Bedrijfsgegevens

1. Onderwijsbenodigdheden winkel
  2. Onderwijsinstelling

Geschreven door het bedrijf

Studentkortet er enkel, rask og gratis sparing på nett og i butikk for elever, lærlinger og studenter. Få tilgang på over 250 rabatter med oss.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,5

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt og bra tilbud for oss studenter

Studentkortet er et veldig bra opplegg for oss studenter😊Det er veldig oversiktlig, slik at jeg enkelt finner fram til rabatter jeg kan benytte. Elsker at det er mulig å både se lokale tilbud i egen studentby, og at det er en oversikt over tilbud på nett. Anbefaler virkelig å bli medlem for å spare litt ekstra som student!👏🏻

30 juni 2026

Tusen takk for tilbakemelding og at du bruker Studentkortet.no 😊

Førsteinntrykket er veldig positivt

Førsteinntrykket er veldig positivt. Appen er oversiktlig, enkel å navigere i, og det ser ut til å være mange relevante rabatter. Det er alltid en ekstra glede å kunne spare litt, og det er fint å ha så mange studentfordeler samlet på ett sted.

6 mei 2026

Antwoord van Studentkortet.no

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en god opplevelse med appen. Vi håper du får like mye glede av den videre også. 🙌

Mange studentrabatter og gratis

Brukte Studentkortet når jeg var student. Mange rabatter å velge mellom, og veldig enkelt å bruke. Gratis er det også!

21 mei 2026

Hei Tor,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en god opplevelse med appen. Vi håper du får like mye glede av den videre også. 😊

Veldig bra

Veldig bra, genial nettside med rabatt for studenter!

15 mei 2026

Tusen takk for tilbakemelding og at du bruker Studentkortet.no 😊

Anbefales!

Som student uten studielån, merker jeg at at det har vært veldig nyttig å ha Studentkortet-appen. Studentkortet har mange ulike rabatter på mange kategorier, noe som gjør det mye enklere å spare i det lange løp. Veldig fornøyd!

18 mei 2026

Free membership

Free membership, best codes for students & easy to use!

29 april 2026

Antwoord van Studentkortet.no

Thank you for the feedback! It means a lot to us that you've chosen to use our app. We're glad it's been a positive experience for you, and we appreciate your support. 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spinnet et premiehjul og vant premie

Spinnet et premiehjul og vant premie. Så fikk jeg mail litt senere at de hadde gjort feil så jeg vant ikke noe uansett. Dårlig gjort

17 juli 2024

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi skjønner veldig godt at dette føltes skuffende, og vi beklager virkelig at det ble slik.

Det oppsto dessverre en teknisk feil med premiehjulet, som gjorde at enkelte brukere fikk feil beskjed om gevinst. Derfor måtte vi sende ut en korrigerende e-post i etterkant.

Vi forstår godt frustrasjonen dette kan ha skapt, og beklager på det sterkeste forvirringen rundt dette.

Elendig platform

Bruker sjeldent denne service som student, men når jeg så velger å bruke den og ska inn på en kode, så crasher siden. Dette var tilfældet 40 min og prøvde fra telefon, safari, chrome og tilmed firefox på macbook. Den fungerte helt frem til koden skulle vises og nu skriver den feil på alt.

30 november 2023

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er leit å høre at du møtte problemer da du skulle bruke tjenesten. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Dette er IKKE gratis!

Dette er IKKE gratis som de reklamerer for. De tar betalt over mobilregningen din (maskert bak Strex mobilbetalinger). Hvordan de har fått mitt samtykke til medlemskap klarte de ikke å supplere med når jeg konfronterte de med at medlemskapet faktisk kostet oppimot 50kr per måned.

Skulle gått an å gi de fengselsstraff istedenfor 1 stjerne.

23 april 2023

Hei Halvard,

Takk for tilbakemeldingen. Selv om denne anmeldelsen ble skrevet for en tid siden, er det leit å høre at du satt igjen med denne opplevelsen.

Appen og medlemskapet har alltid vært gratis å bruke, og vi beklager dersom det har oppstått misforståelser rundt dette.

Svindel

Rett og slett svindel. De påstår at medlemskapet er helt kostnadsfritt men har trukket penger per sms de har sendt. Styr unna, her sparer man ingenting.

15 april 2021

Hei S Johansen,

Takk for at du delte opplevelsen din. Vi synes det er trist å lese at du oppfattet tjenesten på denne måten.

Appen og medlemskapet er gratis, og vårt mål har alltid vært å hjelpe brukerne med å spare penger gjennom gode tilbud og rabattkoder. Vi beklager dersom noe har skapt forvirring eller ført til misforståelser.

Svindel - hold deg unna

Har blitt utsatt for det samme som andre skriver her. Aldri signert eller meldt meg inn med viten om kostnader. Ingen opplysninger om at det koster noe. Ingen steder. Men har altså betalt for å bli spammet av reklame i flere år.

Svindel, rett og slett.

22 december 2020

Hei Øyvind,

Takk for tilbakemeldingen. Selv om dette ligger noen år tilbake i tid, synes vi det er leit å lese at du hadde denne opplevelsen.

Appen og medlemskapet var gratis, men vi forstår at du opplevde situasjonen annerledes. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Svindler mobilregningen din

Verste tjenesten jeg har vært borti. Har nettopp funnet ut at de har fakturert mitt mobilabonnement hver måned i flere år med 10 kroner for en sms-tjeneste jeg ikke ante jeg betalte for. På smsene de sender er det ingen informasjon om at dette er en tjeneste som koster penger. Rett og slett svindel. Skamløst.

20 oktober 2020

Hei Ann,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at dette har vært en frustrerende opplevelse for deg.

Denne anmeldelsen gjelder forhold som ligger langt tilbake i tid, men vi synes likevel det er leit at du satt igjen med dette inntrykket. Vårt mål har alltid vært å være tydelige i kommunikasjonen med brukerne våre, og vi tar slike tilbakemeldinger på alvor.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Svindlere!

En stjerne er en for mye for slike svindlere!! Belaster mobilregningen uten å gi beskjed! Fikk beskjed om at det var gratis når jeg meldte meg inn og aldri gjort oppmerksom på vilkår for SMS kostnad

17 oktober 2020

Hei Adile,

Takk for tilbakemeldingen. Selv om dette er noen år tilbake i tid, er det leit å høre at du opplevde det slik.

Vi beklager at du satt igjen med inntrykket. Vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor og setter pris på at du delte erfaringen din. Appen og medlemskapet var gratis, men vi forstår at du opplevde situasjonen annerledes. Vårt mål har alltid vært å være tydelige i kommunikasjonen med brukerne våre.

Svindel

Svindel! De trekker av pengene dine uten å opplyse om det! Har tydelig vis betalt de en stund... Via at de sender deg SMS og trekker deg for SMSn uten at du sender noe. De tjener da penger på mange som ikke selv vet det.

12 februari 2020

Hei Mari,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du har hatt denne opplevelsen.

Denne anmeldelsen gjelder forhold som ligger flere år tilbake i tid. Appen og medlemskapet var gratis, men vi forstår at du opplevde situasjonen annerledes. Vårt mål har alltid vært å være tydelige i kommunikasjonen med brukerne våre. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Ikke bra

De har fjernet masse rabatt og svarer ikke/ignorerer henvendelser.

3 januari 2019

Hei K,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du har hatt denne opplevelsen.

Dette er en eldre anmeldelse, men vi setter likevel pris på at du deler erfaringen din. Tilbud og rabatter kan endre seg over tid, og vi beklager dersom du opplevde at vi ikke fulgte godt nok opp henvendelsen din.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.