stropdassen.be Reviews

4,6

De bestelling werk rond de middag geplaatst, de levering was 's morgens in de vroege namiddag. De dassen zijn perfect en van goede kwaliteit. Spijtig dat man niet meer werkt en dus niet te veel dass... Toon meer

We hebben onlangs een kinderdas gekocht(heel moeilijk te vinden voor kinderen) bij Stropdassen.be.Voor mannen ruime keuze en mooie dassen,voor kinderen minder keuze maar wel aan te raden,kwaliteit is... Toon meer

1. Textieldrukwinkel
  2. Herenmode
  3. Huwelijksservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stropdassen.BE is de nummer 1 in stropdassen. Onze stropdassen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten. Tevens maken wij stropdassen met logo al vanaf 10 stuks. Onze klantenservice is u graag van dienst van 8.30 tot 21.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus u koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen u voor.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super!

mooi model (kinderdas), perfecte kleur, kwaliteitsvol materiaal

6 maart 2014

Absoluut een aanrader - snelle levering, goed verpakt en de bestelling zelf van hoogwaardige kwaliteit

Goede ervaring, via Google kwam ik op stropdassen.be uit. Keuzemogelijkheden in de store zijn uitstekend - het bestelproces verliep soepel, alles netjes bevestigd. De levering verliep zeer snel, de bestelling was goed verpakt, werd van de status van de verzending op de hoogte gehouden en het meest belangrijke - de bestelling zelf - is van goede kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

17 februari 2014

Mooie producten !

Mooie dassen , goede prijs/kwaliteit verhouding .
Communicatie kon wel iets beter. Pas na mail kreeg ik feedback over de status van de bestelling.
De 3.5 euro extra voor de luxe enveloppe (??) vind ik wel een veel te hoge prijs voor wat je krijgt = afrader !

29 januari 2014

Super!!!!!!!!!!!!!

Niet alleen was het product goedkoop, maar was de levering echt supersnel! gekozen voor de gratis standaardverzending bij mijn bestellen donderdag avond en het product werd al geleverd op ZATERDAG ochtend! klasse!

22 januari 2014

Oneindige keuze uit prachtige dassen !

Op stropdassen.be heb je een enorme keuze aan stropdassen, vlinderdassen... Wie hier zijn keuze niet vindt, is gewoon moeilijk :-)

Bestellen ging heel vlot en 2 dagen later stonden ze met mijn bestelling voor de deur. De dassen zagen er in het echt precies zo uit als de foto op de site.

Ook de prijs is een aangename verrassing !

De volgende keer dat ik een das nodig heb, surf ik meteen weer naar stropdassen.be.

3 september 2013

Netjes zoals het hoort!

Ik heb geleverd gekregen wat ik heb besteld, betaling verliep vlot...kortom verlopen zoals gedacht...zo hoort het

10 augustus 2013

Ongelooflijk snel ,de juiste bestelling ! Dank u wel.

hallo ,hier met mij!

Als je stropdassen wenst te vinden ga je naar deze website : Stropdassen.BE

Wij hebben er een bestelling gedaan en t was correct en met een vlotte levering .
Zelf hebben we dit adres ook ontvangen van een persoon die bij Combell werkt .Zij hadden er meerdere besteld.
Wou je dat eens laten weten hé ! Groetjes en tot later .
Cathérine

24 juni 2013

Met een dag vertraging geleverd en niet volledig

Was vol verwachting op de levering aan't wachten, deed ze open en wat bleek ik bestelde 3 dassen, waarvan 1 met luxe-verpakking en bij het openen zag ik dat slechts 3 plastiekverpakte dassen in het pakket aanwezig waren.
Heb dit dan via email gemeld en na een paar dagen kreeg ik dan de aangerekende luxeverpakking thuis geleverd.
Ik vind als je de optie geeft om te kiezen tussen verpakkingen dat er ook een controle moet gebeuren bij het inpakken, je moet ook extra betalen voor deze verpakking.
Ben wel tevreden, maar vond het vervelend dat ik voor die verpakking moest contact opnemen.

18 mei 2013
Reviews in alle talen tonen. (40 reviews)