Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Toon meer
Jag är väldigt nöjd ! Hela processen känns trygg, enkel och smidig . Men kanske finns det förbättringspotential för säljare, exempelvis när en köpare är missnöjd med skicket på en bok så kan det ta li... Toon meer
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Contactgegevens
Växjö, Zweden
- studentapan.se
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Enkelt & smidigt sätt att sälja…
Enkelt & smidigt sätt att sälja kurslitteratur
Rekommenderas starkt
Smidigt och bra. Är det någon som försöker lura oss studenter på pengar och inga böcker kommer så hamnar alltid pengarna tillbaka hos oss som skulle köpa böckerna om vi inte får dem. Jag rekommenderar Studentapan starkt!
Snabbt och lätt att sälja
Så lätt att lägga till böcker man vill sälja, bara att scanna bokens streckkod! Hemsidan är tydlig och visar vart i säljprocessen alla böcker befinner sig, så det är lätt att se vilka böcker som ska postas och hitta frakthandlingar.
Smidig tjänst
Smidig tjänst, snabb leverans, lätt o hitta. Supernöjd!prisvärt!
En bra plats att kunna köpa läroböcker…
En bra plats att kunna köpa läroböcker billigare. Jag pluggar med mitt barnbarn och det underlättar att kunna köpa böcker han annars bara har tillgång till i skolan. Genom studentapans billigare priserna har vi möjlighet att köpa det vi behöver.
Det är enkelt att hitta på siten.
Superbra
Superbra! Sparade mycket på kurslitteratur och så är studentapans kommunikation också jätterolig! :). Leverans och kommunikation kring köpet var snabb och smidig. 10/10, vill använda igen!
"Begagnad" bok, helt sönderslagen.
Köpte en bok som var i "begagnat" skick och möttes av en sönderslagen och nedklottrad bok. Jag rekommenderar starkt er att inte handla här. Boken kostade 400 kr hos Studentapan och kostar 500 kr. Kostar den 80% av nypriset? Ja, då förväntar man sig en begagnad men ändå fin bok.
Enkelt sätt att sälja kurslitteratur
Enkelt sätt att sälja kurslitteratur. Gillar verkligen tanken med återbruk
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt att både köpa och sälja. Man får berättat hur man går tillväga samt uppdaterad längst vägen.
Bra och smidigt
Bra och smidigt. Det är bara att scanna isbn-kod och så får man förslag på prissättning. Allt funkar väldigt smidigt.
Fräscha, fina knappt använda böcker till ett bra pris.
Det fungerade mycket bra att beställa böcker från Studentapan. Jag fick fräscha, fina, knappt använda böcker som levererades omgående, för ett bra pris.
Super smidigt och sälja böcker via…
Super smidigt och sälja böcker via denna sidan. Även snabbt sätt och få betalt.
Bra och smidigt
Bra och smidigt. Sålt flera böcker här. Lite kort tid att svara vid köp.
Väldigt bra
Väldigt bra. Jag hade ingen orolig alls .det är väldigt väldigt bra och säkert till den som köper eller säljer 👍
Väldigt smidigt att både köpa och sälja…
Väldigt smidigt att både köpa och sälja 10/10 🤩
Ett bra ställe att sälja böcker!
Tycker att det är en smidig och enkelt sätt att bli av med böcker som bara tar plats hemma. De är jätte tydliga på alla steg tills du skickar boken/paketet. De har student vänlig guide på hur man kan packa/slå in paketet, vilket var jätte bra.
Smidigt att köpa begagnade böcker
Dit is Trustpilot