Aanleiding om Strooming uit te nodigen voor onderzoek waren schimmel- en condensklachten. Alles werd grondig onderzocht, ook zaken waar wij zelf niet aan hebben gedacht. Tevens heel veel tips ontvange... Toon meer

Strooming ‘wil je liever niet’ 😉 maar ‘ben je enorm blij’ als het nodig is! Door grondig onderzoek van Ricardo (fantastisch wat een vakman!) kwamen er zoveel ‘bijzonderheden’ aan het licht. Ricard... Toon meer

1. Milieuadviseur
  2. Aannemer

"Strooming is een onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van binnenmilieu, geluid en legionellapreventie. Samen bouwen wij aan een sterk merk dat staat voor 100% klanttevredenheid, kwaliteit en innovatiekracht. Dit doen wij door dagelijks onderzoek te verrichten waarbij wij opereren op het snijpunt van de techniek maar met empathie en aandacht voor de klant. Hierbij denken wij out of the box en zorgen dat wij niet in een tunnelvisie verzeild raken."

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Tochtonderzoek met duidelijke adviezen

Strooming ingeschakeld voor een tochtonderzoek in onze woning in verband met een koud en onprettig gevoel in delen van onze woning. Onderzoek werd uitgevoerd door de vriendelijke heren Wietze en Ricardo, met behulp van een warmtemeter en rookonderzoek. Gelukkig geen grote dingen, maar juist een aantal kleine zaken uitgekomen die als wij die verhelpen hopelijk gaan resulteren in veel meer wooncomfort.
Doordat zij onafhankelijk zijn (geen belang in promoten van bv isolatie of nieuwe kozijnen) gaan wij vol vertrouwen aan de slag met de uitgebrachte adviezen en suggesties.

29 september 2025

Helaas komen ze niet in Friesland

Helaas komen ze niet in Friesland. Kennelijk verdienen ze dan niet genoeg ofzo. Tijdens een aanvraag kom je er nog eens achter dat ze niet van plan zijn om naar Friesland te komen. Ik zou zeggen geef goed aan waar je verdienmodel zit zodat bezoekers van jou website duidelijk hebben waar je wel wil komen. 👎🏻

23 september 2025

Zeer tevreden

We hadden last van een vieze geur op zolder. Door het (rook-)onderzoek weten we nu waar het vandaan komt. Wij zijn zeer tevreden! Dirk en Wietze waren ontzettend aardig en hebben ons heel goed geholpen!

26 mei 2025

Superslecht bedrijf die de onderzoeken…

Superslecht bedrijf die de onderzoeken volledig niet serieus nemen. Wanneer er sprake is van ernstige geluidsoverlast doet Strooming alsof het geluid maar een paar keer voorvalt. Medewerkers zijn onprofessioneel en proberen je in een hoekje te drijven. Ze hebben een contract met de woningbouw om huurders dieper in een gat te laten zinken. Jullie moeten je diep en diep schamen hoe jullie te werk gaan! Ik hoop dat jullie 1 voor 1 jullie karma krijgen. Vieze mensen

20 mei 2025

Onderzoek ivm langdurige stank

Via de verhuurder werd Strooming ingehuurd wegens vele maanden stankklachten in mijn badkamer.
Op de Strooming website was voor mij onduidelijk met welke van de op de website gemeldde (onderzoek) apparaten zij zouden komen testen. Op de testdag bleek dat alleen een rookapparaat te zijn dat alleen ‘Iichte rooklekkage’ in mijn berging naast badkamer aangaf.
Waar nooit stankklachten waren geweest.
In de badkamer zelf werd wat ‘vreemds’ geroken maar omdat alleen het rookapparaat was meegenomen, kon dat ‘vreemds’ niet met apparatuur worden getest en bevestigd.
Omdat de verhuurder vervolgens besloot geen vervolgonderzoek te doen, bracht dit onvolledige ‘onderzoek’ mij nog veel verder in de problemen.
Strooming maakte de verwachtingen niet waar.
De vaak 24/7 nare stank bleef.

Ca 4 weken na het Strooming onderzoek werd door 2 bedrijven (plaatselijk loodgieter, en detectiebedrijf) bevestigd dat er achter mijn toilet een (zichtbare) NIET sluitende riool afvoerpijp was.
Toen die toiletafvoer na 14 dagen was vernieuwd, was alle rioolstank snel verdwenen.
He-le-maal verdwenen.

18 december 2024

Uitstekende service bij het opsporen…

Uitstekende service bij het opsporen van rioolgeur!

Onlangs hadden we last van een vervelende rioolgeur in huis, en gelukkig kwamen we in contact met Ricardo. Wat een vakman! Hij ging grondig te werk, stelde de juiste vragen en gebruikte professionele apparatuur om de oorzaak van het probleem snel te achterhalen.

Binnen korte tijd wist Ricardo precies waar de geur vandaan kwam en gaf hij ons een duidelijke uitleg over de oplossing. Zijn vriendelijke en professionele aanpak zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden. Dankzij zijn expertise is ons huis nu weer helemaal fris en geurvrij!

