Artikel heel mooi verpakt met vriendelijk dank u kaartje incl. Ook heel vriendelijk contact gehad via mail TOP!

De website was erg gebruiksvriendelijk. Ik kon gemakkelijk de artikelen bekijken d.m.v. verschillende foto's. Na mijn online aankoop kreeg ik een mail met duidelijke informatie. Enkele werkdagen... Toon meer

1. Namaaksieraden winkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Sieradengraveur
  4. Sieradenwinkel

Wij maken trendy juwelen en accessoires die jij kan personaliseren. Ontwerp en draag je eigen verhaal, of schenk een juweel met een dieper liggende betekenis aan een geliefde. HANDMADE JEWELRY I ENGRAVEMENT I PENDANTS I WEARYOURSTORY

4,7

Uitstekend

Heel aangename koopervaring

Er was gemakkelijke communicatie over het afhalen, ik kon het product eerst bekijken en de kwaliteit is top! Heel mooi gegraveerd en met fantastisch materialen. Goeie service, bedankt!

6 oktober 2023

Instant Happiness

Erg blij met mijn aankopen 🤗
Prettige communicatie, leuke items, snelle levering, prima verpakt met een persoonlijke toets en lekker snoepje erbij 🥰
Dankjewel dames en heel graag tot een volgende x

1 juli 2022

Uitmuntend!

Studio Me.Mo. heeft de leukste gepersonaliseerde juweeltjes! Ik draag m’n armbandje met m’n naam en geboortedatum elke dag! Je merkt dat ze heel veel belang hechten aan de beste kwaliteit. Het juweeltje is prachtig! Daarnaast is hun service uitmuntend, ik ben echt fan!

9 april 2022

Echte aanrader

De website was erg gebruiksvriendelijk.
Ik kon gemakkelijk de artikelen bekijken d.m.v. verschillende foto's.
Na mijn online aankoop kreeg ik een mail met duidelijke informatie.
Enkele werkdagen na mijn aankoop ontving ik mijn bestelling via de post.
Mijn sieraden waren netjes ingepakt en er zat zelfs een persoonlijk 'bedank briefje'bij.
Would purchase again!

25 maart 2022

Zeer goede prijs-kwaliteit en vlotte service! Echte aanrader!

Reeds vele juweeltjes besteld bij Studio Me.Mo en telkens enorm tevreden van de uitstekende kwaliteit en de vlotte service. De juweeltjes zijn zeer stevig en verkleuren niet wanneer je ze draagt onder de douche. Zeer goede prijs-kwaliteit. Ook leuk dat je nu kan gaan personaliseren d.m.v. de graveringen!

23 december 2021

Mooie betaalbare juwelen van topkwaliteit!

Al meerdere juweeltjes bij Studio Me.Mo gekocht en heel tevreden van de kwaliteit en hoe ze er uit zien! Ook heel tevreden van de service. Ik had een juweel met gravering besteld en twee dagen later kon ik het al ophalen in de winkel! Een echte aanrader! ☺️

27 augustus 2021

Aanrader!

Super mooie sieraden! Ik ben enorm blij met mijn armband met gekozen bedels. Ook de klantenservice werkt super snel en heel erg vriendelijk! 100% aan te raden en ik zou zeker weten opnieuw bestellen.

6 juli 2021

Leuke juwelen, topservice!

Ik heb bij Studio Me.Mo een super leuke ketting besteld. Ik heb er al vele complimentjes over gekregen! Mijn bestelling werd snel aan huis geleverd en was super mooi ingepakt! Er zat zelfs een persoonlijke boodschap bij, dit maakte het uitpakken een extra leuke ervaring. Studio Me.Mo is een echte aanrader als je op zoek bent naar leuke, persoonlijke juweeltjes!

18 april 2021
Logo Studio Me.Mo

Antwoord van Studio Me.Mo

Bedankt Michelle voor je leuke review!! Het doet ons erg veel plezier om dit te lezen <3

Zeer tevreden!

Hele leuke ketting gekocht bij Studio Me.Mo! Mooi verfijnd en degelijk! Je kunt jouw juweel samenstellen zoals jij het graag wil, dit vind ik zeker een pluspunt! Goede service en snelle levering. Een aanrader!

23 maart 2021

Een echte aanrader!

Ik was al een tijdje opzoek naar een leuk juweeltje met mijn initialen en bij Studio Me.Mo heb ik ze eindelijk gevonden! Je hebt veel keuze uit verschillende modelletjes en je kan ze bovendien ook nog eens eindeloos combineren! Super leuk 😍 Snelle levering en een een top-service!! Ik ga hier zeker nog eens bestellen, een echte aanrader!

18 maart 2021

Ik ben altijd opnieuw op zoek naar…

Ik ben altijd opnieuw op zoek naar mooie, leuke en hippe juweeltjes en deze heb ik bij Studio Me.Mo zeker gevonden!
Je kan de juwelen eindeloos combineren en ze verkleuren niet wat ik echt een PLUSpunt vind.
Ook een snelle levering en een mooie verpakking om je juweeltjes nadien ook in op te bergen.
Echt TOP!

17 maart 2021

aanrader!

Super mooie juweeltjes van goede kwaliteit.
Diverse collectie en voor ieder wat wils.
Heel blij met mijn aankoop, dankje voor de snelle leveringstermijn en topservice!

17 maart 2021
Toon reviews in alle talen. (23 reviews)