Het product werd keurig netjes afgeleverd! Op tijd en klaar voor gebruik. Bovendien voldeed het product, leemzand, geheel aan de verwachtingen en hopen we nog lang plezier van te hebben.
Erg prettig in contact, levering sneller dan gepland maar in overleg. Plaats van bigbag door miscommunicatie niet helemaal zoals afgesproken maar is oké. Zou zo weer een bestelling plaatsen bij Struiz... Toon meer
Het bezorgen van de zakken was heel fijn. Ik wilde de zakken aan de zijkant van ons rijtje woningen, zodat ik vanaf daar de aarde naar de achtertuin kon brengen. Vanaf de voorkant was anders heel veel... Toon meer
Hoi! Wij zijn struiz. Wij geloven dat het aanleggen of renoveren van je tuin leuk moet zijn! Wij worden enthousiast van alles wat met grond te maken heeft, en dat enthousiasme steken we niet onder tuinstoelen of loungebanken. Onze expertise over grondproducten, grondbewerking en productie van grondsoorten zetten we om in tips voor jou en topproducten. Wij zijn hét startpunt voor iedere tuinklus en verkopen alle grondsoorten en producten die je nodig hebt; van ophoogzand tot teelaarde, van boomschors tot grind in big bags of losgestort. En heb je na je klus tuinafval? Met onze ophaalservice helpen wij je daar zo vanaf! Steek ook je schop in het zand. Binnen twee werkdagen kun jij al beginnen! Tof toch?
Rijnlanderweg 1085, 2132 MP, Hoofddorp, Nederland
- 085 792 7 792
- info@struiz.nl
- struiz.nl
Netjes op tijd in overleg en op de…
Netjes op tijd in overleg en op de juiste plaats!
Prima service
Prima service, bestelde product keurig op tijd geleverd door zeer vriendelijke chauffeur. Top
Goed(koop) en snel
Vulzand voor de tuin besteld op zondag. Dinsdag belde de planner nog even na om alles af te stemmen en een tijdsindicatie mee te geven. Woensdag werden de big bags bezorgd waarbij de chauffeur goed mee denkt en ze zo plaatst dat je nog zowel bij de schuurdeur als schuttingdeur kan.
De zakken zand zijn goed gevuld (wat boven de rand) en hee schoon. Er zitten maar weinig schelpen in. Kortom heel erg tevreden!
De onberekenbare factor in het project
Door een vergissing kwam mijn bestelling een paar dagen later dan verwacht. Kan gebeuren, maar wat de ervaring in zijn geheel onprettig maakte was het gebrek aan informatie. De planning is tot op de levering niet transparant. Ook de klantenservice leek daaronder te lijden. Ik moest er als klant zelf achteraan en zelfs toen ik eenmaal een tijdstip doorkreeg bleek de info niet betrouwbaar: bij navraag werd er 14:00-16:00 gezegd en de chauffeur stond om 11:00 al op de stoep. Kwam toevallig goed uit, maar de conclusie is helaas wel dat Struiz weinig gevoel heeft voor de logistieke uitdaging waar je als klant voor staat als je voor je project vier kuub zand moet verwerken.

Antwoord van Struiz
Netjes geleverd
Top, Super vroeg geleverd en keurig neergezet op afgesproken plaats !
Soepel proces
Bestelling verliep soepel, vriendelijke chauffeur bij levering. Goede prijs/kwaliteit
Fijne webshop, snelle service.
Makkelijk te bestellen!
Perfecte service, snelle service!
Makkelijk in de tuin te krijgen door de kraanmachine.
Hier ga ik zeker vaker bestellen als ik wat nodig heb..
Super service
Fijne communicatie.
Behulpzaam.
Goede kwaliteit.
Helemaal zoals je wilt!
Netjes afgeleverd
Netjes afgeleverd. Was precies via afspraak, chauffeur belde netjes vooraf. En dacht mee met het plaatsen van de zakken
Snelle levering en netjes geleverd
Snelle levering voor een goede prijs!
Snelle levering van het juiste zand dat er goed uitziet, en dan bedoel ik zonder andere troep, in een goede “big bag”. En dit voor een schappelijke prijs. Super! Alleen jammer dat de chauffeur aan mijn vrouw vroeg waar ze hem wilde zetten terwijl ik toch zo’n mooie foto had gestuurd. 😀
twee keer wat besteld. netjes van te voren gebeld super.
Heb 2 x via mail besteld. en gevraagd of ze me van te voren konden bellen( voor levering.) 2x netjes op tijd.
leuke chauffeur.
Denkt goed mee en reageren snel per whatsapp
Reageren snel per whatsapp. Had in eerste instantie één big bag besteld, maar toen bleek dat dat niet genoeg was, had ik via whatsapp weer contact opgenomen en kreeg ik (zonder meerprijs) twee andere big bags opgestuurd voor de totaalprijs van drie. Uiteindelijk had ik er maar twee nodig en ik kreeg ook keurig het bedrag van de derde zak terug. ophalen verliep verder ook helemaal prima.
Snel en zoals afgesproken…
Netjes en snel geleverd op afgesproken plaats, zonder dat ik daar zelf voor aanwezig moet zijn.
Dag van te voren besteld volgende dat…
Dag van te voren besteld volgende dat vroeg geleverd en over de schutting neergezet door de vriendelijke chauffeur ben bezig met werkzaamheden voor het volgende project en deze bestelling gaat gegarandeerd naar Struiz
Gave marketing!
Erg fijne aanpak: goed mailcontact, vrolijke chauffeur, telefonisch netjes de tijd doorgegeven en erg leuk met de kinderknuffel.