Krijg geen aanmeldcode/sms
Al een aantal keer een aanmeldcode aangevraagd maar helaas krijg ik op mijn telefoonnummer maar geen sms binnen, ik kan dus helemaal niks met deze app , jammer.
Mobile and web based platform collecting and relaying specific consumer insights and geolocation in real time in order to provide business clients with information they simply couldn't get otherwise.
Goswell Road 90, EC1V 7DF, London, Frankrijk
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik had voorheen positieve ervaringen met Streetbees. Kon redelijk wat enquetes doen en ze betaalden snel uit. Dat is inmiddels veranderd. Ik wacht al ruim een maand op de uitbetalingen en het is onmogelijk om support via de app aan te vragen.
Slechte ervaring
De korte enquête voor 15 cent gaan nog wel
Maar de grote van 1.50 of 2 euro al 3 keer afgewezen
Precies gedaan wat er stond
Goede duidelijke foto's erbij en uitleg
Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken

Antwoord van Streetbees
Ik vond het altijd erg leuk. Jammer dat ze gestopt zijn.

Ik kom niet verder.
Ik kan geen foto's maken. Ze zouden het door sturen maar het probleem is nog steeds niet opgelost.

Antwoord van Streetbees
Leuk jullie antwoord hier met neem opnieuw contact op. Om vervolgens nog niet verder geholpen te worden. Echt waardeloos zo!!!

Antwoord van Streetbees
Heel leuke app met korte vragen over dagelijkse ervaringen. Zodra je verhaal is goedgekeurd ( wat niet altijd zo is, maar dat kan je controleren) krijg je je geld op paypal. Het gaat meestal niet over veel geld, maar het is leuk en op de duur krijg je nog een leuk bedragje samengespaard. Veel dezelfde vragen, maar dan heb je ook telkens opnieuw de kans om te antwoorden en vergoed te worden.

Antwoord van Streetbees
Super leuke app. Al heel wat verdient en ook gekregen.
Alleen een paar x 3,5 euro wacht ik nog op.
Iemand een idee hoelang dit kan duren voordat dat gestort word op PayPal??

Antwoord van Streetbees
Al redelijk wat enquêtes kunnen invullen. Leuke onderwerpen, maar vaak hetzelfde. Ze betalen wel uit, maar dit duurt soms wat langer.
Onlangs een probleem ervaren dat werd opgelost.

Leuke en eerlijke app.
Jammer dat ik nu al 2 dagen geen opdrachten meer krijg.
Grts, Patricia

Antwoord van Streetbees
Ik vond het geweldig om mee te spelen met street bees, er zouden elke week nieuwe onderwerpen komen, maar de vragen zijn nog steeds hetzelfde, en veel vragen over alcohol, er zijn ook mensen die niet uitgaan naar een cafe of ander uitgaans gelegenheden omdat het ook gewoon niet te betalen is! Hoop dat jullie er wat aan gaan doen zoals jullie beloven elke week nieuwe vragen aub. Voor de rest vond ik het een leuke bezigheid!

Antwoord van Streetbees
Totdat een bepaalde tijd ging het heel goed. Maar toen de app het niet meer en als ik opnieuw de app download zegt hij dat mijn telefoonnummer geblokkeerd is.

Ik kan niet meer inloggen mijn nummer word geblokkeerd wat nu anders top ap0

Antwoord van Streetbees
Al een paar verhalen ingevuld. Zou al enige tijd uitbetaald zijn via PayPal. Niets te zien natuurlijk en PayPal legt probleem bij streetbees en viceversa. Dus geld kwijt

Antwoord van Streetbees
De eerste dagen werkte de app prima. Ik verstuurde een aantal verhalen en werd er netjes voor betaald. Tot de app me weigerde in te loggen. Ik kreeg de melding dat mijn nummer geblokkeerd werd en dat ik geen nieuw account kon aanmaken. Ik wil graag terug toegang tot mijn account, er stonden namelijk een aantal verhalen klaar om betaald te worden, die betaling is ook nog niet binnen.
Edit
Ze hebben mijn account geblokkeerd omdat ik vanuit het buitenland de app open. Ben al mijn verhalen die moesten worden uitbetaald kwijt nu! Slechte app dit kan niet.

Hallo
Ik heb nog steeds geen verhalen gekregen en nog steeds geen geld verdiend heb de app al 4dagen

Antwoord van Streetbees
Ik werk al een tijdje met "Streetbees" en lke keer betalen ze mij heel netjes.
het is soms maar een paar minuten werk en dan is het vaak binnen een aantal weer geregeld.
En daar geef ik mij 5 sterren.