Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af Straby VVS, da vi totalrenoverede vores badeværelse, og vi er oven ud tilfredse med deres arbejde. De aftaler der blev lavet, blev overholdt, og var der noget vi bad om, der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik monteret et nyt blandingsbatteri af Strabyvvs. Nu har jeg brugt firmaet et par gange, og har begge gange været fuldt ud tilfreds med både det udførte arbejde og servicen.

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Straby VVS er et mindre firma, som lægger stor vægt på høj service, og kvalitet. Vi er omhyggelig i vores arbejde, og sørger altid for at kvalitetskontroller det udførte arbejde, så vi er sikre på din fulde tilfredshed. Vi kommer til tiden, og naturligvis rydder vi op efter os, inden vi går. Hos Straby VVS kan du regner med at en aftale er en aftale. NB: Hos os behøver du ikke at tage fri! Vi køre også ud efter klokken 16, og til normal timepris

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har i onsdags haft besøg af Straby…

Jeg har i onsdags haft besøg af Straby VVS
Der var tilsyneladende en fejl på en slange der var utæt, og så snart jeg havde den slange ville han komme og sætte den på..
Jeg lagde besked onsdag aften på deres telefonsvarer at nu havde jeg den slange der skulle bruges.. Intet retur svar. Jeg kontaktede ham så torsdag på sms, intet retur svar. Kontaktede ham så igen fredag formiddag, hvor han spurgt om han kunne ringe tilbage inden for en halv time, hvilket han så ikke gjorde ...
Jeg har nu forgæves forsøgt at få kontakt til ham, pr. sms, telefonsvarer besked, via mail siden i torsdags..
Tænker det er fordi jeg har betalt regningen.
Så mit råd er at de heller ikke er til at regne med lige som så rigtig mange andre i deres branche.
Nu skal jeg finde en anden blikkenslager der vil montere den slange som jeg har betalt for een gang.

Jeg kan ikke anbefale at man bruger denne VVS'er

7 februari 2022

Er så utrolig glad for

Er så utrolig glad for, at jeg fandt Straby VVS. Utrolig hjælpsom og professionel, og bliver til alting fungere som det skal.
Vil anbefale dem til alle, der har brug for VVS arbejde.
Tusind tak for akut hjælpen

22 oktober 2021

Hold jer væk

Der er mange dårlige håndværkere derude men StrabyVVS overgå dem alle. Der laves mange fejl og alt, som de laver går i stykker igen efter meget kort tid, og alt i dit hjem bebrejdes for at forårsage fejlen. Så de lader dig tilkøbe ting du ikke har behov for. De lyver så det driver og bliver væk fra aftalerne og nægter helt at komme for at rette fejlen uden ny betaling. Du kan ikke tale fornuft med dem. De stjæler også ting fra dit hjem, hos os var det industristøvsugeren og en lille værktøjskasse som de nappede med. Hold jer væk.

14 augustus 2021

Antwoord van Strabyvvs

Kære Anna, Hvor har vi dog brugt meget tid på dig. Vi ligger inde med så mange lange mails fra dig indeholdende grundløse beskyldninger og fyldt med usandheder, løgne m.m. Vi var en blandt utallige montører der til sidst måtte sige nej tak til at arbejde for dig. Det har vi dig aldrig oplevet før.
Jeg kan dokumentere dette, idet jeg skrev vi ikke ville påtage os nye opgaver for dig. Man kan undre sig over du er så utilfreds, når du igen og igen , har bedt os om at komme og udfører nye opgaver. Jeg vil bede dig om du dokumentere dine påstande ved at fremsende faktura nummer, og meget gerne her på siden . Mvh Straby vvs

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kontaktet Marc ,da jeg ønsker en ny…

Jeg kontaktet Marc ,da jeg ønsker en ny varmvands beholder, han er utrolig sød rar veltalende: men arbejdsmæssig ikke særlig dygtig) Marc ,sku lave noget vandtilførelse, et andet sted men efter endt arbejde er det ikke monteret korrekt og en anden må lave hans sjusk om:

Jeg har bestilt en varm pumpe, og da han sætter den ,op springer et rør så nu det en meget større opgave:noget tid ,efter sættes den ,op men kan ikke tænde, jeg kontakter Marc som siger det har, han aldrig prøvet før og den må være beskadig imens den har stået. Hans kollega ,,kan heller ikke finde fejlen : jeg kontakter en ven ,som siger tryk på reaset knappen jeps Så virkede den: jeg vil aldrig anbefale ham selvom, han er enorm sød .han kunne heller ,ikke komme forbi og se på problemet da han befandt sig langt væk .så ham dog 2 kilometer væk: så opgaven har nok været for stor: syntes det enorm trist sådan noget forekommer

9 juli 2021

Kære JeanNe,

Vi kan overhovedet ikke genkende din historie.

