Studiowannedoen Reviews 11

4,4

1. Stoffenwinkel
  2. Naaiwinkel

Bij ons vind je de mooiste stoffen en fournituren van Europese merken van hoge kwaliteit. Ook kun je mee op naaiweekend!

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

Prachtige stoffen, heerlijke weekenden

Fijne stoffen van echt goede kwaliteit, snel verzonden en altijd top service als je vragen of opmerkingen hebt. Ook ben ik al een paar keer meegeweest op de naaiweekenden van Studio Wannedoen, echt een aanrader! Gewoon een heerlijk verzorgd weekend op mooie locaties (ben o.a. in Limburg, Brabant en de Ardennen meegeweest), lekker eten, leuk gezelschap, en ook tijd voor niet-naai-dingen zoals een wandelingetje of gewoon een goed gesprek buiten in de tuin. De groep is heel divers dus ook als je niemand kent vind je altijd wel aansluiting.
Inmiddels een naaigroepje in Bodegraven gestart n.a.v. een naaiweekend :)

27 mei 2026

Heerlijk naaiweekend

In februari 2026 ben ik voor het eerst naar een naaiweekend gegaan. Wat een cadeautje voor mezelf was dat! Goed verzorgd, prima locatie en alle tijd om te lekker te naaien of wat je dan maar wilt doen. Echt een aanrader!

7 februari 2026

Mooie stoffen

Mooie goede kwaliteit stoffen en snelle reacties bij vragen.
Ook ben ik meegeweest met een naaiweekend. Fantastisch verzorgd.

26 april 2026

Goede stoffen en gezellige weekenden

De naaiweekenden/vakanties zijn heerlijk, Rowanne verzorgt alles super zodat je alleen maar hoeft te denken aan je naaiprojectjes. Het is heerlijk ontspannen. Alle stoffen die ik bij Studio Wannedoen heb gekocht zijn van hele mooie kwaliteit

23 april 2026

Studio Wannedoen

De naaiweekenden zijn weekenden waar ik naar uit kijk. De gezelligheid, lekker eten en drinken. Rowanne regelt alles tot in de puntjes.
De stoffen die Rowanne verkoopt zijn erg mooi en natuurlijk.
Studio Wannedoen is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, duurzame stoffen en weekenden vol naai inspiratie.

22 mei 2026

Een heerlijk naaiweekend

Al 2x een naaiweekend en 1x een naaivakantie met Studio Wannedoen gedaan. Van begin tot het einde goed verzorgd met lekker eten en drinken.
De luxe van de kamers en sanitair is afhankelijk van de locatie maar in basis altijd prima en schoon.
Zo'n naaiweekend is echt een kadootje voor mezelf!

26 april 2026

Naaiweekend Ardennen April 2026

Naaiweekend gedaan. 5 dagen met 15 gelijkgestemde creatievelingen in een villa. Wat een warm bad. Ja laat m'n collega's maar lachen, ik vond het geweldig. Je werkt aan wat jij leuk vindt, en het beste...het komt ook af! Waar je thuis de boel in de hoek gooit voor later, is er hier altijd wel iemand die je een zetje de juiste richting op duwt. Maar, niets moet, als je liever met een glas wijn in de tuin wilt gaan zitten, ook prima. Van 24 tot 66, van verschillend allooi, vroege vogels, nachtdieren, maar allemaal positief gestemd. Iederen even nice (laten we zeggen: naai-s) heb het iig als heel inspirerend ervaren. Sisterhood puur. Sew you later wat mij betreft

22 april 2026

Ik heb genoten van een enorm gezellig…

Ik heb genoten van een enorm gezellig naaiweekend georganiseerd door Studio Wannedoen. Alles was top geregeld en ter plekke ook wat van de mooie eco-vriendelijke stoffen gekocht die Rowanne is de webshop verkoopt. Mooie kwaliteit en superleuk aanbod.

5 februari 2026

Prachtige stoffen en fijne weekenden

De stoffen zijn van prachtige kwaliteit, ze blijven lang mooi en als je eenmaal met deze kwaliteit stoffen hebt gewerkt wil je niet meer anders! Daarnaast zijn de naaiweekenden van Studio Wannedoen altijd zo gezellig! Het is een combinatie van hard aan de slag met je project en een gezellige groep mensen met wie je ronduit kunt kletsen over de leuke naaihobby.

13 februari 2026

De naaiweekenden van Studio Wannedoen…

De naaiweekenden van Studio Wannedoen zijn voor mij jaarlijks terugkerende evenementen waar ik erg naar uitkijk. Heerlijk je eigen ritme en plan volgen, omringd door allemaal mensen met de zelfde hobby/liefde voor stoffen en naaien. En dan word je ook nog eens fijn verzorgd door Rowanne met lekker eten en een kopje soep of chocolademelk tussendoor. Super genieten!

8 februari 2026