5 stjerner så havde det været tilfældet.

Tak til Victor for en fed oplevelse!

2 juni 2026

Hej Tobias

Mange mener at forsikring er kedeligt og bare handler om at få de laveste priser. Jeg er derfor glad for, at du også har bemærket betydningen af at have en god relation til en fast kontaktperson.

Jeg er også helt enig i, at du har fået fat i én af de rigtig gode rådgivere, og at de 5 stjerner (med pil op) er helt fortjent.

Vi ser meget frem til mange flere gode snakke over årene.

Hej Klaus

Jeg siger tusind tak for de 5 flotte stjerner efter din samtale med Jakob.

Jeg ønsker dig en dejlig dag, og du er altid velkommen til at kontakte os for endnu en god snak om dine forsikringer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God betjening

God betjening

13 mei 2026

Hej Claus

Jeg siger tusind tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os herinde.

Nu vil vi lægge os i selen for, at vi gør os fortjent til den femte stjerne :)

Du ønskes en dejlig weekend af

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en virkelig god service

Jeg har fået en virkelig god service hos Storestrøm Forsikring 😊
De har været søde, hjælpsomme og hurtige til at svare på mine spørgsmål. Man føler sig virkelig godt behandlet som kunde, og de tager sig tid til at hjælpe ordentligt.
Det er rart med et forsikringsselskab hvor man føler sig tryg og taget seriøst. Kan klart anbefales 👍

3 maart 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for de 5 stjerner og den helt vildt flotte anbefaling. Den er vi meget stolte af.

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend.