Heel fijn contact met Desiree en de…
Heel fijn contact met Desiree en de producten zijn prachtig!!
Interieur webshop met een mix aan woonaccessoires, woondecoratie en meubels. De woonitems zijn met zorg geselecteerd en een reflectie van mijn persoonlijke stijl. De webshop combineer ik met blogs over onder andere reizen, interieur, vakantiehuizen en andere shops. Dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en die het verdienen om beschreven of genoemd te worden. AANGESLOTEN BIJ WEBWINKELKEUR. Al struinend door Pinterest kwam opeens de ingeving van Strong Desire; A strong wish to do or have something. Als ik zat te fantaseren aan een naam, voor een toen nog onbekende bedrijfsactiviteit, dan merkte ik wel dat ik heel sterk de behoefte had aan een naam met een dubbele betekenis. Daarom ben ik ook zo blij dat deze naam staat voor; mijn grote verlangen naar deze Interieur Webshop te samen met blog berichten en met een link naar mijn eigen naam; Desiree. Strong Desire; a strong wish to do or have something. Woonwinkel Meubels Stoelen Woody Stoel en stoelhoes Verlichting Keukenaccessoires Woonaccessoires Plaids Kussens Kaarsenhouders Vloerkleden Krukken Bijzettafels Vitrinekastjes Manden Wandhangers Vazen Spiegels Tuinmeubels Merken: Urban Nature Culture House Doctor Meraki Studio Femme Home Leeff by Netty woody chair, stoelen en stoelhoezen Bazar Bizar Nordal
Raadhuisstraat 34, 2406 AG, Alphen aan den Rijn, Nederland
Heel fijn contact met Desiree en de producten zijn prachtig!!
Het bestelde artikel werd supersnel geleverd.
Er bleek n mankementje aan te zitten.De eigenaresse stelde alles in t werk om met de leverancier zo snel mogelijk een oplossing te zoeken.
En voor de kerst was alles in kannen en kruiken.GEWELDIG!!!

Antwoord van Strong Desire
Prettige communicatie. Het werd snel geleverd. Uiteindelijk bleek het product niet te passen maar ik kon het zonder problemen terugsturen en het bedrag is snel teruggestort. Leuke spullen en verzorgde site, ik kom zeker nog een keer terug.

Antwoord van Strong Desire
Het is mijn favoriete online winkel geworden voor alles wat met interieur te maken heeft. De selectie is prachtig, de kwaliteit is uitstekend en de klantenservice is geweldig!