Den er faktuelt forkert.

Det er rigtig, at vi har solgt dig en varmtvandsbeholder, men også kun det. Den opsatte vi , og den virkede som den skulle da forlod stedet.

Du havde efterfølgende en lang række opgaver, som vi desværre ikke havde tid til at hjælpe dig med, og du indgik derefter en aftale med et firma ved navn my vvs.

My vvs er ikke en del af Straby vvs, og har aldrig været det, og er altså derfor heller ikke en kollega ?

Du skriver at vi åbner firmaer i andre navne når det ikke går godt - det er godt nok lidt af en beskyldning, som jeg vil bede dig om at fremføre dokumentation for?

Vi har ikke haft andre navne end Strabvy vvs, det kan du til enhver tid slå op i virk.dk,

Jeg kan iøvrigt se du har lavet en anmeldelse på Trust Pilot vedr. det andet firma (My Vvs) så det må siges , du virkelig forså og blande din oplevelser sammen 🙈

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra

Jeg havde i sidste uge straby vvs ude, det blev lavet et rigtig godt stykke arbejde og god service.

Det er bestemt et firma jeg vil benytte mig af i fremtiden.

28 mei 2021

Brug aldrig StrabyVvs

Vi skulle have tilsluttet en ny vaskemaskine inde på arbejdet (selvstændig virksomhed). Vandslangen er forlænget og montering krævede derfor en autoriseret vvs'er.
Vi fik fat i Strabyvvs som sendte en vvs'er. Efter endt montering betalte vi 2000 DKK for arbejdet. Da vi herefter satte opvaskemaskinen i gang løb der vand ud over hele gulvet.
Vi har nu i 4 uger forsøgt at få Strabyvvs til at udbedre fejlen. Vi har haft 4 aftaler, men de dukker bare ikke op. I dag ringede vi atter for at klage (de aflyste endnu en aftale), men nu insisterer de tilmed på, at de skal have fuld betaling igen for at udbedre skaden.

Jeg vil gerne opfordre alle læsere til grundigt at tjekke StrabyVvs's arbejde før du betaler. De kommer ikke tilbage og fikser deres egen fejl.

----------------------------
Opfølgning vedrørende svar fra Strabyvvs:

1) Vi har ikke bedt om at I brugte vores materialer og da slet ikke vores oldgamle vandslange. Opgaven lød netop på at tilslutte en ny opvaskemaskine, der krævede forlænget vandslange. Havde det ikke krævet forlænget vandslange, så havde det heller ikke krævet en vvs'er. Uanset er det vel uprofessionelt og uansvarligt at benytte en gammel utæt vandslange.

2) Vedr. manglende strøm: Vi satte strøm på maskinen ved stikket i stikkontakten. Det gjorde vi på ca. 10 sek. efter I kørte.

12 mei 2021

Antwoord van Strabyvvs

Kære Anders, En historie har altid to sider, så her kommer vores version af sagen. Du beder os give en fast pris på tilslutning af vaskemaskine, og pointere at du selv har det hele, så det måtte endelig ikke koste for meget. Da vi har tilsluttet maskinen med dine materialer, og altså ikke materialer vi har leveret og kan stå inde for, kan vi ikke teste installationen, idet der ikke forefindes strøm. Det viser sig så senere ,når der kommer strøm på maskinen, at der er en utæthed i slangen. Slangen som du har leveret, og vi ikke har kunne teste. Du vil så have lavet det uden beregning, og det gør vi naturligvis ikke. Vi kan ikke yde garanti på noget du har leveret, og som vi ikke har haft en mulighed for at sikre os er fejlffri. Jeg tvivler meget på at nogen virksomhed vil gøre det. Jeg er glad for din anmeldelse, idet den giver stof til eftertanke når vi står i en lignende situation - så tak for det. Mvh Sttraby VVS

