STRAUSS Reviews 954

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Za każdym razem podczas wymiany towarów są problemy. W paczce zawsze znajduje się gotowydo wypełnienia zwrot oraz wymiana. Mimo postępowania zgodnie z instrukcją i tak trzeba od nowa podawać numery ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma Strauss to przede wszystkim jakość produktów i styl ,bardzo wygodna mocna i ładna odzież w której wykonuje pracę wykończeniowe na budowach zagranicą i jestem zadowolony ,zamówienie przyszło szyb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Od lat używam ubrań opracowanych i produkowanych przez firmę Strauss ! Ubrania są przemyślane, dopracowane i BARDZO wygodne przez co praca staje się przyjemnością. Dogodnością jest również możliwość k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekcja od momentu otwarcia strony, wyboru produktu, dostawy po satysfakcję z użytkowania . Świetna prezentacja produktu w zakresie wizualizacji, doboru rozmiaru i przeznaczenia . Wysoka jakość... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Werkkledingwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Veiligheids- en werkkledingwinkel
  4. Veiligheidsuitrusting leverancier
  5. Uniformwinkel

Geschreven door het bedrijf

Strauss jest jednym z wiodących na świecie producentów odzieży roboczej i bezpieczeństwa pracy. Produkty o charakterze użytkowym mają teraz prawdziwy lifestyle i status kultu wśród fanów. Strauss generuje większość swojej sprzedaży online, co czyni go jednym z pięciu największych sprzedawców internetowych w Niemczech. Firma zatrudnia 1700 osób i produkuje w 27 krajach na świecie, koncentrując się na Azji Południowo-Wschodniej.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Antwoord van STRAUSS

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby zostawić nam recenzję! Nasz magazyn
znajduje się na terenie Niemiec. Przepraszamy za wydłużony czas dostawy. Pozdrawiamy
i życzymy wszystkiego dobrego

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Paczka rozerwana

Paczka rozerwana , zniszczona buty w jednym miejscu minimalne uszkodzone

Dzień dobry,

dziękujemy za wiadomość. Bardzo prosimy o kontakt z info@strauss.pl. Chętnie zajmiemy się sprawą i doprowadzimy do jej pozytywnego rozwiązania.

Bardzo wygodne obuwie.

Bardzo wygodne obuwie.

Dzień dobry,

bardzo nam miło, że jest Pan zadowolony. Dziękujemy za pozytywną opinię.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ubrania strauss stosuje w mojej pracy…

Ubrania strauss stosuje w mojej pracy od ponad 10 lat .
Najlepsze , najbardziej wytrzymałe ubrania na rynku .
I przede wszystkim nie wyglądasz jak robol tylko profi a to ważne przy kontakcie z klijentem .
Gorąco polecam

Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Z pozdrowieniami, Mariola

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo mocne i wygodne ubrania.

Bardzo mocne i wygodne ubrania.
Przy bardzo intensywnych pracach istalatorskich są nie do zdarcia.

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za ścietną opinię.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak odpowiedzi o zapytanie o nadruk

Napisalem zapytanie o mozliwosc nadruku haftem i do dzisiaj nie mam ofpowiedzi.

Antwoord van STRAUSS

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby zostawić nam recenzję! Bardzo prosimy
o kontakt z działem obsługi na  info@strauss.pl (mailto:info@strauss.pl)

Buty strasznie nie wygodne

Buty strasznie nie wygodne. Źle leżą i ocierają palce.

Antwoord van STRAUSS

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby zostawić nam recenzję! Przepraszamy,
że nie mogliśmy spełnić Państwa oczekiwań. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego
dobrego

Żetelna firma

Żetelna firma, jakość świetna, serdecznie polecam ☺️

Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Z pozdrowieniami, Mariola

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragiczna obsługa. Produkt bardzo dobrej jakości

Produkt jest bardzo dobrej jakości jednak kontakt z personelem tragiczny. Pomylono adres faktury z adresem dostawy, przez co faktura została wystawiona na złe dane. Pomimo wielokrotnych prób kontaktu odnośnie korekty faktury moja wiadomość została bez odpowiedzi.

Dzień dobry Panie Robercie,

bardzo dziękujemy za opinię. Przykro mi, że ma Pan takie doświadczenia. Proszę o kontakt z info@strauss.pl a chętnie sprawdzę Pana sprawę.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Spodnie są dobre, buty bywają słabe

Spodnie są dobrej jakości, długo się trzymają.
Buty są słabsze, kilka par miałem, reklamowałem bo nie wytrzymały okresu gwarancji.
Minusem są ceny odzieży i obuwia. Plusem wygląd zewnętrzny.

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię. Chętnie pomożemy w doborze butów do wykonywanej przez Państwa pracy. Prosimy o kontakt z info@strauss.pl

Paczka nie dotarła

Paczka nie dotarła. Przez 3 tygodnie czekania każdego dnia na przesyłkę, otrzymałem informację, że odmówiłem przyjęcia przesyłki, a nigdy kurier nawet nie dojechał ani nie zadzwonił. Nikt się ze mną nie skontaktował, że przesyłka nie może być dostarczona. Nie dostałem nawet informacji, że paczka wróciła na sklep. Dopiero wczoraj nawiązaliście kontakt, z którego w sumie nic nie wynikało.

Dzień dobry Panie Piotrze,

dziękujemy za opinię. Bardzo mi przykro. Bardzo proszę o wiadomość na info@strauss.pl a chętnie sprawdzę co się wydarzyło.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekcja od momentu otwarcia strony

Świetna prezentacja produktu w zakresie wizualizacji, doboru rozmiaru i przeznaczenia . Wysoka jakość,
o której zapomina dziś większość producentów.
Wzorcowa dbałość o wygodę i bezpieczeństwo przy zachowaniu najnowszych trendów w stylistyce . Doskonały serwis przed i po sprzedażowy.

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nam miło.

Czas realizacji chyba 3 tygodnie

Czas realizacji chyba 3 tygodnie, poczym kurier napisał wiadomość że prosi o kontakt i już nie odbierał. Tragedia nie polecam

Dzień dobry Panie Jakubie,

dziękujemy za opinię. Sprawdziłam Pana zamówienia. Jeśli ma Pan trudności z dostawą, bardzo prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta. Wtedy chętnie skontaktujemy się z fimą kurierską.

Słabo

Ze względu na brak możliwości przeksięgowania pieniędzy wymiana butów na inny rozmiar to jakiś koszmar. Brak możliwości otrzymania FV w formie elektronicznej. Nie każdy pracownik dużej firmy ma dostęp do KSeF.

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za opinię. Wypracowaliśmy taką politykę zwrotów z uwagi na nasze doświadczenia. Przykro nam, że ta forma nie odpowiada Państwu, jedak inne duże firmy opracowywują zwroty dokładnie w taki sam sposób. KSEF został wprowadzony w Polsce i nie możemy działać przeciw prawu. W razie pytań zapraszamy do kontaktu z info@strauss.pl

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.