1. Muziekwinkel
  2. Boekwinkel

Stretta Music ist Dein Online-Fachhandel für Noten und Notendownloads. Mit über 1,6 Million Artikeln, darunter rund 600.000 digitale Noten, finden Musikerinnen und Musiker aller Stilrichtungen genau das Richtige. Ob Klassik, Jazz, Pop, Blasmusik oder Orchestermusik – unser Sortiment bietet Noten für Klavier, Gitarre, Streicher, Bläser, Chor und mehr. Profitiere von unserer fachkundigen Beratung durch aktive Musiker sowie von regelmäßigen Übetipps, Porträts und Empfehlungen in unserem Stretta Journal, Campus, Newsletter und auf Social Media. Finde Deine perfekten Noten bei Stretta Music – als Printausgabe oder sofort zum Download!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestelling onvindbaar

Ik bestelde 2 boeken. Ik kreeg al vrij snel een mail dat de bestelling met 3 dagen vertraagd was. Daarna nog een mail, een nieuwe vertraging van 7 dagen. Ondertussen zijn we een maand later. In mijn account op de website kan ik de bestelling niet meer terugvinden. Ik krijg geen update meer over de levering. Het geld ging wel van mijn rekening.

20 januari 2026

Hallo,

Het spijt ons dat u ondertussen geen verdere informatie van ons hebt ontvangen. Uw pakket wordt vandaag verzonden; u ontvangt hierover nog een e-mail van DHL. We zien uw huidige bestelling toegewezen aan uw klantaccount, maar aangezien we bezig zijn met een herlancering, kunnen er incidentele fouten optreden, onze excuses hiervoor. Maar misschien werd alleen uw oude bestelling van enkele jaren geleden niet meer weergegeven.

We hopen dat de bladmuziek snel aankomt en wensen u er veel plezier mee!

Met muzikale groeten,
Uw Stretta-team

alles kwam optijd en wel

alles kwam optijd en wel, op de locatie van bestemming. desalniettemin was de link die werd gestuurd om de te kijken waar en hoe het met het pakketje was niet bruikbaar oftewel het werkte niet

10 februari 2026

Antwoord van Stretta Music

Hallo, bedankt voor uw positieve beoordeling! Zonder meer informatie is het moeilijk te zeggen waarom de verzendstatus niet correct werd weergegeven. Mogelijk hebt u een pop-upblokkering of verhindert uw e-mailclient het openen van links, of hebt u de link te vroeg gecontroleerd en was de verzending nog niet geregistreerd... Als u opnieuw bij ons bestelt en de fout zich opnieuw voordoet, stuur ons dan een bericht naar redaktion@stretta-music.com met de details van wat er precies gebeurt wanneer u de link opent, zodat we u onmiddellijk kunnen helpen.

Uw Stretta-t

Bestel niet in december!

Ik heb een week geleden iets kleins gekocht, een speelklokje, maar ze hebben het nog steeds niet fysiek verzonden, enkel elektronisch aangemeld bij DHL. Ze hebben eindelijk (22-12-2025) op een mail gerageerd en bij DHL een klacht ingediend.
Ff wachten of dit tot resultaten leidt....
3 januari, de status van de verzorging:
Vr, 02.01.2026, 06:36Groot - Brittannië
De zending wordt naar het land/de regio van bestemming vervoerd.

Ik dacht dat het van Duitsland kwam maar het is nu in Brittannie, wellicht al op weg naar Nederland🤭

Maandag 5 januari 2026, 11:03, Nederland

De zending wordt momenteel door de douane afgehandeld voor import in het land/de regio van bestemming.

Poehee, het is al in Nederland ondanks de sneeuw!

Na 25 dagen is het binnen👏👏👏👏,
jammer dat het muziekdoosje een goedkope kartonnen omhulsel heeft

16 december 2025

Hallo,

Het spijt ons dat de verzendbevestiging u niet verder helpt. We kunnen u verzekeren dat het pakket op dezelfde dag dat u de bevestiging van DHL hebt ontvangen, ook is verzonden. Helaas lijkt er bij de verzenddienstverlener een technisch probleem te zijn opgetreden, mogelijk als gevolg van het toegenomen aantal pakketten. Als uw pakket morgen nog niet is aangekomen, regelen we een vervangende levering voor u. Onze klantenservice zal uw e-mail vandaag nog beantwoorden; momenteel moet u helaas rekening houden met een wachttijd van ongeveer 3 werkdagen, maar na de kerstperiode zou het weer sneller moeten gaan.

We duimen dat het pakket nog op tijd aankomt!