Uærlige og manglende kompetancer

Vores geberit indbygget wc løb og vi ringede derfor til en VVS’er. Marc fra Straby VVS var ude og kigge på toilettet, og fik knækket hele monteringsrammen, den var beskadiget men der var intet tilbage af den efterfølgende. Alt indmaden blev skift og vi blev faktureret 1741,50 kr. for dette arbejde. Efter besøget fik vi større problemer med toilettet da det ikke bare løb en smule som tidligere, nu kunne vi ikke trække ordentlig ud - enten kom der ikke nok vand eller også kom der for meget ind. Vi fik af vide at der skulle bestilles reservedele hjem for at kunne fuld ud reparere toilettet. Efterfølgende ændrede Marc mening og fortalte at der var noget som var knækket inde i cisternen og derfor mente han at vi skulle skifte hele toilettet, altså tage væggen ned, ny cisterne osv. Vi fik et prisoverslag på knap 8000 kr. eksklusiv arbejdet med at tage væg op og ned. Jeg ringede flere gange for at spørge hvad der var knækket indvendigt, udover montagekassen, men fik intet konkret svar. Valgte at skrive en besked, og fik heller intet svar. Den manglende respons gjorde os mistænksomme og derfor besluttede vi at forhøre os hos en anden VVS’er, og efter han havde set billeder så sagde han at et nyt toilet ikke var nødvendigt. Alle dele blev bestilt hjem og skiftet til 2500 kr. Jeg kan derfor stærkt anbefale Vesterled VVS, de er profesionelle og prøver ikke at tørre en dyr løsning af på kunden. Jeg har skrevet til Vesterby og anmodet om at få krediteret arbejdet, således at der kun betales for materialer, da der ikke er blevet udført noget reelt arbejde. Vi fik at vide at problemerne vi oplevede efter det første VVS besøg, skyldtes at Vesterby havde monteret indløbsventilen forkert. Jeg vil skrive her, det som jeg også har skrevet til Vesterby, det er en frygtelig dårlig måde at drive forretning og det er ikke i orden at I ikke svarer jeres kunder, og prøver at udføre merarbejde på bekostningen af kunden.

---------------------------------------------

Der er intet af det I har kommenteret på som passer. Vi fik kun to valg muligheder enten en sjusket løsning, hvilket en VVS'er med respekt for sit fag, aldrig ville have foreslået og et nyt wc til 7.800 kr. hvilket efterfølgende blev oplyst var eks. ny kumme og murerarbejde.

Besked modtaget fra Marc:

Hej

Fremsender hermed venligst tilbud

Mulighed 1

Udskiftning af wc cisterne bag væg
Inkl opskæring samt montering

7.800 kr inkl moms

Mulighed 2

Er sætte det nuværende sammen med skruer igen, dog garantere jeg ikke holdbarheden af dette da det ikke er korrekt udført, og wcet har ikke sine “fix “ punkter til trykknap

Mvh Marc

Jeg havde en dialog med Marc og de senste beskeder blev aldrig besvaret, og det var netop derfor vi valgte at kontakte en anden VVS'er. Det er også pudsigt at vi oplevede større problemer med at trække ud efter jeres besøg, hvis alt var monteret korrekt?

20 februari 2021

Hej Marina,

Tak for din anmeldelse, som vi er meget kede af.
Jeg tror vores kommunikation har fejlet, det er om ikke andet det vi læser i din anmeldelse.
Vi har tilbudt dig tre løsningsforslag , og på intet tidspunkt har vi oplyst en pris på kr. 8000,00. Ud af de tre løsninger var en af dem udskiftning af vægstativ, men de to andre var mindre omfattende og indeholdte næsten det samme som du har fået udført nu. Vi hørte dog ikke fra dig efterfremsendelse af de tre løsningsforslag. At vi har monteret indløbsventilen forkert, har vi meget svært ved at tro. Vi har udført utallige reparationer af Geberit toiletter, så det har været mersalg fra den anden vvs.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik monteret et nyt blandingsbatteri af…

29 januari 2021

Antwoord van Strabyvvs

Tusind tak for din anmeldelse den er vi meget glade for

Strabyvvs

Fantastisk service

Fantastisk service med flinke montører, der virkelig har styr på deres håndværk. Vil bestemt anbefale dem til andre og selv benytte mig af dette firma i fremtiden!

28 januari 2021

Antwoord van Strabyvvs

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glade for at du er tilfreds, og vil bruge os igen

mvh

Guldpriser hos Straby VVS i Jyllinge

Opdatering 19. maj 2022
Jeg har i dag vundet sagen ved Retten i Hillerød. Hurra - hurra - hurra.
Glæden var dog kort, idet det viser sig at firmaet bagved, nemlig MBM Engineering ApS er under frivillig likvidation og et nyt firma Straby Holding ApS er oprettet d. 21/8-2021.
Så endnu engang, lad være med at bruge håndværkere der ikke er medlem af deres respektive brancheorganisation og garanti ordning!

