Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oszustwo!!!
Zamówione zostały trzy rzeczy przyszła jedna po dwóch miesiącach.
Uwaga to zdecydowanie oszustwo!!!
I bought my sister a pair of tracksuits…
I bought my sister a pair of tracksuits for christmas. It's been a month since I paid for them and not only did I not get the product, but I'm also getting ignored when asking for a refund. Tried reaching out over their email, through their website... Nothing. Do NOT buy from this website, they will most likely scam you and ghost you afterwards.
No goods received
Czekam już ponad 3tyg na paczkę za…
Czekam już ponad 3tyg na paczkę za ponad 1350zl i nadal jej nie ma nigdy niekupujcie z tamtąd to jest scam
Cheap stuff
We ordered a sweater and received it after a long wait.
The quality is terrible, it's poorly sewn and doesn't match the picture on the website. Just cheap knock-off goods, nothing else! We expected more for this price!
streetwearcountry sklep
Zamówiony towar koszulka 149,99 zł i bluza 189,99 zł, z nadrukami bardzo słabej jakości, a w dodatku drogi. Materiał bluzy niestety gorszy niż z bazaru. Nie warte ceny. Słaby kontakt e-mailowy ze sklepem. Dodzwoniłam się w końcu na nr tel z regulaminu. Może uda się zwrócić
zwrot zakupionego towaru,
Zakupiony towar zostal odeslany do sprzedawcy,od tej pory brak kontaktu oraz brak zwrotu wplaconej kwoty.Jakosc otrzymanych rzeczy bardzo zla.Odradzam dokonywanie zakupow .Ukradli pieniadze - tak to sie nazywa wg.prawa.
11.09.2025
Unikać
Towar otrzymałem, ale próba jego zwrotu w terminie 14 dni bezskuteczna. Sklep nie odpowiada na maile.
No answer and No Money return after…
No answer and No money return after sending back items according to the terms of contract.
Absolutely awful company.
Absolutely awful company.
No proper customer service, never responded to any emails and never sent the package out to be delivered.
Horrible store. NEVER buy from them
zamówienie
zamówiłem sweter i zapytałem ich ile trwa dostawa i napisali mi że od 14 do 20 dni po upływie tego czasu nie dostałem zamówienia a kontakt się urwał