Met muzikale groeten,
Uw Stretta-team

Addendum: Het spijt ons dat u nog steeds op uw pakket wacht, maar we zijn blij dat het nu in ieder geval op de juiste koers ligt! Helaas heeft DHL het pakket verkeerd doorgestuurd. Het adres op het pakket komt overeen met het adres dat u hebt opgegeven. We hopen dat u de muziekdoos eindelijk snel in handen hebt!

Aanpassing eerdere review

Graag had ik een eerdere review aangepast, er was een vergissing gebeurt met het verzenden van mijn bestelling, maar is dankzij de inzet van stretta music nu wel terecht gekomen, hartelijk dank hiervoor,
Bohets Marie

11 maart 2025

Oplichting stretta music

Heb op 19/02/2025 een bestelling geplaatst bij stretta music, betaald en niet aangekregen, heb verschillende mails gestuurd waar ik zelfs geen antwoord op krijg, wanneer je de Tracking-id intikt om je bestelling op te sporen bij DHL krijg ik een mededeling dat deze nummer niet bekend is bij hun, dus ik ben fijn opgelicht, moet een correctie toevoegen, heb nu een antwoord gekregen dat het boek per ongeluk naar Australië gestuurd is en dat ik oftewel een ander mag kiezen of mijn geld terugvragen, ben benieuwd
Bohets Marie

6 maart 2025

heel moeilijk zoeken

heel moeilijk zoeken, eenvoudige nummers kennen ze schijnbaar niet, inhoud van boeken word slecht weer gegeven

22 december 2024

Antwoord van Stretta Music

Hallo, bedankt voor uw feedback. We willen de gebruikerservaring voortdurend verbeteren en ontvangen graag specifieke voorbeelden van hoe we de weergave en het zoeken kunnen verbeteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice op info@stretta-music.com. Er is een grote update gepland voor de nabije toekomst, die mogelijk al een aantal van de door u genoemde problemen aanpakt.

Uw Stretta Team

Ik heb 3 weken geleden een boek besteld…

Ik heb 3 weken geleden een boek besteld en reeds betaald … het bedrag is van mijn rekening gegaan , geen enkele bevestiging ontvangen en ook nog steeds geen boek ? Reeds een mail verzonden maar lukt niet , ook contact genomen via Facebook en daar ook geen respons ?, ondertussen dan toch in orde gekomen waarvoor dank

19 oktober 2024

Antwoord van Stretta Music

Hallo, het spijt ons dat u geen e-mails van ons heeft ontvangen. Je pakket is een paar dagen voor je beoordeling afgeleverd bij een filiaal, zoals we je ook op 21 oktober op Facebook hebben laten weten. Het kan zijn dat je geen bestel- of verzendbevestiging hebt ontvangen omdat je je e-mailadres verkeerd hebt getypt? De eerste letter komt twee keer voor in ons systeem. Als dit inderdaad een vergissing is, neem dan contact op met onze klantenservice via info@stretta-music.com zodat we het e-mailadres kunnen corrigeren.

Uw Stretta Team

Bladmuziek 2 bestellingen

De 2 bestellingen die ik heb gedaan, zijn beiden goed aangekomen. 1 ervan heeft even geduurd omdat de mail van logistiek bij ongewenste mail zat. De nladmuziek ging weer eerst terig naar Duitsland maar is dan, na email contact direct weer terig naar mij gestuurd. De boeken zijn in prima staat en goed verpakt. Vandaar 5 op 5. Top!!

17 september 2024

Perfecte levertijd

Het volledige bestelproces kan je perfect volgen in je account op de site van Stretta, via DHL en de Post. Bij bestelling vermeldde de site bij alle boeken 3 tot 5 weken levertijd. Alle bestelde items werden in 1 keer geleverd reeds 11 dagen na de bestelling! Dat was een aangename verrassing. Boeken zijn degelijk verpakt, waardoor beschadiging tijdens transport bijna niet mogelijk is. Bij Stretta Music ga ik zeker nog opnieuw bestellen!

3 april 2024

Prima klantenservice, levering keurig op tijd

Bij m'n bestelling, vorige week, had ik een typfout gemaakt in mijn mailadres, dus er kwam geen bevestiging in mijn mail. Ook kon ik niet inloggen met mijn mailadres na het aanmaken van een account, aanvankelijk zonder dat ik begreep hoe dat kwam. Op Trustpilot zag ik zeer positieve, maar ook zeer negatieve reviews, dus ik werd zenuwachtig, maar ik heb Stretta's klantenservice gemaild en mijn vermoeden van de typfout voorgelegd. Ik kreeg een dag of wat later een adequaat mailtje, mijn mailadres werd in hun administratie aangepast en de bestelling was inmiddels in behandeling. De bestelling kwam vandaag zonder enige vertraging binnen de gestelde termijn, alles top!

4 april 2022
Toon reviews in alle talen. (68 reviews)