***********************************
Opdatering september 2021
Jeg fik medhold i ankenævnet for tekniske installationer og Straby VVS blev pålagt at tilbagebetale kr. 24.000,-
Da Straby VVS ikke er medlem af en brancheorganisation, kan de vælge ikke at følge afgørelsen. Derfor bliver sagen nu ført til domstolene, og med ankenævnets afgørelse bliver det ikke svært at vinde. Jeg tænker det bliver en dyr omgang for Straby VVS, nok mere end de 24.000,-
Jeg er heldigvis dækket ind af min retshjælpforsikring.
***********************************
Nov. 2020.

Her er historien om et meget skidt forløb med Straby VVS Jylling, som jeg ikke håber andre kommer til at opleve. Så læs dette nøje inden du overvejer at bruge Straby VVS i Jyllinge.

En renovering af vores to stuer indbefattede også udskiftning af 4 radiatorer. Første del med nedtagning af de gamle radiatorer gik sådan set som aftalt, så lad os ikke hænge fast her.

Alt blev oplyst og dokumenteret med billeder på mail inden arbejdet blev påbegyndt.

Da tiden nærmede sig de nye radiatorer skulle opsættes, spurgte jeg til priser og fik oplyst at en fornuftig kvalitet radiator koster 1.500-2.000,- og det lød jo for så vidt rimeligt nok. På Marc Strabys forespørgsel oplyste jeg at de gamle radiatorer var 60 x 130cm, så alt så jo ud til at være på sporet. Da jeg spurgte ind til om han havde fjenet de gamle ventiler, fik jeg at vide de ikke var værd at genbruge for nye koster 150,- pr. stk.

Dagen kom og de nye radiatorer skulle monteres og vi aftalte at alm. standard dobbeltplade radiator med en top rist magen til et billede fra 1. sal, jeg tidligere hvade sendt på mail. Marc kunne trods den omfattende dokumentation ikke huske i hvilken side ventilen oprindeliggt sad, så det måtte jeg genfinde til ham på mail.

Men ak og ve, da de var færdig hen på eftermiddagen, havde de monteret 70cm høje radiatorer, som end ikke var centreret ifht. vinduerne. De meget voldsomme radiatorer fremtræder meget uskønt og dækker for den nyligt monterede almueliste under vinduerne, som nu heller ikke kan få andet lag maling. Det er simpelhen vanvittigt uskønt. Googler man radiatorer er det meget svært at finde 70cm høje radiatorer, så standard radiator kan man vel næppe kalde det. Om aftenen lovede Marc både min kone og mig at han nok skulle udskifte dem mellem jul og nytår u/b. Men da (farmand?) Benny kom ind over, var disse løfter pludseligt intet værd. Undskyldninger for hvorfor monteringen endte sådan var mange. Bl.a. at det var vores egen skyld da vi ikke havde fremsat specfikke krav til radiatorer (vi havde da oplyst mål på mail inden monteringen), at radiatorerne var udmålt efter rummets størrelse (den beregning gad jeg godt se), og at rørføringen op gennem gulvet gjorde det umuligt at centrere præcist ifht. vinduer (1-2 cm skævt er en bagatel grænse iflg. Marc).

Regningen er et kapitel for sig selv. Radiatorer til 1.500-2.000,- (oplyst på mail) blev til 3.550,-, ventiler til 150,- blev til 300,- og 10m 15mm kobberrør koster 2.550,-

Hvis Straby VVS skal rette op på deres egne fejl, vil de have yderligere 20.000,- det er bare så uforskammet ligesom det at løbe fra sine løfter om at udbedre fejlene u/b.

Priserne er i guld klassen, men arbejdet er ikke engang i bronze klassen :-(

Pas på når du leder efter VVS'er og gå langt uden om Straby VVS i Jylling, så undgår du forhåbentlig en lignende oplevelse.

MVH Stefan

Kommentar til svaret for 1 time siden:
-------------------------------------------
Heller ikke her er i opmærksomme og læser anmeldelsen ordentligt, ligesom div. mails undervejs. Min kone er nu blevet til min kæreste?
Og med hensyn til at inddrage, kan jeg jo kun sige det samme om forløbet med jer. Ingen spørgsmål undervejs i monteringen eller forklaringer på de løsninger der blev valgt, kun bortforklaringer efterfølgende da vi tillader os at reklamere.
Hvad med løfter om at udbedre problemerne, løfter som er afgivet af Marc (ejer halvdelen af firmaet) til såvel mig som min kone, samme dag som arbejdet blev udført?
Oplyste priser der stikker helt af når regningen fremsendes.
Er reklamationsretten forsvundet i det øjeblik I går ud ad døren? Der dukker stadig ting op, som fx. skrammer på siden af en radiator, efter et værktøj har skrabet på. En radiator der sidder skævt ifht. vindueskarmen osv. Gælder det så heller ikke?