Wij raden Strooming/Ricardo en zijn service ten zeerste aan voor iedereen die last heeft van rioolgeur of afvoerproblemen. Bedankt voor de topservice!

21 februari 2025

Koudeval oorzaak gevonden

Afspraak maken gaat eenvoudig online. De site geeft ook duidleijke informatie over de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn.
Het uitgevoerde tochtonderzoek gaf via een rookonderzoek al snel aan op welke plekken de tocht vandaan. Niet alleen bij de deuren en openslaande ramen maar ook via enkele openingen in voegen waardoor via de spouw tocht naar binnen kwam. Gelukkig zijn de meeste problemen relatief eenvoudig op te lossen door vervangen van oude tochtstrips en enkele openingen afkitten.
Tot slot goed advies van Ricardo, maatregelen die zinvol zijn en welke eventueel aanvullend gedaan zou kunnen worden.

18 februari 2025

Er hing een gasachtige lucht in het hok…

Er hing een gasachtige lucht in het hok van de CV ketel. De CV monteur is hiervoor langsgeweest en wist na zijn onderzoek zeker dat er niks mis was met de ketel en dat er geen gaslek was. Omdat ik geen andere oorzaak van de lucht kon vinden heb ik uiteindelijk toch maar Strooming ingeschakeld om de oorzaak te achterhalen. En wat blijkt; wél een gaslek! Gevaarlijke fout van de CV monteur om dit niet zelf te constateren. Ik ben blij dat ik dankzij Strooming eindelijk weet waar het probleem zit en dat het nu opgelost kan worden. Erg vriendelijke en goede service! Bedankt!

16 januari 2025

Snel en makkelijk geholpen!

Ricardo heeft ons geholpen met het vinden van een tochtlek in het huis. Door toch even verder te zoeken dan de eerste logisch conclusies hebben we toch de meest aannemelijke oorzaak gevonden.
Bij de eerste afspraak had hij niet de goede apparatuur bij zich voor wat hij nodig achtte, maar kort daarop kwam hij met de juiste materialen voor een duidelijk onderzoekje thuis

8 januari 2025

Als u op zoekt bent naar een goede…

Als u op zoekt bent naar een goede accurate binnenhuis meting dan is Ricardo van Strooming zonder meer de juiste man .
Hij stelde zich keurig voor en ging heel doelgericht aan het werk wat ik als heel plezierig ervaarde.
Tussendoor gaf hij al de nodige uitleg en na alles gemeten te hebben heeft hij dit op papier voor me gezet en uitgelegd wat er mankeerde aan het binnenhuis milieu.
Al met al een mooie ervaring en heel goed advies.
Hartelijk dank Ricardo .

4 september 2024

Oorzaak vastgesteld en adviezen hoe nu verder

Snel een afspraak kunnen maken, waarbij Ricardo duidelijk uitleg en adviezen gaf wat er moet gebeuren.
Met deze adviezen, goed ventileren, ontvochtigen en contact opnemen met gevelreinigers gelijk aan de slag gegaan.
Moet nog wel 2 weken wachten op de uitslag van de monstername.

2 september 2024

Bepaalde plaats reserveren kan niet

Ik had een rustig tafeltje gereserveerd, maar bij aankomst werden wij verwezen naar een ander tafeltje. Daarbij werd vermeld dat er geen tafeltjes kunnen worden gereserveerd. Jammer dat niet van tevoren telefonisch of per mail contact wordt opgenomen om aan te geven dat dat niet mogelijk is, want ik vraag niet voor niets om een bepaald soort plekje.,Gelukkig was het niet druk en konden we alsnog plaatsnemen aan het tafeltje dat ik had gereserveerd.

18 april 2024

tocht in woning

Strooming ingezet bij tocht probleem in onze woning.
Deze heeft in ons huis testen en metingen uitgevoerd (binnen en buiten). Dit gaf een zeer duidelijk beeld waar de probleem gebieden zaten.
Ricardo heeft duidelijke uitleg gegeven over de tochtcirculatie en samen met hem kunnen overleggen wat eraan gedaan kan worden.
Kortom, een duidelijk beeld van de situatie door goede metingen en duidelijke open communicatie van Ricardo.
Wij zijn zeer tevreden.

11 april 2024

Er zat schimmel op onze binnen muren

Er zat schimmel op onze binnen muren. Conclusie van Strooming, er zit schimmel op de binnenmuren. Oorzaak slechte voegen. Maar de kitranden die rondom de kozijnen gescheurd en verdwenen en waarschijnlijk grote oorzaak van het vocht, dat is niet geconstateerd. Ook toezeggingen die erna zijn gedaan worden niet nagekomen. Oftewel een waardeloos rapport waar je verder niets mee kan.

19 februari 2024

Wij zijn zeer tevreden over het…

Wij zijn zeer tevreden over het vakkundige geluidsonderzoek inclusief rapportage door Strooming onder leiding van Rene Stok.
Strooming is zeer professioneel bedrijf en werkt met gekwalificeerd gereedschap om geluidsmetingen uit te voeren. Ook de begeleiding achteraf richting bezwaarmakers is heel professioneel aangepakt.
Cok en Jopie Barendregt

15 februari 2024