En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Toon meer
En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Toon meer
Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Toon meer
Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Specialklinik i Silkeborg
Borgergade 38, 8600, Silkeborg, Denemarken
- +4522266620
- mail@studioa.dk
- studioa.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg har fået lavet en fedtfrysning hos…
Jeg har fået lavet en fedtfrysning hos Studio A, og var i de bedste hænder! Mega god oplevelse, og glæder mig til at komme igen!💖

Antwoord van Studio A
I en alder af 39 år er jeg kommet igang…
I en alder af 39 år er jeg kommet igang med kosmetiske behandlinger for at se mere frisk ud i hverdagen. Jeg har fået lavet botox i mine smilerynker og et kindbensløft ved Maria i Silkeborg. Jeg er så glad for resultat og ser frem til at komme ved Studio A fremover 🙂

Antwoord van Studio A
Super professionelle og virkelig søde…
Super professionelle og virkelig søde medarbejdere og rigtig lækre lokaler

Antwoord van Studio A
Mega tilfreds med min hårfjernings…
Mega tilfreds med min hårfjernings behandling! Jeg har fået behandlet ryggen 4 gange nu og både min hustru og min frisør har bemærket at der er stor forskel.
Behandlingen har været utrolig behagelig - har nemlig før prøvet andre lasere som gjorde ondt. Og derfor var jeg nok også lidt skeptisk om det så virkede - men DET GØR DET!

Antwoord van Studio A
Behandling med laser - ren pengetank!
Behandling med laser for uønsket hårvækst.
På hjemmesiden oplyses der:
Vil du gerne slippe for ønsket hårvækst, en gang for alle? Hos Studio A bruger vi den nyeste teknologi i laser, der med tre bølgelængder kan behandle på alle hår- og hudtyper.
Vi oplever typisk 6 behandlinger er passende afhængigt af område og udgangspunkt med 4-8 ugers mellemrum.
Nu efter 6 behandlinger ingen forskel og 7.000,- fattigere!!!!!

Antwoord van Studio A
Super vejledning og professionel…
Super vejledning og professionel behandling. Meget tilfreds med resultatet.

Stor ros og anerkendelse til Studio A - Aalborg
I en alder af 65 år må jeg nok erkende, at min hud har brug for professionel hjælp såfremt mit ønske om et mere frisk udseende skal opfyldes.
Jeg valgte at konsultere Studio A i Aalborg, da jeg ud fra forskellige anmeldelser kunne læse, at denne klinik fremstår meget professionel med højt fagligt niveau.
Jeg har stor respekt for og tillid til professionelle behandlere, der formår at skabe en kontekst, hvor man som kunde bliver mødt, der hvor man er og man via vejledning/behandling opnår et æstetisk udseende således, at man forlader klinikken med en god mavefornemmelse og et stort smil på læben.
Jeg fik behandling v Studio A i Aalborg i går, hvor jeg fik fillers på kindben og i læberne, hvilket resulterede i et frisk udseende.
Herfra skal lyde stor ros og anerkendelse for veludført arbejde.
I får hermed mine varmeste anbefalinger og jeg vil med glæde og begejstring fortælle om min fantastiske oplevelse hos jer.

De varmeste anbefalinger til Studio A
Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.

Tryghed og høj profesionelisme
Om nogen kan Studio A og deres behandler Katrine i Aalborg finde ud af at bryde tabuet om mænd og kosmetiske behandlinger og føre en sikkert og trygt igennem fra start til slut. Høj professionelisme, faglighed og empati fra man sætter foden indenfor i klinikken. Tak for hjælpen Katrine med at give mig et mere friskt udtryk. Du har fået endnu en fast kunde.

Antwoord van Studio A
Farvel til rander under øjnene !
Nu er det en måned siden jeg fik filler i randerne under mine øjne, og jeg ser nu den fulde effekt af behandlingen. Det er SKØNT at kigge sig i spejlet om morgenen! Trods en baby på 5 måneder og afbrudt nattesøvn, ser jeg friskere ud end jeg har gjort i flere år !
Klinikken er lækkert indrettet, alle er super professionelle og der er ingen slinger i valsen - lige som man ønsker det!
Selve behandlingen tog kun under en halv time, og føles lige så naturligt som en tur til frisøren! Og efterfølgende man ligner sig selv, bare bedre!
Drømmer allerede om botox mellem øjenbryn og lidt i smilerynkerne !
Den største anbefaling!