Jeg er på ingen måde tilfreds med de svar jeg har fået, heller ikke dette.

27 december 2020

Kære Stefan

Tak for din anmeldelse, den var ventet.

Vi bestræber os altid på at kunden har en god oplevelse, og heldigvis er det også tilfældet i langt de fleste tilfælde. Med så mange kunder i butikken, vil det ikke kunne undgås at der dukker en anmeldelse op som din. En anmeldelse som vi naturligvis tager til efterretning, og også tager lære af.

Som jeg nævnte for dig i telefonen, kan det på visse punkter være en rigtig god ide, og inddrage sin kæreste/kone i beslutninger før de træffes. Du lovpriste arbejdet inden vi forlod stedet. Da din kæreste kommer hjem, er hun så ikke tilfreds. Alt i alt en rigtig ærgerlig sag, der kunne have været undgået, hvis I havde talt sammen på forhånd.

Med ønske om en rigtig god jul til trods

StrabyVVS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Straby VVS er meget professionelle og kommer til tiden hver gang. Meget behagelig VVS'er vi havde besøg af.

5 augustus 2020

Antwoord van Strabyvvs

Hej Keld , Tusind tak for den fine anmeldelse , den er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt arbejde - rigtig god behandling!

God og hurtig betjening fra StrabyVVS - præcis som man kunne ønske fra en pålidelig VVS-mand (hvilke ikke hænger på træerne længere).

Godt arbejde og rigtig god behandling - jeg kan trygt og varmt anbefale firmaet til andre kunder som leder efter en pålidelig og troværdig VVS-mand.

23 maart 2020

Antwoord van Strabyvvs

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Uerfaren og Utilstrækkelig

Vi er i gang med en større renovering af vores nye hus, og have Marc fra Strabyvvs ud, men vi opdaget hurtigt han ikke havde nogle ide om hvad han lavet desværre, vi havde aftalt at der skulle demonteres nogle radiator og lave noget afløb samt forlænges af nogle rør.
som det først aftalte vi at vi selv ville afskaffe alle rør og dele(måske kunne vi bruge dem) men Marc tog alle delene/rør med sig. og de rør han forlænget har vi fundet ud af er stål og ikke rustfrit stål som resten (ET KÆMPE NO GO) bare generet alt han lavet var ikke efter bogen eller helt efter aftale:-\
Efter han fjernet 3 radiatorene i stuen, havde vi så ikke varme på resten af huset i næsten en uge fordi han ikke kunne lavet det og alle vores ting fik skylde, så var det termostaterne, så var det vores cirkulationspumpe, som vi så fik ham til at skifte som koste os 5000 kr ekstra uden det virket..... :-C
vi måtte ringe efter en anden for at få varme på og rettet alle hans fejl...:-\
Så hold jer langt væk!

26 februari 2020

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse. Vi kan kun beklage du ikke har været tilfreds med det udførte arbejde.
StrabyVVS

Top kvalitet!!

De aftaler der blev lavet, blev overholdt, og var der noget vi bad om, der lå uden for det tilbudt vi havde fået, så blev vi informeret om den ændrede pris, inden han bare købte det ind vi gerne ville have.
Det er helt klart nogen vi vil bruge igen, når vi skal have lavet mere VVS arbejde, og de får derfor vores varmeste anbefalinger.

17 oktober 2019

Antwoord van Strabyvvs

Tusind tak for den fine anmeldelse, og en stor tak fordi du valgte Straby VVS til dit nye badeværelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, effektiv og super service.

Strabyvvs kan klart anbefales.
Han er hurtig, effektiv og super professionel.
Servicen er i top, og ventetiden er kort.

Prisen og kvalitet er helt i top.
Jeg vil helt klart benytte mig at dem igen!

Varmeste anbefalinger herfra..

20 maart 2019

Antwoord van Strabyvvs

Hej Michelle , Tusind tak for din fine anmeldelse, og vi er glade for du har været tilfreds.

Straby VVS

Lees meer over geverifieerde reviews.