Inger was erg chagrijnig als ze mij te…
Inger was erg chagrijnig als ze mij te woord stond ,zei ze letterlijk, "ik heb jou ,al vaker gesproken",dus ik heb het erg druk !en je bent ook echt de enige die hierover belt,en ik begrijp jou punt ook niet dus ,schat(🙄)schat zeggen tegen een klant (🤨) op denigrerende toon)ik ga verder,"
ik stond hier echt van te kijken,mijn mond viel open van haar manier van doen,
Ik vroeg immers netjes iets over een certificaat,oke ze begreep het niet (wat natuurlijk echt helemaal niet erg is!) ).. want ik legde het steeds opnieuw rustig uit,
Maar dat ze het niet snapt reageert ze op mij af!!)ik snap werkelijk niet, dat je dit werk dan doet, terwijl ik alleen een probleem wil aankaarten,waar ik mee zit,ik denk dat het niveau waar ze mee denkt en handelt helaas niet overeenkomt met het geen wat ze behoort te doen,en ovetekomen plus nog begrijpen,en dat betreur ik echt,
Ik heb mijn abonnement opgezegd(je kunt ook via andere kanalen precies de zelfde workshops volgen!)😉
Inger van de "klantenservice" in Breda (nam overigens op met hallo met mals of pams of met: hope,echt ik zette me telefoon op mute omdat ik echt even dacht ,oh my God!!! ) En dan vroeg ik expres heel gewoon, sorry? wie ?... Studdy..... toch? Ja ook ,ja dat kan, antwoorden ze dan🙈🤭 erg onprofessioneel!)ik snap dat je de telefoon bediend,van meerdere cursus aanbieders,maar dan verzin je toch wat anders dan:" ja met hop" te zeggen..
Echter na het gesprek, heb ik mijn vraag neergelegd bij Stephan Rooyakkers,van de (welbekende)gezondheid-cursussen,die zijn cursussen bij o.a studdy heeft)ik vertelde hem dit hele verhaal,Hij was zeer vriendelijk,en hij gaf aan dat hij het naar vindt,en zelf niet zo werkt,Hij zei haar verder niet persoonlijk te kennen,en gaf aan dat als ik een certificaat nodig had of problemen daar nee had,die van hem is,(een van zijn cursussen)ik die dan gewoon via zijn klantenservice een andere mag aanvragen 🙂💯👍!!! Geweldig! Dit is iemand die luistert en je een fatsoenlijke (uitstraling) certificaat verstrekt, ipv de vaag uitziende van studdy !!!! De mevrouw van het bedrijf waar ik hem uit wilde gaan printen,verscheurde de certificaat toen ze hem uit geprint had 🤣😂ik zei: waarom doet u dat? Ze zei deze is fout er zitten blokken in ,dat hoort niet geloof mij!"😂😂ik zei ja schijnbaar wel ,ik heb er ook over gebeld!!!! Ze zei nee dat kan echt niet!!wat erg ,ik print anders wel een andere voor je uit,!!!)
Inger als je dit leest , schat(🙄) denk even na hoe je overkomt,bij de klant! Ik heb dit echt als heel vervelend ervaren,mede omdat ik de gene was die het gesprek probeerde te leiden,want je werd steeds brutaler!! onderbrak me continu!! luisterde niet!!en dat is echt zonde! Want je staat toch als visitekaartje voor een bedrijf vindt ik zelf ,maar goed jij ziet dat vast niet zo,dat snap ik inmiddels wel.
Jammer was nergens voor nodig geweest!
5 mei 2022