Studio Binck Reviews

4,6

Geen aankondiging hoe lang levering duurt. Bezorging was waardeloos! Vier maal wijziging en uiteindelijk bij afleverpunt buiten het dorp!

Vandaag kwam er een pakketje met zeven prachtige kaarten, waarvan drie extra als attentie, een lief briefje van Geertje erbij en alles mooi ingepakt in vloeipapier. Zo veel zorg en aandacht voor een s... Toon meer

1. Kunstenaar

Ik maak kunst, het liefst van dieren. Verder heb ik een voorliefde voor abstract en kleurrijk werk. Ik verdwaal graag in details. Iedere potloodlijn en penseelstreek telt. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, reizen, interieur en vintage design. Van mijn werk verkoop ik fine art prints. Deze zijn in gelimiteerde oplagen beschikbaar. Iedere print wordt genummerd en persoonlijk gesigneerd.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie tekening

Mooie tekening. Keurig verpakt en snel ontvangen. De twee extra kaarten waren een heel aardig cadeautje :)

13 april 2026

Super mooie kwaliteit print

Super mooie kwaliteit print in een kwaliteit lijst. Willem is een toevoeging aan mijn collectie.

P.S. heb nu 3 kunstwerken bij hun gekocht. Altijd super service, echt een aanrader.

18 november 2025

Ha Rosa,

Wat een fijn bericht! Veel dank hiervoor en trots dat je al een hele collectie hebt uit ons dierenrijk ;).

Hartelijke groet en een fijne dag,

Prachtige kunst

Snelle verzending, prachtige kunst en heel goed verpakt.

14 oktober 2025

Ha Marinda,

Heel fijn om te horen dat de Art Mini goed is aangekomen. Very welcome, en veel dank voor je bericht :).

Geertje

Super vriendelijk en een echte top…

Super vriendelijk en een echte top service.

Naast het feit dat het fantastisch mooie kunst is, is er ook een fantastische service.

Ik kreeg de foto lijst helaas kapot binnen maar had de volgende dag al een nieuwe foto lijst in de brievenbus.

23 september 2025

Hi Wim,

Dank voor het lieve bericht! Heel blij dat stadsduif Sjaak een mooie plek bij je heeft gekregen in de collectie. Geniet ervan en fijn dat het zo is opgelost.

Alle lof

Onze zoon/schoondochter hadden het schilderij met de schorpioenen uitgezocht als trouwcadeau. Echt een leuk schilderij. Verzending is prima gegaan en persoonlijk berichtje van kunstenaar met ook nog eens extra kaartjes was erg leuk.

20 september 2025

Ha Josette,

Wat fijn dat je blij bent met 'Butter 'em up', en we zijn heel vereerd dat jullie dit werk als trouwcadeau hebben gekregen! De kreeften krijgen ongetwijfeld een prachtige lieve plek.

Geertje

Mooie kaartjes en zorgvuldige levering

Ik heb net de kaarten binnen en ze zijn prachtig. Ik kreeg er 2 extra bij die goed passen bij de rest van mijn bestelling. Ook zat er een lief berichtje van de kunstenares bij.
Op de kaarten zat een 4+1 actie. Ik heb mijn voorkeur aangegeven via het contactformulier en daar kreeg ik snel reactie op. De bestelling is goed gegaan en snel geleverd.

30 september 2025

Ha Isa,

Hartelijk dank voor dit fijne bericht! Blij dat alles goed is gegaan en dat je de kaarten in goede orde hebt ontvangen.

Fijne dag,

Geweldige kaarten

Heel mooie kaarten besteld. Deze worden mooi verpakt en snel bezorgd, met een attent kaartje van de kunstenares.

9 september 2025

Beste Hetty,

Hartelijk dank voor de lieve woorden!

Tot snel en een fijne dag,

Studio Binck

Goede service!

25 augustus 2025

Ha Bianca,

Veel dank voor je bericht en tot snel!

Mooie producten

Mooie producten, snelle service, vriendelijke mensen

29 juli 2025

Ha Caroline,

Hartelijk dank voor de fijne woorden! En hopelijk zien we je nog eens terug. Vast wel :).

Een fijne week,

Leuk bedrijf

Heel fijn contact gehad, mijn pakket was wat vertraagd bij post.nl
Kreeg per direct contact met mevrouw , inmiddels de mooie kaarten binnen
Ga zeker binnenkort weer wat bestellen. Een echte aanrader.

16 juli 2025

Beste Hetty,

Hartelijk dank voor dit bericht en uiteraard heel fijn dat je blij bent met de ansichtkaarten.

Hopelijk tot snel en een warme groet,

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Snel besteld en snel geleverd! Prachtige illustraties waar ik al veel mensen blij mee heb gemaakt.

9 juli 2025

Ha Maja,

Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de ansichtkaarten goed zijn ontvangen, en dat je er blij mee bent :). Ze krijgen ongetwijfeld een mooie nieuwe bestemming.

Studio Binck

Prachtige originele kaarten en snelle service

Prachtige kaarten. Snelle service, top! Volgende keer bestel ik weer!

28 april 2025

Beste Thirza,

Hartelijk dank voor je bericht! Heel fijn dat je blij bent met de kaarten en graag tot de volgende keer :).

Warme groet, Geertje de Ruijter

Mijn voorraad Studio Binck kaartjes was…

Mijn voorraad Studio Binck kaartjes was geslonken en omdat ik altijd zulke leuke reacties krijg na het versturen van deze mooie kaartjes heb ik nieuwe besteld en wat kaartjes extra gekregen😊, dank jullie wel Geertje en Rik!
Blij mee!
Groetjes Annette

18 februari 2025

Hi Annette,

Super leuk om te lezen! Hartelijk dank voor de lieve woorden en hopelijk worden de nieuwe kaartjes weer net zo goed ontvangen.

Geertje (en Rik ;))

Me laten weten dat bij mijn bestelling…

Me laten weten dat bij mijn bestelling recht bleek te hebben op extra kaarten en welke ik dan graag zou willen hebben.
Keurig verpakt met een aardig kaartje erbij.
Kaarten kwamen heel snel wat ze natuurlijk niet helemaal in de hand heeft want je bent afhankelijk van post.nl

17 januari 2025

Beste Marion,

Hartelijk dank voor dit fijne bericht en heel graag gedaan!

Fijn weekend toegewenst,

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering, goed ingepakt met een persoonlijk kaartje!
Aanrader!

17 december 2024

Antwoord van Studio Binck

Ha Itske, hartelijk dank voor je review! En belangrijker, fijn dat je blij bent met je bestelling! Fijne jaarwisseling toegewenst en hartelijke groeten, Geertje

Super lief contact en geertje heeft de…

Super lief contact en geertje heeft de kerst heel speciaal gemaakt omdat ze zo lief mee heeft gedacht en gewerkt aan het amazing cadeau voor mijn zoon
Mozart 1.1 hij was super blij❤️

17 december 2024

Beste Didi,

Veel dank voor je bericht. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en een hele eer!