Antwoord van Studio A
Imponerende oplevelse hos pigerne i Studioa
Jeg har idag været inde hos Studioa og har fået den bedste behandling at dygtige, kompentente og omsorgsfulde behandlere, Rikke og Katrine.
Jeg fik lagt filler i kindben og hage, hvilket gav mig et meget friskere og “slankere” look. Desuden har pigerne rettet mine læber, som fra gammel filler (lavet andetsteds) havde skabt lidt asymmetri i læberne. Dette blev rettet og ved blot 0,5 ml. Fik de ovenikøbet “vendt” mine mundvige, så jeg atter ser gladere ud. Jeg er simpelthen så imponeret over deres arbejde, hvad få ml. Kan tilføje min udstråling og “væren” i mig selv.
Sidst blev jeg vejledt i lækre ansigtsprodukter, som jeg også købte med hjem. Anbefalelsesværdig service med masser af tid til kunden. Jeg blev guidet igennem hele behandlingen og vejledt til hudpleje. Rolige og skønne kvinder - TAK!

Antwoord van Studio A
Jeg har været inde ved Studio A for at…
Jeg har været inde ved Studio A for at få lavet Profhilo af min hals og jeg er fuldt tilfreds. Jeg blev behandlet af Stine, som var sød, kompetent og som gav sig god tid til at forklare, hvad der skulle ske, for at jeg kunne føle mig tryg.
Rammerne i Studio A er flotte og indbydende og servicen er i top.

Kommunikationen er på plads
Kommunikationen er på plads. Venligt personale der lytter, det var den samme person jeg havde hver gang. Fik brynløft med Botox dog først med et OK resultat efter anden gang og jeg kunne godt ønske et større løft, da mine øjenlåg er ret så tunge i min lille alder af 40 år. Det er et fint alternativ til at udskyde øjenlågs kirurgi nogle år endnu som også giver ar for livet efterfølgende.
Xfreeze af dobbelthage-Jeg købte 3 gange med 10% rabat. Xfreeze giver ikke mig nok effekt til pengene og tiden brugt dertil, så jeg overvejer kirurgi i stedet.
Kan varmt anbefale dette sted til den Botox behandling jeg har fået.

Antwoord van Studio A
Endlig har jeg fundet det rigtigt sted…
Endlig har jeg fundet det rigtigt sted som jeg kan tror på. Siri

Studio A - Silkeborg
Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Studio A og har været fuldt ud tilfreds hver eneste gang.
Jeg er blevet mødt af en meget dygtig og kompetent personale (Maria) som har formået at opfylde mine ønsker hver eneste gang.
Varmeste anbefalinger herfra!

Studio A ,sygeplejerske Christine
Jeg har haft fornøjelsen at bliv behandlet af Christine Dahl Pold 2 gang.
Hun er dygtig og sød ,hun sørger for at man få en god oplevelse .

Fantastisk oplevelse!
Jeg har i et stykke tid ønsket mig lidt mere fylde i min overlæbe og bestilte derfor tid til filler i læberne hos Studio A i Aarhus. Jeg kom ind til en konsultation godt 5 dage før min behandling og fik en god og meget professionel snak med Christine om de nødvendige ting. Dagen på min behandling bliver jeg igen mødt med et smil og rigtig god behandling. Jeg var lidt nervøs, men da jeg kom ind i stolen og vi begyndte at snakke lidt, forsvandt nervøsiteten hurtigt igen. Christine var SÅ god til at spørger om jeg ville se nålen, om jeg ville vide hver gang hun stak og at jeg endelig skulle sige til, hvis jeg trængte til en pause. Undervejs snakkede vi om hvordan det ser ud og hvor der sagtens kunne være plads til mere. Behandlingen gik rigtig godt og med et perfekt resultat. De første 3 dage var mine læber meget hævet, men efter 3 dage blev de simpelthen så flotte og symmetriske og er det stadig. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, jeg vil helt sikkert komme igen.

Antwoord van Studio A
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Studio A i Aalborg, hvor jeg har fået ordnet min næse. Under hele behandlingen, følte jeg mig tryg i deres hænder. Mere kompetente kosmetiske sygeplejersker, tror jeg ikke man kan finde andre steder, end hos Studio A. Resultater er jeg ovenud lykkelig for, da jeg længe har været ked af!
Jeg har kun rosende ord at fortælle om klinikken, og vil anbefale alle på min vej, at aflægge dem er besøg.

Virkelig professionelt
Virkelig professionelt, naturligt og trygt. Jeg har fået lavet både botox (pande) og hårfjerning (ryg).
De bedste anbefalinger herfra!

Studio A - Silkeborg
Hele mit liv har jeg haft en dobbelthage, som jeg har været enormt ked af og usikker omkring. Jeg tog til en konsultation hos Studio A i Silkeborg, hvor jeg blev mødt af det sødeste personale, og fik en god snak med Maria. Hun var meget forstående, imødekommende og kunne sagtens følge mig i mit problem. Jeg blev anbefalet 3 behandlinger, og det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Resultatet er blevet så flot, og jeg er mere end tilfreds!
Hermed de varmeste anbefalinger til Studio A i Silkeborg, og til Maria!

Antwoord van Studio A
Lees meer over geverifieerde reviews.