Style4walls Reviews 567

4,3

De 3 D wandtegels waren net zo mooi als op de foto's op de website. Goede service en heel snelle levering. Wij zijn tevreden 😁

Beste Het was aangenaam met U zaken te doen. Het artikel wat ik bij U besteld heb was verrasend mooi. Het resiltaat Is dan ook verbduffend. Ik ben 100% Tevreden. Ik ben erg tevreden en zal ieder... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de service van Style4Walls. De levering was snel en goed verpakt, en het klantenservice-team was behulpzaam en vriendelijk. De crème velvet zelfklevende wandpanelen zijn absol... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Bouwmaterialenwinkel
  3. Doe-het-zelfzaak
  4. Tuin

Trendy wall covering and wall decoration directly from the producer. Easy to apply DIY wall coverings at a great price!

Questions? We are there to help you!

Contact us at Info@style4walls.com

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Murafelt

Wij hebben onlangs de Murafelt wandbekleding gekocht en zijn écht enthousiast! Het materiaal is prachtig en het leuke is dat je volledig je eigen patroon kunt samenstellen. Daarnaast kun je het formaat helemaal afstemmen op je eigen wensen, wat het super flexibel maakt.

Na ontvangst van het pakketje snel een MDF-plaat op maat gehaald bij de bouwmarkt en vervolgens lekker aan de slag gegaan met ontwerpen. Het was eenvoudig en leuk om te doen, en binnen no-time hing er een prachtige eyecatcher aan de muur. Een stijlvolle en unieke toevoeging aan onze slaapkamer – absoluut een aanrader!

10 januari 2026

Antwoord van Style4walls

hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo enthousiast bent over de Murafelt wandbekleding en dat het leuk was om uw eigen patroon samen te stellen.

Het is fantastisch dat u de flexibiliteit van het product heeft kunnen ervaren en dat uw project heeft geleid tot een stijlvolle en unieke wand in uw slaapkamer.

Dank u wel dat u uw ervaring deelt – dit motiveert ons en helpt andere klanten om de mogelijkheden van Murafelt te ontdekken.

het Style4walls Team

Goede communicatie en snelle levering…

Goede communicatie en snelle levering van de sample tegels.

Ondanks de aangeboden introductie korting helaas nog steeds aanzienlijk duurder (mede door verzendkosten) dan andere aanbieder. Dus voor deze gekozen. Als de prijs hetzelfde was geweest zeker bij Style4walls besteld!

22 december 2025

Snelle correcte service

Snelle correcte service.
Degelijk materiaal

11 december 2025

Hallo meneer De Wael,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en het materiaal.

Het Style for Homes BV Team

Snel geleverd!

28 november 2025

Beste Niek,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw bestelling – onze UltraWood Bologna houten wandpanelen – snel geleverd werd.

Mocht u nog vragen hebben of advies wensen bij de installatie, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Uw Style4Walls Team

Het product is kwalitatief goed en staat geweldig.

Het product werd snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen en het resultaat op het plafond is geweldig.

18 november 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met het resultaat. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste.

Veel plezier met je nieuwe plafond!

Team Style4walls

Alles was perfect

Alles was perfect

31 oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat alles perfect was en dat u tevreden bent met onze service.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Klantenservice – Style for Homes BV

Zeer goed bedrijf

Al diverse malen bij dit bedrijf EPS wandpanelen besteld en altijd zeer tevreden over de gang van zaken. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering wordt je netjes en professioneel op de hoogte gehouden per email en sms. 1X teveel aan bestelde artikelen moeten retourneren en ook dat werd allemaal netjes in behandeling genomen en opgelost. Een werkwijze waar nog vele bedrijven aan kunnen tippen!

Een persoonlijke tip voor de mensen die EPS platen bestellen: Er zijn mensen die problemen ondervinden met kieren tussen de panelen. Dit is eenvoudig te voorkomen door bij montage op alle randjes een dun laagje schilderskit aan te brengen. Bij witte panelen witte kit en bij zwarte panelen zwarte kit. Op deze manier blijven de panelen aan elkaar plakken en dicht je eventuele oneffenheden. Tot op heden heeft dit altijd goed uitgepakt bij ons.

28 oktober 2025

Antwoord van Style4walls

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u altijd tevreden bent met onze EPS wandpanelen en dat ons bestel- en leveringsproces naar wens verloopt.

