Site werkt gemakkelijk, verzenden daarna ook zonder problemen en binnen no time geld op de bank. Helaas voor mij wel veel boeken die ze niet wilden hebben, maar gelukkig nog wel een aantal boeken nutt... Toon meer
Ik heb een tijd geleden contact gehad naar aanleiding van een retourkwestie via Bol (waar onder de naam ZoekjeBoek wordt gewerkt). Hierbij ontstond tegenstrijdige informatie over het retou... Toon meer
Omdat ik in België woon, wilde ik weten of ik mijn studieboeken ( uit Nederland) toch kon verkopen. Ik zocht per mail contact met de klantenservice en kreeg een paar uur later bericht met een voorstel... Toon meer
Ik had net zaterdag m’n boeken per dhl verzonden en ook zaterdag een richtprijs gekregen van €63, boeken zijn netjes verzonden en er staat direct nu op dinsdag al mijn richtprijs van €63 gestort op m’... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Eenvoudige manier om je boeken te…
Eenvoudige manier om je boeken te verkopen! Je krijgt duidelijke instructies wat je moet doen en na het versturen had ik het vooraf afgesproken bedrag binnen 5 dagen op mijn rekening.
Mijn ervaring met studieboekenverkopen.com
Mijn ervaring met studieboekenverkopen.com is helaas wat minder positief. Via studieboekenverkopen.com werd mij 32,50 voor een boek geboden. Na ontvangst van het boek gaf studeiboekenverkopen.com aan dat de waarde 0 was vanwege waterschade en kon ik een keuze maken uit ofwel vernietigen van het boek ofwel laten retourneren voor 10,90. De waterschade is echter minimaal en zeker niet van dien omvang dat het boek geen enkele waarde meer heeft. Ik kan het boek zelf nog aan een andere koper verkopen, maar door de kosten die ik voor het retourneren zou moeten betalen om het boek terug te krijgen, houd ik daar nagenoeg niets aan over. Ik had de kleine lettertjes beter moeten lezen!
Heel erg snel mijn boeken kunnen…
Heel erg snel mijn boeken kunnen verkopen voor een goede prijs. Het bedrag stond na 2 dagen al op mijn bankrekening. Top!
Vochtschade :)
Normaal schrijf ik geen reviews, maar ik ben echt teleurgesteld dat dit bedrijf bestaat. Ik had een boek dat 27 euro waard was gestuurd, en op andere sites zag ik dat het tussen 20-25 euro werd gekocht. Ik kreeg een mail terug waarin werd gemeld dat er vochtschade aan het boek was geconstateerd, waardoor ik slechts een schamele vergoeding kreeg. Dit lijkt mij niet terecht, aangezien het boek in goede staat was toen ik het verstuurde.
Ik verkoop hier geen boeken meer en zal hier zeker geen boeken kopen.
Positieve ervaring studieboeken verkopen
Ze kopen studieboeken en betalen daar een eerlijke prijs voor. Rond 1 dag na het inleveren van het pakket met boeken, kreeg ik een mail dat de boeken binnen waren. Dit was erg snel. Daarnaast stond het geldbedrag ook meteen op mijn rekening.
Ordernummer= 20574
Moet je vooral doen👍🏻
Ze geven een redelijke prijs. Veel meer dan andere opkopers. Betalen de verzendkosten, geven duidelijke instructies en betalen gelijk nadat de boeken binnen zijn. Als je een vraag hebt, wordt die snel beantwoord. 💯
Ordernummer(20542)
Zeer tevreden
Snelle beoordeling van de boeken. Realistische prijzen. Snelle afhandeling en betaling.
Aanrader verkoop studieboeken
Boeken opgestuurd voor de verkoop. Netjes via de mail een uitleg en verzendinstructie. Verkoopkosten worden vergoed. Na ontvangst van het pakket zeer snel mijn geld ontvangen, volgens afspraak. Zeer tevreden!
Review is erg slecht! Duur beter MP!
Hallo,
Voor een studie een hele gala aan boeken besteld voor ongeveer 800 euro. Helaas ging de studie niet door en ik wilde de boeken binnen een week terugsturen. Vervolgens kreeg ik een vragenvuur waarom ik de boeken terug wilde sturen. Het beleid geeft aan 14 dagen terugsturen zonder opgave van redenen... Ik denk dat ze dit daar anders interpreteren. Service is echt waardeloos... zoek aub elders je boeken. Ik vond op Marktplaats alle boeken voor een tiende van wat ik betaald heb;) tip!
Index books is een scam!
Goede service en snelle uitbetaling
Goede service en snelle uitbetaling 20538
Het was erg eenvoudig om de boeken op…
Het was erg eenvoudig om de boeken op te sturen, alles is prima omschreven. Wanneer de boeken eenmaal ontvangen zijn wordt het geld ook snel uitbetaald, super service! Ordernummer: 20537
Komen afspraken na
Komen afspraken na! Geld op dezelfde dag gekregen dat ze het hebben ontvangen.
Top bedrijf
De boeken van het weekend opgestuurd en gisteren was alles uitbetaald. Ik raad dit bedrijf iedereen aan. Het geld staat snel op je rekening bijgeschreven en alles is heel eenvoudig via de site te doen.
Ideaal. Werkt perfect!
Ideaal! Werkt handig. Ik heb al mijn oude boeken hier direct kunnen verkopen. Ik werd via de chat op de website vriendelijk geholpen en binnen no-time stond het bedrag al op mijn rekening. Echt een aanbeveling.
Boeken eenvoudig getaxeerd via de…
Boeken eenvoudig getaxeerd via de website. Vervolgens de boeken gratis opgestuurd en 2 dagen later stond het geld al op mijn rekening.
Oplichters
*Krijgt maar een kwart van het beloofde geld en dreigt met juridische stappen als je er iets van zegt/online wil gooien*
Ik las al een aantal negatieve reacties online en heb dus voor de zekerheid maar 1 boek gestuurd ipv meteen al mijn studie boeken.
En daar ben ik maar wat blij mee!
Na het versturen van mijn boek dat ruim €40,- zou opleveren kreeg ik een mail dat dit slechts €12,78 zou worden. Of ik moest zelf de kosten dragen om het terug te sturen, dit terwijl je zelf ook al de kosten draagt om het op te sturen en je dus nagenoeg niks overhoudt. Je wordt dus eigenlijk een soort verplicht/opgelicht het boek wel voor die prijs te verkopen.
Dit heb ik via de mail ook kenbaar gemaakt bij het bedrijf en binnen een uur had ik een mail terug met het dreigemend dat zij juridische stappen zouden ondernemen als ik hierover een review zou schrijven, bij deze :)
Stuur nooit je boeken hier naar toe!!
Werkt Super
Werkt Super! Mijn pabo boeken bijna allemaal kunnen verkopen. Gisteren de boeken verstuurd en vandaag het bedrag al ontvangen. Dankjewel!
Ik was een beetje bang of ze mn boeken…
Ik was een beetje bang of ze mn boeken zouden accepteren vanwege onderstaande reviews, maar binnen 3 dagen stond het geld op mn rekening! Super fijn! Ze boden ook het meeste geld ervoor, in vergelijking met bijvoorbeeld bookmatch of boekenbalie.
Perfect. Vlotte betaling
Perfect. Ik heb mijn boeken gisteren verstuurd en een dag later stond het bedrag al op mijn rekening. Aanrader!