Op 10 januari 2023 een boek besteld. Een maand later waren ze failliet. Toen heb ik een tijd later nog een belletje gehad van het bedrag die ik nog terug zou krijgen maar tot op heden nog niks ontvang... Toon meer
Hier moet je niet bestellen, kansloos. Ik bestelde in augustus boeken. In september waren een paar boeken nog steeds niet geleverd, deze heb ik geannuleerd. Vervolgens worden de boeken alsnog verstuur... Toon meer
Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te z... Toon meer
Onwijs slecht bedrijf. In heb in eind mei mijn boeken besteld. Deze in september nog steeds niet ontvangen. Als reactie daar op heb ik mijn bestelling geannuleerd en wacht ik inmiddels al enkele... Toon meer
Geen geld terug
In augustus 2022 heb ik een boek besteld bij Studystore. Omdat de levertijd lang duurde en ik het boek niet meer kon gebruiken in de periode waarin ik het nodig had, heb ik het geannuleerd. Na meerdere telefoontjes en mailtjes, beloftes dat ik het geld binnen 2 weken terug zou krijgen, zijn we nu een half jaar verder. Nog steeds geen geld teruggezien...

Eindelijk geld terug
Na diverse mailtjes over een specifieke uitgave van een boek, het boek besteld. Meteen na bestellen, bleek het boek niet voorradig. Heel frustrerend, vooral omdat ik voorafgaand de bestelling hierover geïnformeerd had. Bestelling geannuleerd. Geld zou binnen 2 werken retour komen. Dat is nu een maand geleden. Ik lees hier de reviews en ben bang dat ik naar mijn teruggave kan fluiten. Ga mij beraden bij mijn rechtsbijstandsverzekering.
Update: Een paar dagen nadat deze review is geplaatst, heeft Studystore op dit platform geantwoord. Bijna een week na deze review, is het geld overgemaakt.

Oplichters
Al meerdere malen contact gehad met dit bedrijf. Voor de storingen altijd besteld bij dit bedrijf en tevreden geweest. In augustus had het bedrijf al problemen. Toen heb ik een grote bestelling gedaan aan schoolboeken (€276,71). Deze heb ik geannuleerd omdat er na een maand nog steeds geen boeken onderweg waren, wel dit bedrag betaald dus. Al sinds augustus (nu 5 maanden geleden) “contact” met het bedrijf en nog steeds mijn geld nog niet terug ontvangen. Ze gaven steeds aan dat ze het zouden doorsturen naar de desbetreffende afdeling. Nu kreeg ik een mail dat ze failliet gaan. Ik krijg mijn geld waarschijnlijk dus niet terug….

Antwoord van Studystore
Van proces tot boek krijgen naar annuleren
Eind januari een boek besteld met als verzenddatum 1 februari. Niet dus. Meerdere malen contact gehad met elke keer weer een ander verhaal. Boek zou nog niet bij hun geleverd zijn (waarom kunnen we het dan wel bestellen??), boek is op voorraad en wordt zo snel mogelijk verstuurd, ohnee toch niet, het boek is nog niet in het magazijn verwerkt. Uiteindelijk het boek ergens anders besteld om het boek van studystore te annuleren. Is daar geen knopje voor? Dus na heel een proces om het boek te krijgen, gaan we nu maar weer heel het proces in om het boek te annuleren. Denk dat het een meevaller is wanneer ik het geld terug krijg. Echt een bizar slechte service. Het is dat ze al niet meer leveren, anders had ik het zeker afgeraden.

Antwoord van Studystore
Nog geen geld terug (OPLICHTERS!!)
6/9/2022 had ik mijn boeken besteld via Studystore. Het gaat om een bedrag van 304,63 euro. De levertijd hiervan werd steeds langer dan verwacht. Zo gaven ze aan dat het pas eind oktober zou komen. Daarom heb ik mijn aankopen ook geannuleerd. Tot heden heb ik nog niet mijn geld terug ontvangen. Ik wacht inmiddels al 5 maanden op mijn geld!!.
Ik raad Studystore zeker niet aan.