Ook waarderen we het enorm dat u uw tip over het gebruik van schilderkit bij de montage deelt – dit zal zeker andere klanten helpen om hun panelen perfect te installeren.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en danken u voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Team Wallsupply

AANRADER

Goede service: snelle en goede levering, Panelen van goede kwaliteit makkelijke installatie.

23 oktober 2025

Beste meneer Schulte,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle levering en de kwaliteit van de panelen. Fijn dat de installatie ook soepel verliep.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Goede kwaliteit/prijs

Goede kwaliteit/prijs.
De levering was fout gelopen maar Style4walls heeft dit mooi in orde gebracht. Dit is ook de tweede keer dat ik daar bestel. Is een aanrader.

10 oktober 2025

Beste meneer Sciarrino,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons — geweldig om te horen dat u al voor de tweede keer bij ons heeft besteld!

Fijn dat alles uiteindelijk goed is verlopen met de levering en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Uw aanbeveling waarderen wij enorm!

Snelle levering.kwaliteitspul..en het…

Snelle levering.kwaliteitspul..en het resultaat mag echt gezien worden. Zo blij met jullie producten!!!

6 oktober 2025

Beste Jip,

Wat een geweldige review — hartelijk dank! 😊
We zijn superblij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, de snelle levering én het eindresultaat. Fantastisch dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen!

Geniet van het mooie resultaat en hopelijk tot een volgende keer bij Style4Walls.

Beste Tamara, bedankt voor je fijne feedback! 🙏
Wat leuk om te horen dat zowel de levering als de kwaliteit helemaal naar wens zijn. We wensen je veel plezier met je aankoop en helpen je graag weer een volgende keer.

Het team van Style4walls

Erg tevreden

Goede website, fijn product, snelle levering, niet overdreven duur

20 augustus 2025

Beste Katia, hartelijk dank voor je positieve review! 🌟
We zijn erg blij dat je tevreden bent over onze website, het product en de snelle levering. Ook fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteit goed vindt. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Het team van Style4walls

Mooie tegels

Mooie tegels, perfect verpakt en snelle levering

19 augustus 2025

Hartelijk dank, Juud, voor je mooie review! 💐
Wat fijn om te horen dat de tegels goed bevallen en dat de levering en verpakking naar wens waren. We wensen je veel plezier met de nieuwe tegels en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Het team van Style4wallls

De marges zijn te groot waardoor je na…

De marges zijn te groot waardoor je na een aantal panelen al een kier tussen de panelen krijgt of het volgende paneel niet meer past. De uitstraling is wel wat we hadden verwacht.
Mvg Wannes Deckers

15 augustus 2025

Beste,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de aansluiting van de panelen niet helemaal naar wens is. We hebben hierover nog geen bericht van je ontvangen en helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen oplossen.

Styles4walls-Team

Mooie wand panelen snelle levering goed…

Mooie wand panelen snelle levering goed verpakt en top dat je eerst een sample kan bestellen

28 mei 2025

Antwoord van Style4walls

Bedankt voor uw mooie beoordeling, mevrouw Plugge!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de wandpanelen, de snelle levering en de mogelijkheid om eerst een sample te bestellen. We doen ons best om onze klanten een prettige en betrouwbare winkelervaring te bieden – fijn dat dit ook zo is overgekomen.

Veel plezier met uw aankoop en tot een volgende keer!

Mooie afwerking

Mooie afwerking. Goede kwaliteit.
Netjes ingepakt aangekomen ook.

2 juni 2025

Beste mevrouw Ulu,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de afwerking en kwaliteit van onze producten. We doen ons best om alles netjes en veilig te verpakken, dus het is mooi om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nicole
Klantenservice – Style4walls

Beste Galina,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de lovende woorden!
We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Mocht u nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

Topproduct

Topproduct, goeie kwaliteit. Makkelijke plaatsing en snelle levering. Heel tevreden over !

14 mei 2025

Antwoord van Style4walls

Bedankt voor je mooie beoordeling, Dominique!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de plaatsing én de levering. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Het style4walls team

Gemakkelijk te plaatsen en heel mooi…

Gemakkelijk te plaatsen en heel mooi resultaat!

2 mei 2025

Hallo Sarah,

vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut uns sehr, dass du die Montage als einfach empfunden hast und das Ergebnis deinen Erwartungen entspricht. Wir schätzen deine Bewertung sehr und hoffen, dich auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen,
Das Style4Walls-Team