1. Boekenuitgever
  2. Bookmaker
  3. Uitgever

StoryTerrace turns life stories into books for the most important people on earth. You and your loved ones. We’ve written books for thousands of families and businesses. From CEOs and business builders to inventors and trailblazers. From seventh generation farmers to those building a new life in unfamiliar territory. Our storytellers have passed on wisdom and life lessons, recorded their family histories and captured the essence of charities and global brands. No matter how unique your story is, we’ll match you with the perfect writer to create a beautifully book.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Oplichters

Oplichters! Na bestellen, betaald. Daarna hoor je maanden niets.

Contact gelegd en Story Terrace geeft aan de prijzen te hebben verdubbeld en levert minder dan de helft van de bestelde boeken uit. Story Terrace weigert een oplossing te bieden.

Let op: meer dan 20.000 euro heeft ons dit gekost.

Geen zaken doen met deze oplichters.

9 september 2025
Logo StoryTerrace

Antwoord van StoryTerrace

Hi Stijn,

We sincerely apologise for the error that occurred with your book order. Due to a mistake on our side, the copies were not sent as scheduled. We take full responsibility for this oversight and are issuing a full refund to you.

We have taken your concerns very seriously, and we are reviewing our processes to ensure this does not happen again. Our team has reached out to you directly to confirm the refund and support you with any next steps.

Once again, we apologise to the inconvenience and distress caused.

StoryTerrace

Het was super om te doen

Het was super om te doen. Super fijn contact met mijn schrijver en redacteur. Als je het even niet weet denken ze goed mee en komen met mooie ideeen. Het eind resultaat is onbeschrijfelijk.

3 september 2023

"WATER" basis van alles

Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er wezen, prettig lettertype, het leest erg makkelijk en het is leuk verwoord door Ahmad Resh.
"WATER" basis van alles, omschrijft mijn leven als een roman die binnenkort in de winkel licht, zweervol, humoristisch, ondeugend, uitdagend en best wel compleet.

26 april 2023

van Dierenmens tot Mensenmens

van Dierenmens tot Mensenmens
Storyterras kwam ik tegen op Facebook. Als eerste wil ik de schrijfster bedanken voor haar geduld en de mooie teksten. Geweldig verwoord. Samen met de mensen van Storyterras hebben ze een super mooie biografie voor mij gemaakt. Goeie en mooie adviezen gehad en het resultaat is een super mooi boek.
Super bedankt allemaal. Henk Brouwer

2 maart 2023

Verrassing

Wij waren blij verrast met het uiteindelijk resultaat: ons boek. Wij zijn Kim en Marry dankbaar voor resp. de coördinatie en het beschrijven van ons leven.
Wij ervoeren het maken en nakomen van alle afspraken als zeer correct, evenals het omgaan met onze opmerkingen.
Dat ook onze kinderen het boek erg positief waarderen is voor ons een bevestiging van een goede keuze.
Wij kunnen Story Terrace dan ook van harte aanbevelen.

2 februari 2023

Geweldige ervaring gehad met…

Geweldige ervaring gehad met Storryterrace!! Ik ben erg blij met het resultaat van mijn boek! en de klantvriendelijk en service zijn super! Dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring. X

7 maart 2022

Bedankt!

Hagar Jopse, heeft met goede inleving van sfeer en achtergrond, in een prachtige schrijfstijl, mijn levensverhaal opgeschreven. En samen met de kundige editing en procesbegeleiding van Kim van der Vliet heeft dit geleid tot een prachtig boek. Ik ben er heel erg blij mee! Complimenten en dank aan het hele StoryTerrace Team!

1 februari 2022
Reviews in alle talen tonen. (574 reviews)