Waardeloos bedrijf !!!
Waardeloos bedrijf !!!
Leverde niet de boeken die we besteld hebben .
Verschillende keren gebeld en gemaild.
Wordt niks opgelost !
Ook meerde mails om het geld terug te storten maar laten dan niks meer van zich horen !
Dus als je daar je lesboeken besteld houd er rekening mee dat je je geld kwijt bent !!!!😡
Boek besteld en betaald maar niet geleverd en annuleren is niet mogelijk
Ik heb 28/3 mijn geld teruggestort gekregen. Hè hè. Afgehandeld…
14/1/2023 boek besteld en betaald. Er werd niets geleverd. Op 25/1/2023 en 5/2/2023 contact gehad met klantenservice. 1e advies was om te annuleren. Maar die optie is er niet op de site. 2e advies was te wachten op levering en dan te retourneren.
Vanavond 13/2/2023 mail ontvangen dat er NIET meer besteld kan worden en dat uitstaande niet-geleverde orders terugbetaald zullen worden.
WERKELIJK?
Ik wacht nog 1 maand…
Geld terug met rente!
Op 29 augustus 2022 boeken besteld, 12 september 2022 geannuleerd. Contact opgenomen in september, maar geen geld terug ontvangen. Op 17 oktober telefonisch contact gehad (na 25 minuten in de wacht te staan) mevrouw zei dat ze bezig waren met de terugbetalingen en dit automatisch verwerkt werd. Inmiddels nog steeds geen geld ontvangen. Hoe kunnen ze zo met studenten omgaan. We mogen inmiddels wel rente erbij ontvangen als we zo lang ons geld 'uitlenen'
Geeft aan boeken te kunnen leveren die…
Geeft aan boeken te kunnen leveren die niet leverbaar zijn. Staat niet toe te annuleren, geeft geen bericht over de status van de bestelling, en beloofd dingen die ze niet waar kunnen maken.
Ze stoppen er mee
Zojuist deze mail gekregen:
"Zoals jullie misschien al hebben gehoord, lukt het ons helaas niet om onze technische problemen volledig op te lossen. Hierdoor hebben wij de zware beslissing moeten nemen om te stoppen met Studystore. Dit betekent dat het vanaf vanmiddag niet meer mogelijk is om een bestelling te plaatsen op Studystore.nl. Je kunt nog wel je boekenlijst bekijken of inloggen op je persoonlijke account.
Wacht jij nog op een bestelling?
Heb jij op dit moment een bestelling bij ons open staan en heb je nog niet alles ontvangen? Dan gaan wij de artikelen die wij op voorraad hebben zo snel mogelijk aan je leveren. Kunnen we het artikel niet leveren, dan ontvang je (als de bestelling volledig betaald is), het geld zo snel mogelijk terug op het rekeningnummer waarmee betaald is. Let hierbij wel op dat de omschrijving van de terugbetaling ‘Buckaroo’ kan zijn.
Heb je een bestelling geplaatst en gekozen voor betalen op rekening, dan zul je uiteraard voor het geannuleerde artikel geen factuur ontvangen"
Lange levering
De helft van mijn bestelling laat nu al anderhalve maand op zich wachten terwijl er een levertijd van 3-5 dagen was. De klantenservice heeft geen contact met het magazijn en de bestelling annuleren kunnen ze ook niet.
Artikelen niet geleverd!
Ik heb een bestelling geplaatst in januari. Iedere week heb ik gebeld waar mijn bestelling bleef. Bij ieder gesprek werd mij beloofd dat de bestelling verstuurd zou worden. Echter ben ik nu 6 weken verder en heb ik nog niets ontvangen. Klantenservice medewerkers maakt het niets uit. Standaard antwoord is dat de bestelling door wordt gezet naar de betreffende afdeling. Nu, na 5 keer bellen de bestelling geannuleerd. Ben benieuwd wanneer ik het (netjes op tijd) betaalde bedrag retour krijg.
Advies is hier zeker niets te bestellen!
Problemen met terugbetaling
Dag na bestelling 3/6 boeken geannuleerd. Een week lang niks gehoord en daarna contact gehad. De terugbetaling was zogenaamd niet doorgevoerd en ik ben een week later terug betaald. Het 2de deel van mijn boeken toen ook meteen geannuleerd, dit was eind augustus. Na meerdere malen telefonisch en via de mail contact te hebben werd er beloofd dat een terug betaling zou volgen. Laatste contact in november, excuses werd aangeboden. Maar na nog eens 3 maanden wachten nog steeds geen terugbetaling terwijl de boeken wel afgehandeld zijn als status.
Totaal onbetrouwbare leverancier
Niet alle boeken van mijn bestelling zijn geleverd en de boeken die geleverd zijn lieten heel lang op zich wachten. Daarnaast is er een verkeerd boek geleverd en is, na deze retour gestuurd te hebben, nooit het juiste boek gekomen. Last but not least is na herhadelijk met hen gemaild te hebben (telefonisch zijn ze nl erg slecht te bereiken) het credit bedrag van boven de 200 euro nooit terug geboekt op mijn rekening. Ik raad niemand aan bij deze leverancier boeken te bestellen. De gelikte site straalt vertrouwen uit maar het tegenovergestelde is waar. Nooit bij bestellen!!
Tijd voor een claim richting het arrogante Van Dijk
Ook bij ons ging het niet goed. Lange levertijden. Vervolgens annuleren. Dan sturen ze het toch op. Mag je het terugsturen en nu maar sinds augustus wachten op het geld. Diefstal van studentengelden. Van Dijk heeft altijd al veel macht gehad. Nu zie je hetzelfde weer. Inderdaad tijd een massaclaim.
Bestel hier NOOIT!!!
Doordat de levering zo lang duurde heb ik mijn bestelling uiteindelijk geannuleerd. Nu ben ik al maanden (sinds augustus!!!) op mijn geld aan het wachten. Na vele malen contact opnemen telkens hetzelfde verhaal “oh binnen 10 werkdagen staat het erop”, nou nee!! Bestel hier dus NOOIT!!
Klantenservice doet niks
Klantenservice doet niks, mag en kan mijn bestelling niet annuleren. Maar ze weten ook niet wanneer mijn boek eventueel binnen kan komen.
Belachelijke service
Heb op 16 januari een boek besteld wat tot op heden niet binnen is. Ik heb zowel 2x telefonisch als 1x via de chat contact gehad en via beide manieren kreeg ik geen goed antwoord op mijn vraag. Ze kunnen mij niet vertellen wanneer het boek binnenkomt. Ik heb gevraagd mijn geld terug te krijgen, maar tot ik mijn bestelling heb ontvangen krijg ik niks terug, omdat dit eerst geretourneerd moet worden. Ben hier nu al zoveel tijd aan kwijt en het is belachelijk hoelang je in de wacht staat, heb namelijk in totaal 3x gebeld en denk wel 40 minuten in de wacht moeten staan. Kortom de volgende keer gewoon bestellen bij Bol.com!
Hier ook hetzelfde als velen die voor…
Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te zetten?
Once Is Chance, Twice is Coincidence, Third Time's A Pattern
Je bestelling annuleren
Je bestelling annuleren? Kun je doen maar geld krijg je niet terug (het boek trouwens ook niet).