Geen aankondiging hoe lang levering duurt. Bezorging was waardeloos! Vier maal wijziging en uiteindelijk bij afleverpunt buiten het dorp!
Vandaag kwam er een pakketje met zeven prachtige kaarten, waarvan drie extra als attentie, een lief briefje van Geertje erbij en alles mooi ingepakt in vloeipapier. Zo veel zorg en aandacht voor een s... Toon meer
Ik maak kunst, het liefst van dieren. Verder heb ik een voorliefde voor abstract en kleurrijk werk. Ik verdwaal graag in details. Iedere potloodlijn en penseelstreek telt. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, reizen, interieur en vintage design. Van mijn werk verkoop ik fine art prints. Deze zijn in gelimiteerde oplagen beschikbaar. Iedere print wordt genummerd en persoonlijk gesigneerd.
Junostraat 237, 2516 BR, Den Haag, Nederland
- 0618086195
- info@studiobinck.com
- studiobinck.com
Vraagt klanten om een review
Geen aankondiging hoe lang levering…
Mooie tekening
Mooie tekening. Keurig verpakt en snel ontvangen. De twee extra kaarten waren een heel aardig cadeautje :)
Hele mooie tekening en snelle bezorging
Super mooie kwaliteit print
Super mooie kwaliteit print in een kwaliteit lijst. Willem is een toevoeging aan mijn collectie.
P.S. heb nu 3 kunstwerken bij hun gekocht. Altijd super service, echt een aanrader.

Antwoord van Studio Binck
Super vriendelijk en een echte top…
Super vriendelijk en een echte top service.
Naast het feit dat het fantastisch mooie kunst is, is er ook een fantastische service.
Ik kreeg de foto lijst helaas kapot binnen maar had de volgende dag al een nieuwe foto lijst in de brievenbus.

Alle lof
Onze zoon/schoondochter hadden het schilderij met de schorpioenen uitgezocht als trouwcadeau. Echt een leuk schilderij. Verzending is prima gegaan en persoonlijk berichtje van kunstenaar met ook nog eens extra kaartjes was erg leuk.

Antwoord van Studio Binck
Mooie kaartjes en zorgvuldige levering
Ik heb net de kaarten binnen en ze zijn prachtig. Ik kreeg er 2 extra bij die goed passen bij de rest van mijn bestelling. Ook zat er een lief berichtje van de kunstenares bij.
Op de kaarten zat een 4+1 actie. Ik heb mijn voorkeur aangegeven via het contactformulier en daar kreeg ik snel reactie op. De bestelling is goed gegaan en snel geleverd.

Geweldige kaarten
Heel mooie kaarten besteld. Deze worden mooi verpakt en snel bezorgd, met een attent kaartje van de kunstenares.

Leuk bedrijf
Heel fijn contact gehad, mijn pakket was wat vertraagd bij post.nl
Kreeg per direct contact met mevrouw , inmiddels de mooie kaarten binnen
Ga zeker binnenkort weer wat bestellen. Een echte aanrader.

Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Snel besteld en snel geleverd! Prachtige illustraties waar ik al veel mensen blij mee heb gemaakt.

Antwoord van Studio Binck
Prachtige originele kaarten en snelle service
Prachtige kaarten. Snelle service, top! Volgende keer bestel ik weer!

Antwoord van Studio Binck
Mijn voorraad Studio Binck kaartjes was…
Mijn voorraad Studio Binck kaartjes was geslonken en omdat ik altijd zulke leuke reacties krijg na het versturen van deze mooie kaartjes heb ik nieuwe besteld en wat kaartjes extra gekregen😊, dank jullie wel Geertje en Rik!
Blij mee!
Groetjes Annette

Antwoord van Studio Binck
Me laten weten dat bij mijn bestelling…
Me laten weten dat bij mijn bestelling recht bleek te hebben op extra kaarten en welke ik dan graag zou willen hebben.
Keurig verpakt met een aardig kaartje erbij.
Kaarten kwamen heel snel wat ze natuurlijk niet helemaal in de hand heeft want je bent afhankelijk van post.nl

Mooie producten
Mooie producten, snelle levering, goed ingepakt met een persoonlijk kaartje!
Aanrader!

Antwoord van Studio Binck
Super lief contact en geertje heeft de…
Super lief contact en geertje heeft de kerst heel speciaal gemaakt omdat ze zo lief mee heeft gedacht en gewerkt aan het amazing cadeau voor mijn zoon
Mozart 1.1 hij was super blij❤️